Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλήρες σύστημά μου.

CASE: Corsair Obsidian 750D CPU: Intel i7 3770K (4,2 GΗz) AIRCOOL: Be quiet Dark Rock Advanced C1 M/B: Gigabyte GA-Z77X-UD3H HDD: SSD Samsung 830 128GB + WD Caviar black 1TB + Samsung 840 evo 250GB GPU: msi gtx 780ti  X  2  sli RAM: 24GB Corsair Vengeance DDR3 -1600MHZ PSU: Seasonic X-1050 Gold MONITOR: DELL U2713HM SOUND CARD: Asus Xonar DX SPEAKERS: Edifier S530 MOUSE: Logitech G502 Proteus Core KEYBOARD: Corsair K 90 Headphones: Logitech G35

Μπουτάροντας από τον 840 evo το Πισι κολλάει στην επαννεκίνηση και χρειάζεται reset.

Επίσης δεν κάνει τερματισμό , αλλά με ξαναβγάζει  συνέχεια στην οθόνη κλειδώματος.

Πρέπει δλδ. να πατήσω reset , να μπουτάρω από ένα άλλο δίσκο και να κάνω τερματισμό.

Μπουτάροντας από τους άλλους δίσκους, κανένα πρόβλημα.

Τι να φταίει;

OS  Win 8.1 pro 64bit

Δημοσ.

δες αν ειναι αν ειναι ενεργοιημένο το AHCI η το IDE mode στο bios και καντε τις απαραιτητες ρυθμισεις για να μην κολαει ο δισκος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ιός δεν είναι, στο bios δεν βλέπω κάτι περίεργο, μόνο το φορμάτ δεν δοκίμασα. Σαν boot manager χρησιμοποιώ το Easy BSD 2.2

Καμμιά ιδέα μπας και βρώ την ηρεμία μου;; :mad:

Δημοσ.

φιλε πηγαινε bios και γυρνα τον κοντρολερ που εχεις βαλει τον ssd  απο  IDE mode σε AHCI

λογικα αυτο φταιει ..

Δημοσ.

Γυρνα πισω σε κλασικό Windows boot manager κανε fix με το bootrec.exe /fixboot και /fixmbr και μετα ξαναβαλε Easy BSD. Και δες αν λειτουργεί ετσι. Επι τι ευκαιρίας γιατί αλλαξες boot manager για μονο ενα λογισμικό σύστημα.; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιαυτο ρωτάω. Συνήθως οταν έχω μονο τα Windows 7 δεν με ενδιαφέρει, όταν βάζω και Linux τότε μόνο χρησιμοποιώ τον GRUB κλασικα πακετακι με Linux.

Δημοσ.

Α, καταλαβα, κανεις triple boot σε 3 διαφορετικους σκληρους, κομπλε. Με UEFI κανεις boot, ή legacy?

Αν κανεις με legacy δεν ξερω τι παιζει, και δεν νομιζω να πετυχει αυτο που σου ειπα.

ΥΓ

Τον bootloader σε ποιο σκληρο τον εχεις? Αν εχεις UEFI θα πρεπει να εχει καπου δικο του ενα EFI partition. Μπορει να παιζει εκει το προβλημα, δοκιμασε να τον ξαναεγκαταστησεις τον bootloader σου.

Δημοσ.

Αρα, έχεις top priority boot τον 840 στον οποίο ειναι o bootloader και bootαρεις legacy. Δοκιμασε να bootαρεις σε άλλο δίσκο και να ξαναεκαταστησεις τον bootloader αλλού, και βάλε εκείνο top boot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...