1ronma1den Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους. εχω διπλωμα αυτοκινητου 2 χρονια και 8ελω να βγαλω και για 50cc μηχανακιγνωριζει κανεις την διαδικασια και περισσοτερο ποσο θα κοστισει? διοτι κατι ακουσα οτι του βαλαν υποχρεωτικα μαθηματα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τώρα, αλλά.. Το 2006 είχα βγάλει δίπλωμα για 50cc, όπου πήγαινες στην τροχαία έδινες εξετάσεις 2 βιβλία, το ένα με τα σήματα και το άλλο με τα μηχανικά. Κόστος παράβολα και ότι χρειαζόταν μου βγήκε τελική 80€.Αν δεν ισχύει αυτό πλέον και έχει αυξηθεί το τελικό κόστος με μαθήματα που λες ρίξε μία ματιά και στα deal, γιατί έχει κάτι προσφορές που αξίζουν τρελά και βγάζεις και για απεριορίστου, που μπορεί να μην σου χρειάζεται, αλλά αν είναι να πληρώσεις τα ίδια ή και λιγότερα γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaccki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν δεν κανω λαθος πλεον ολα τα διπλωματα βγαινουν σε σχολες οδηγων. Και εγω απο τροχαια το ειχα βγαλει πριν απο αρκετα χρονια αλλα πλεον αυτο σταματησε. Εξ'αλλου απο αρχες του 2015 τα διπλωματα 50cc της τροχαιας παυουν να ισχυουν και πρεπει να τα ενσωματωσεις στο διπλωμα αυτοκινητου (εαν εχεις) ειτε να τα αντικαταστασεις. Στο θεμα σου, κανε μια βολτα σε μια σχολη οδηγων της περιοχης σου για να σε κατατοπισουν. Ριξε μια ματια εδω http://moto-school.gr/για αναλυτικες πληροφοριες για καθε διπλωμα. ΑΜ (για το 50αρακι) - Α1 - Α2 - Α πλεον οι κατηγοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 για 50 κυβικα ποσο ειναι ρε παιδια το κοστος σημερα; γνωριζει κανεις; και επισης για αυτοκινητο ποσο ειναι; εγω τον αυγουστο γινομαι 18 και απλα θελω να δω τι απο τα 2 να βγαλω πρωτα... το αμαξι αξιζει βασικα αλλα μ'αρεσουν πολυ οι μηχανες... τι ηλικια πρεπει να'χω για παραπανω κυβικα; πως παει ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaccki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 @GoDRiC Δες το παραπανω link που παραθετω εχει ολες τις λεπτομερειες για καθε ειδος διπλωματος μηχανης. Για αυτοκινητο θα σε γελασω απλα ψαξε σε groupon κτλ βγαινουν κατα καιρους καλες προσφορες. Για 50αρι φιλε μου δεν αξιζει να δωσεις κατ'εμε. Εγω οταν ειχα δωσει πριν 10 χρονια στην τροχαια και οντας κατοχος διπλωματος αυτοκινητου ηταν γυρω στα 15€ συνολο αν θυμαμαι καλα. Ετσι ναι.Αλλα πλεον επειδη το βγαζεις σε σχολη φανταζομαι δε θα εχει καμια σχεση το ποσο. Καλυτερα να πας για Α1 (125cc). Καθως για Α2 πρεπει να εχεις συμπληρωσει τα 20 απ'οσο βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 οκ κατι καταλαβα... ε ναι δεν αξιζει για 50... θα δω οταν κλεισω τα 18 για 125 αν συμφωνουν και οι δικοι μου καλως αλλιως στα 20 μεγαλυτερη και αντε γεια ^^ χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο απο την στιγμη που εχεις διπλωμα αυτοκινητου χρειαζεται να βγαλεις διπλωμα για απλο 50ρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τι σχέση έχει η οδήγηση στο 50αρι με το αυτοκίνητο για να χρειάζεται το ίδιο δίπλωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο απο την στιγμη που εχεις διπλωμα αυτοκινητου χρειαζεται να βγαλεις διπλωμα για απλο 50ρακι Γιατί απλά δεν οδηγούνται με τον ίδιο τρόπο και το αυτοκίνητο είναι μακραν πιο εύκολο στο να το οδηγείς σε σχέση με ένα μηχανάκι ή μια μηχανή Η σωστή απορία σου θα ταν αν έλεγες ότι δεν μπορεις να καταλάβεις γιατί να υπάρχει δίπλωμα για 50 cc και για 125 cc εκει το καταλαβαίνω. Σοβαρά τώρα επειδη οδηγούσα 50άρι μηχανάκι αν τα δίκυκλα είναι γενικά επικύνδηνα τα 50 άρια είναι 3 φορές επικίνδυνα γιατί δεν έχουν γκάζι οποτε δεν μπορεις να ακολουθήσεις την κυκλοφορία δεν μπορείς να προσπεράσεις δεν μπορείς να βγεις απο ενα στοπ γρήγορα όταν ο δρόμος έχει κίνηση και δεν σου δίνει περιθώρια για να βγεις αργά δεν μπορείς να αποφύγεις ακόμα και κάποιο ατύχημα που πάει να συμβεί. κτλ κτλ. Το τελευταίο το λέω ως παθόν σε ένα τροχαίο που είχα δυνατό που ο λόγος που δεν απέφυγα τον αλλον ήταν καθαρά η έλλεψη δύναμης στο μηχανάκι σε συνδιασμό με το δικάβαλο που όταν έχεις κάποιον δικάβαλο ούτε μια νορμαλ ανηφορίτσα δεν ανεβαίνεις . Για μένα όχι 50άρι . Το γκάζι είναι ενα σοβαρό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας είτε το πιστεύετε είτε όχι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Από οχήματα οδήγηση κτλπ είμαι εντελώς άσχετος, αλλά έχεις δίκιο έτσι όπως το αναφέρεις, το γκάζι παίζει τον ρόλο του στο να αναπτύξεις ταχύτητα δηλαδή και να αποφύγεις σύγκρουση με κάποιον που μπορεί να έρχεται και από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εχει θέματα το 50ρι αλλά κάνεις τη δουλειά σου. Εγω με το 50ρι άκουγα μπινελίκια/χριστοπαναγίες όλη μερα επειδη πηγαινα αργά. Ετσι και πηγαινες αριστερη λωρίδα και ανοιγε ο δρόμος μετα σε περναγαν ολοι απο παντου. Και γενικά ψόφιο τελείως εκτος αν βρεις κανα διχρονο. Ειδικα αν εχεις πιάσει τελικη 60-70 και κόψεις ταχυτητα για καποιο λογο θες μετα ευχέλαια να τη ξαναπιάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αρα αξιζει το μικτο για αμαξι και 125; παιζει να το δωσω τον ιουνιου ή ιουλιου αυτο το 2015... και δε ξερω αν αξιζει.. αν αξιζει εννοω οτι να παρω το μικτο 125 και αμαξι λιγο πριν γινω 19 (22 αυγουστου) ή να περιμενω στα 20 ωστε να παρω μικτο για πανω απο 125 (δηλαδη ολες τις μηχανες) και για αμαξι; ή να βγαλω για αμαξι πρωτα στα 19 και για μηχανη στα 20; μπερδεμα.. ξερει κανεις αν υπαρχει μικτο με καλυτερη τιμη για αυτοκινητο και μηχανη; (μεγαλη μηχανη) δηλαδη να εισαι 20+ χρονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα