Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εσπασε η προσοψη της οθονης στο xperia p μου,η αφη λειτουργη κανονικα ομως θελω να την αλλαξω αλλα 90 ευρο μου φαινονται υπερβολικα μπορει καπιος σας παρακαλω εαν ξερει κανενα σιτε με πιο φτινα ανταλλακτικα να μου πει παντα στο εσωτερικο ομως ή καποια αλλη λυση.σας ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η οθόνη αυτουνού του κινητού έχει ενσωματωμένο το digitizer, δεν βγαίνει εύκολα (για να μην πω καθόλου) και πρέπει να αλλάξεις το σετάκι lcd + digitizer, για αυτό πάει ακριβά η ταρίφα... Το LT22i έχεις; Απο μέσα απο Ελλάδα δύσκολο να βρεις, μόνο αν πας να στο αλλάξουν εκεί... Και πάλι όπως είπες δεν συμφέρει...

Ανάλογα την κατάσταση θα σου έλεγα είτε βάλε ένα screen protector να κρατάει τα κομμάτια του το κινητό και όσο αντέξει είτε άλλαξε οθόνη αλλά με ανταλλακτικό απο έξω... 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η οθόνη αυτουνού του κινητού έχει ενσωματωμένο το digitizer, δεν βγαίνει εύκολα (για να μην πω καθόλου) και πρέπει να αλλάξεις το σετάκι lcd + digitizer, για αυτό πάει ακριβά η ταρίφα... Το LT22i έχεις; Απο μέσα απο Ελλάδα δύσκολο να βρεις, μόνο αν πας να στο αλλάξουν εκεί... Και πάλι όπως είπες δεν συμφέρει...

Ανάλογα την κατάσταση θα σου έλεγα είτε βάλε ένα screen protector να κρατάει τα κομμάτια του το κινητό και όσο αντέξει είτε άλλαξε οθόνη αλλά με ανταλλακτικό απο έξω...  ωχ θα μου ερθει πανακριβα αμα το παω να μ το αλλαξουν εκει ...προτιμω τον δυσκολο γιατι το πορτοφολη μου με χτυπαει και ποναει economic crysis

Δημοσ.

Μα και πάλι σαν ανταλλακτικό 90€ λίγα δεν είναι, απο την στιγμή κιόλας που το βρίσκεις απο έξω με 40.... 

Όπως και να έχει άμα ανοίξεις το κινητό πρόσεχε τις καλωδιοταινίες μην σου κόψει καμιά. 

Δημοσ.

Μα και πάλι σαν ανταλλακτικό 90€ λίγα δεν είναι, απο την στιγμή κιόλας που το βρίσκεις απο έξω με 40.... 

Όπως και να έχει άμα ανοίξεις το κινητό πρόσεχε τις καλωδιοταινίες μην σου κόψει καμιά. 

40 το βρίσκεις αλλα δεν έχω καπια κάρτα η PayPal για αυτό δεν μπορώ αλλα μετρώντας και την μεταφορά από εξωτερικω ανέβει αρκετά. ευχάριστω παντός και για το τιπ σου με τα καλώδια
Δημοσ.

Σε αυτήν που σου έδειξα δεν υπάρχουν μεταφορικά, 33 € πληρώνεις και σου έρχεται σπίτι.

Paypal δεν έχει κανένας γνωστός; Να του δώσεις τα χρήματα να το πάρει αυτός και να στο δώσει; Δεν μπορεί, εδώ η μισή Ελλάδα απο ebay παίρνει πράγματα :P 

Τώρα που το θυμήθηκα, πρέπει να πάρεις και λεπτή ταινία 2πλής όψης για να κολλήσεις το digitizer μετά στο πλαίσιο, η παλιά κόλλα θα είναι άχρηστη γιατί θα έχει πάρει βρωμιά.

PS: Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις αγγελία εδώ στο Site, να δώσεις ένα 40ρι σε κανέναν να σου πάρει την οθόνη και την ταινία βέβαια σε αυτήν την περίπτωση πρόσεχε με ποιον θα κανονίσεις μην σου φάει τίποτα λεφτά (κοίτα να έχει πολλές θετικές ή και μηνύματα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...