zarko281 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους εχω ενα λαπτοπ hp pavilon dv 9700. Ειχε το εξης θεμα, ο εσωτερικος του δισκος καηκε και τον αντικατεστησα με εναν αλλον απο ενα παλιο λαπτοπ που ειχα. εκανα format και εβαλα τα 7. απο εκει και μετα ξεκινησε το βασανο. εκει που το ποντικι (logitech wireless)δουλευει ξαφνικα πεταει μηνυμα αγνωστη συσκευη usb και κολλαει. βγαζω τον δεκτη τον βαζω παλι το ιδιο μηνυμα. δοκιμαζω στικακι και στις τρεις θυρες και δουλευουν κανονικα. κανω το ιδιο με το ποντικι και βγαζει το μηνυμα αγνωστη συσκευη usb. ξερει κανεις τιποτα?
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ποιο είναι το αναγνωριστικό υλικού της άγνωστης συσκευής; (Διαχείριση συσκευών - ιδιότητες στην συσκευή και κάπου στις λεπτομέρειες στο έχει).
zarko281 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 USB/UKNOWN μου βγαζει. επισης τωρα δεν μου το διαβαζει το ποντικι καθολου
Jannis64 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους εχω ενα λαπτοπ hp pavilon dv 9700. Ειχε το εξης θεμα, ο εσωτερικος του δισκος καηκε και τον αντικατεστησα με εναν αλλον απο ενα παλιο λαπτοπ που ειχα. εκανα format και εβαλα τα 7. απο εκει και μετα ξεκινησε το βασανο. εκει που το ποντικι (logitech wireless)δουλευει ξαφνικα πεταει μηνυμα αγνωστη συσκευη usb και κολλαει. βγαζω τον δεκτη τον βαζω παλι το ιδιο μηνυμα. δοκιμαζω στικακι και στις τρεις θυρες και δουλευουν κανονικα. κανω το ιδιο με το ποντικι και βγαζει το μηνυμα αγνωστη συσκευη usb. ξερει κανεις τιποτα? Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να σιγουρευτείς πως η θύρα USB του αισθητήρα του ποντικιού είναι o.k. Δοκίμασέ το και σε άλλον υπολογιστή. Εάν έχει drivers για το ποντίκι σου στο site της Logitech, κατέβασέ τους και εγκατέστησέ τους. Εναλλακτικά μπορείς και μέσα από το Windows Update να δεις αν υπάρχει κάτι για το ποντίκι που θα πρέπει να εγκατασταθεί.
zarko281 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Jannis64 συμβαινει το εξης οταν βαζω το δεκτη στην θυρα δεν το διαβαζει. οταν το πιεζω το δεκτη προς τα κατω το διαβαζει κανονικα ελπιζω οτι ειναι θεμα δεκτη και οχι θυρας του υπολογιστη
nikos903 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα του δέκτη έτσι όπως το λες... Για δοκίμασε το ποντίκι σε άλλον υπολογιστή και ανεβοκατέβαζε τον δέκτη να δεις αμα σου κάνει τα ίδια. Εναλλακτικά άμα θες/μπορείς άνοιξε τον δέκτη να δεις αμα έχει ξεκολλήσει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα