seventh_son Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι Ζωγράφου. Εϊμαι συνδρομητής ΟΤΕ απο το 2008 και έχω πρόγραμμα για απεριόριστο ίντερνετ ADSL έως 24mbps και απεριόριστα τηλέφωνα σταθερά αστικά-υπεραστικά με 39€ το μήνα (78€ το δίμηνο). Επειδή βγήκα λίγο στη γύρα και επειδή τυχαίνει να είμαι και συνδρομητής vodafone με συμβόλαιο η hol μου δίνει το ίδιο πρόγραμμα με τον ΟΤΕ αλλά με δέσμευση διετίας στα 17€ το μήνα και έκπτωση 5€ στο κινητό μου. Προφανώς οικονομικά δε το συζητάμε ο ΟΤΕ μου πιάνει το κώλο κανονικά. Απλά έχω τις εξής απορίες : 1) Με τον ΟΤΕ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κλείδωνα σταθερά στα 15-16 mbps. Έχει κανείς hol εδώ κοντά στη περιοχή να ξέρω περίπου τι να περιμένω από hol ; Με forthnet πχ στο 2005 κλείδωνα στα 12. Με το 12 πχ θα ήταν ικανοποιητικά, με το 8 πχ όχι 2) Πώς τα πάει σε ping replies για gaming ? 3) Πώς είναι σε θέματα service ? Προκύπτει βλάβη και στη λύνουν του χρόνου ή είναι αξιοπρεπείς ; Αν είναι κάποιος στη περιοχή που έχει HOL θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου πεί την εμπειρία του. Πείτε γνώμες ρε παιδιά. Τι να βάλω ; Forthnet, wind με τίποτα. Λέει τίποτα ή θα χτυπάω το κεφάλι μου ; Ευχαριστώ.
leonidas_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 1) Θα πάρεις το ίδιο ζευγάρι χαλκού, θα παίξεις στην ίδια ταχύτητα πάνω κάτω. 2) Θα ζητήσεις fast path και θα είναι okay τα ping, με μικρές διαφορές από τον ΟΤΕ που έχει καλύτερα (Απ όσα έχω δει/διαβάσει, γιατί δεν ασχολούμαι με το άθλημα) 3) Θα ακούσεις καλά κ κακά σχόλια. Σε γενικές γραμμές από προσωπική εμπειρία στη μια γραμμή που κλείδωσα χαμηλά μέσα σε 2-3 μέρες μου είχαν αλλάξει απερχόμενο κ ύστερα έπαιξα άψογα, εποχές 2009. Σε άλλη γραμμή που είχε φάει κάποια φρίκη μια περίοδο, χτύπησα τηλ κοίταξαν κ παρόλο που δεν είδαν κάτι το πέρασαν στις βλάβες για να έρθει τεχνικός σπίτι. Δεν μου είπαν δικαιολογίες του τύπου δε βλέπουμε κάτι όλα είναι καλά, ή μηπως κάνει έργα ο ΟΤΕ ή μπλα μπλα μπλα. Κ μετά όταν έστρωσε κ επικοινώνησα για να ακυρώσω την επίσκεψη μιας κ να έκανε μετρήσεις δε θα έβλεπε κάτι αφού ολά ήταν okay, επικοινώνησαν από το τεχνικό τμήμα για να μου πουν αν όλα είναι okay και άφησαν ανοιχτή τη βλάβη για τρεις μέρες, σε περίπτωση που είχα θέμα για να επιλυθεί άμμεσα κ να μη χρειάζεται να εξηγώ ξανά κ ξανά τι έγινε κ να παρακαλάω να το περάσει κάποιος στις βλάβες.Αυτά. Τα συμπεράσματα δικά σου.Γνώμη μου; Προχώρα στεγνά, δε θα το μετανιώσεις...
JimRdesign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 φίλε χθες μετά απο 8 χρόνια στην hol έβαλα οτε.Ο εξοπλισμός είναι μάπα όπως ήταν και της hol βέβαια που κάθε λίγους μήνες χάλαγε το router.Άσχετα με το router που θα αλλαχθεί σύντομα,πλέον το youtube δέν κολλάει σε υψηλής ανάλυσης βίντεο,κατεβάζω 500κbps πιό γρήγορα και το ping στα παιχνίδια είναι πολύ πιο μικρό και επιτέλους παίζω σαν άνθρωπος.
humanoid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Φίλε μου από πλευράς gaming η Hol είναι για κλάματα. Προσωπικά και εκτός αυτού, είχα συχνές αποσυνδέσεις, αλλά για αυτό έφταιγε μάλλον το router που ήταν για πέταμα. Αποτέλεσμα ήταν να την εγκαταλείψω και να πάω Wind που εκτός από χαμηλότερες χρεώσεις (το έχω συνδυάσει και με κινητό), πλέον δεν μου δημιουργεί το παραμικρό θέμα.
Galaxia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα όποια εταιρεία και να βάλεις κατά τη γνώμη μου. Είναι θέμα χαλκού και ρούτερ. Εγώ έχω αυτό που είναι οικονομικό και δεν έχω παράπονο. Εσύ αποφασίζεις αν θες να το συνδυάσεις με το κινητό σου ή όχι
seventh_son Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τελικά κατέληξα στη HOL και ενεργοποιήθηκα χτές. Με ρούτερ Netgear DG834GT σε συνδυασμό με DMT TOOLS και δυνατότητα να κατεβάσω το SNR στο 6, η HOL γαμάει. Κλειδώνω άνετα στα 19.5mbps. Με αντίστοιχα πράματα στον ΟΤΕ κλείδωνα στα 20.5Mbps. Δεν λέω ότι η HOL είναι καλύτερη απο ΟΤΕ, απλά λέω ότι παίρνω σχεδόν εφάμιλλη ποιότητα στη μισή τιμή. Γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο 17€ (σε συνδυασμό με κινητό vodafone) και άλλο 39€ το μήνα. Gaming δε με ενδιαφέρει οπότε τα υψηλότερα pings δε με ενδιαφέρουν. Σε downloads πάει σφαίρα, 1.8mb/sec se torrent. Συμπέρασμα: Φοβόμουν να πάω στη HOL για πολύ χαμηλότερη ταχύτητα. Μένω Ζωγράφου. Όποιος το σκέφτεται, να το προχωρήσει. Τρομερό value for money και καλή ποιότητα. Βέβαια δε ξέρω τι θα γίνει αν προκύψει πρόβλημα αλλά προς το παρόν είναι αστέρι και χαίρομαι που πέρασα στη hol. 1
vrykolakas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δε μένω Ζωγράφου ούτε παίζω games, αλλά ξέρω ότι η hol έχει ψιλοκαλή τεχνική εξυπηρέτηση. Προς το παρόν, τουλάχιστον, γιατί το Customer Care το έδωσε σε outsourcing οπότε καταλαβαίνεις...
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 θα μπορουσες αντι να βαλεις το dmt να παρεις την Hol να σου βαλουν αυτοι 6 margin αντι για 11 που ειναι το default τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα