Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και η HTC έχασε λεφτά το περασμένο τρίμηνο, η εταιρεία σχετικά πρόσφατα ανακοίνωσε το HTC One (M8), το οποίο έλαβε κατά γενική ομολογία πολύ καλές κριτικές. Υποτίθεται, ότι αυτό θα ήταν το κινητό που θα έβαζε την εταιρεία στο μονοπάτι της κερδοφορίας, και από ότι φαίνεται, αυτό είναι πολύ κοντά στην αλήθεια.Οι αριθμοί που δόθηκαν στη δημοσιότητα -αν και δεν είναι τελικοί- δείχνουν ότι η εταιρεία έχει σημειώσει κέρδη μέχρι στιγμής $92 εκατομμυρίων με τα συνολικά έσοδα της εταιρείας να φτάνουν τα 2.2 δισεκατομμύρια δολάρια, πλησιάζοντας τις πωλήσεις της περασμένης χρονιάς.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα, για την πολύπαθη εταιρεία. Επενδύοντας πάνω στην επιτυχία του HTC One (M8), η HTC ανακοίνωσε τη πλαστική έκδοση της ναυαρχίδας της, το HTC One E8 (M8 Ace) ενώ ανακοίνωσε και τη μικρότερη έκδοση, το One Mini. Περιμένουμε να δούμε, αν οι δύο αυτές συσκευές, θα βοηθήσουν επιπλέον την εταιρεία να μονιμοποιηθεί σε αυτή τη τροχιά κερδοφορίας.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.
μαζί με τη Σαμμυ μη το ξεχνας

Είπες την λαθος κουβέντα. Στα ελληνικά και οχι μονο φορουμς ποιοτικο θεωρούμε μονο ο,τι φοράει αλουμίνιο.

Δημοσ.

Είπες την λαθος κουβέντα. Στα ελληνικά και οχι μονο φορουμς ποιοτικο θεωρούμε μονο ο,τι φοράει αλουμίνιο.

Σαφώς και έχει πολύ μεγάλη σημασία η "συσκευασία" που υπάρχει γύρω από το hardware για το αν μια συσκευή θα θεωρηθεί ποιοτική ή όχι, αλλά αν συγκρίνει κανείς τα UI των δύο εταιριών θα δει ότι το sense (δηλαδή της HTC ) είναι πολύ καλύτερο από αυτό της Samsung και ότι η HTC αξίζει να θεωρηθεί η πιο ποιοτική εταιρία για android. Κατά την γνώμη μου τουλάχιστον που έχω χρησιμοποιήσει αρκετά κινητά και από τις δύο εταιρίες.

Δημοσ.

Σαφώς και έχει πολύ μεγάλη σημασία η "συσκευασία" που υπάρχει γύρω από το hardware για το αν μια συσκευή θα θεωρηθεί ποιοτική ή όχι, αλλά αν συγκρίνει κανείς τα UI των δύο εταιριών θα δει ότι το sense (δηλαδή της HTC ) είναι πολύ καλύτερο από αυτό της Samsung και ότι η HTC αξίζει να θεωρηθεί η πιο ποιοτική εταιρία για android. Κατά την γνώμη μου τουλάχιστον που έχω χρησιμοποιήσει αρκετά κινητά και από τις δύο εταιρίες.

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες αλλά ό,τι κινητό κι αν έχω του φοράω Nova Prime και τελείωσε η κουβέντα περί touchwiz και αν λαγκάρει ανεπαίσθητα στο scrolling. Είμαι κάτοχος Note 3 και δεν βλέπω το λόγο που δεν θα έπρεπε να είμαι λόγω touchwiz. Στο μόνο που βλέπω το στοκ της Samsung είναι στις ρυθμίσεις του κινητού που κι αυτές αν θέλω τις αλλάζω σε εμφάνιση. Γενικώς στο android είναι αστείο να διαλέγεις κινητό λόγω ui εκτός κι αν θες συγκεκριμένα Sense ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Διαφορετικά τζάμπα περιορίζει κάποιος τον εαυτό του στο τι χρώμα έχουν τα εικονίδια κι αν του αρέσει κάτι εμφανισιακά αφού μπορεί να το αλλάξει ανα πάσα στιγμή. Αντίστοιχα και το smoothness διορθώνεται είτε μιλάμε για high end συσκευή είτε για low end με κάποιον launcher. Σαφώς καλή η out of the box εμπειρία αλλά δεν είναι πυρηνική φυσική να βάλεις εφαρμογές από το play store για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και να διαμορφώσεις όπως θες την συσκευή σου. Και δεν μιλάω καν για root και αλλαγή rom που τρομάζουν πολύ κόσμο, μιλάω για στοκ καταστάσεις με απλή εγκατάσταση εφαρμογών.

Όσον αφορά το τοπικ, μόνο χαρμόσυνη είναι η είδηση. Η Htc αξίζει με το παραπάνω να είναι κερδοφόρα και να ενισχύεται ο ανταγωνισμός για να μην επαναπαύεται η Samsung στις δάφνες της.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε. Ποιοτικό είναι, για παράδειγμα, να μην τρίζει το κινητό.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες αλλά ό,τι κινητό κι αν έχω του φοράω Nova Prime και τελείωσε η κουβέντα περί touchwiz και αν λαγκάρει ανεπαίσθητα στο scrolling. Είμαι κάτοχος Note 3 και δεν βλέπω το λόγο που δεν θα έπρεπε να είμαι λόγω touchwiz. Στο μόνο που βλέπω το στοκ της Samsung είναι στις ρυθμίσεις του κινητού που κι αυτές αν θέλω τις αλλάζω σε εμφάνιση. Γενικώς στο android είναι αστείο να διαλέγεις κινητό λόγω ui εκτός κι αν θες συγκεκριμένα Sense ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Διαφορετικά τζάμπα περιορίζει κάποιος τον εαυτό του στο τι χρώμα έχουν τα εικονίδια κι αν του αρέσει κάτι εμφανισιακά αφού μπορεί να το αλλάξει ανα πάσα στιγμή. Αντίστοιχα και το smoothness διορθώνεται είτε μιλάμε για high end συσκευή είτε για low end με κάποιον launcher. Σαφώς καλή η out of the box εμπειρία αλλά δεν είναι πυρηνική φυσική να βάλεις εφαρμογές από το play store για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και να διαμορφώσεις όπως θες την συσκευή σου. Και δεν μιλάω καν για root και αλλαγή rom που τρομάζουν πολύ κόσμο, μιλάω για στοκ καταστάσεις με απλή εγκατάσταση εφαρμογών.

Όσον αφορά το τοπικ, μόνο χαρμόσυνη είναι η είδηση. Η Htc αξίζει με το παραπάνω να είναι κερδοφόρα και να ενισχύεται ο ανταγωνισμός για να μην επαναπαύεται η Samsung στις δάφνες της.

εν μερει συμφωνω, αλλα οταν συγκρινουμε 2 συσκευες, καλο ειναι να τις συγκρινουμε οπως βγαινουν απο το εργοστασιο...κι εμενα ο αλλος μου ελεγε για το S4 οτι αν απενεργοποιησεις το S Voice δεν λαγκαρει. ειναι ομως λογικη αυτη?

ειναι σαν να λεμε οτι το αυτοκινητο Α ειναι καλυτερο απο το αυτοκινητο Β, αλλα στο Β βαζεις αναρτησεις, τουρμπο, εξατμισεις κλπ και τοτε γινεται καλυτερο. χανεται λιγο η μπαλα δεν νομιζεις?

ειμαι χρονια χρηστης του Sense, και εμπιπτω στους ανθρωπους που προανεφερες, επιλεγω htc λογω ποιοτητας αλλα παιζει μεγαλο ρολο και το Sense το οποιο δεν αλλαζω με τιποτα, οποτε ειμαι και λιγο προκατειλημενος

Δημοσ.

Νταξ , στα HTC δεν αλλαζεις με τιποτα lancher και οντως ειναι τα πιο ποιοτικα σε hardware/software

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν είχε κανέναν δούρειο ίππο όπως η Nokia, να την κλαίγαμε τώρα.

Το m8 τα σπάει. Είναι από τα πιο ωραία κινητά που έχω δει.

Δημοσ.

Καλό το Μ8 αλλά δε φτάνει για να σώσει απο μόνο του την HTC. Πρέπει να μπούν και στο midrange με καλές πωλήσεις.

Καλό για όλους πάντως είναι να σωθεί η εταιρία γιατί φτιάχνει πολύ καλά κινητά (άσχετα αν είναι καλύτερα ή χειρότερα απο τα Samsung).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...