discoboyminimal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 thanks! θα το τσεκαρω μια!! υπαρχει τοση μεγαλη γκαμα επιλογων για να κανεισ clone. old school, hi tech 1002 λεμε... ψαχνω την πιο σιγουρη και ευκολη..για να μην μπλεκω οπως παλια
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια. ενω εκανα clone , δουλευουν τα windows και η μητρικη ειναι γυρισμενη σε ahci , εχω αργο boot. δηλαδη σαν μηχανικο. τι φαση??
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το ahci ειναι όντως ενεργοποιημένο στα windows ? Μπορεί οι drivers του sata να μην εχουν μεταφερθεί σωστά η κατι τετοιο για αυτο καμιά φορά λέω οτι το clone δεν ειναι ιδανικό πάντα. Ξανα πέρνα για αρχή τους drivers του sata και δές αν στα windows έχεις αλλάξει αυτο που πρέπει στην registry για να βλέπουν το ahci
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Και εμενα σε αντιστοιχη μεταφορα σερνοταν. Και τα Windows δεν ειχαν αναγνωρισει οτι ηταν SSD και ειχαν ενεργοποιημενο defragmentation!! Το φορτωμα ηταν εξαιρετικα αργο για SSD και γενικα ενω ολα λειτουργουσαν σωστα και σταθερα, ηταν εμφανες οτι κατι δεν πηγαινε καλα... Σε 8.1 αυτο.
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 τα ξαναπερασες τα windows? εγω ειχα achi απο τον παλιο hdd. στο registry ηταν εξ αρχης 0. εμενα αναγνωρισε τον ssd , τον εκανε install. απλα δεν εχει την σβελταδα το συστημα που περιμενα. μια και εχω ξαναστησει pc με το ιδιο ssd. να κανω reinstall τους sata driver? βασικα θ αλλαξω και μια θεση στο motherboard τον ssd, γιατι εκατσε εκει ακριβως που ηταν και ο hdd (αφαιρεθηκε πλεον) δεν ξερω..
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 εφυγε για φορματ... οσο τα μισω..και μου κανουν τι ζωη δυσκολη...τοσο χρειαζονται σε τετοιες περιπτωσεις...γμτ!... το προβλημα υπαρχει σε παρα πολλους χρηστες που κανουν clone τον ssd τους απο τον hdd. χωρις καποιο προφανες λογο, ισως να φταιει η αρχιτεκτονικη των ssd.. πολλοι παιζουν επιτυχως..καποιοι αλλοι παιδευονται ωρες...
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Είναι αυτο που εχω ξανά πεί οτι καλό το clone κτλπ αλλα ορισμένες φορές δεν γίνεται σωστή η μεταφορά και δεν ειναι μονο στους ssd 1
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δε χρειαζεσαι φορματ, απλα βγαζεις τους drivers, κανεις ρεσταρτ και τους ξαναβαζεις. Μια χαρα θα δουλευει ετσι.
discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τους εβγαλα. τους κανα εβαλα..καθαρισα και registry και τα παντα.. το προβλημα παρεμενε..οποτε εκανα φορματ..και τελειωσε εκει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα