Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αν κοιτάς τον 9370, τότε έρχεται μία η άλλη με έναν 4690Κ και μια καλή μητρική που με ελάχιστο oc θα απέδιδε πολύ καλύτερα στο Gaming, από όσο γνωρίζω. Καλύτερη οθόνη χωράει άνετα στο budget, ειδικά αν μιλάμε για 24άρα. Τέλος πάντων, δες το λίγο παραπάνω το θέμα αν θέλεις. Είναι πολλά χρήματα τα 1500€ και μπορεί να αγοραστεί καλύτερο υλικό.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το gaming αποκλειστικά μην πας σε amd με τετοιον προϋπολογισμό. Ένας i5 4670k σε καλύπτει 100% για κάποια λεφτά παραπάνω

Edit:ο ι5 4670κ είναι γυρω στα 200

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη πολύτιμη βοήθεια σας! :-D Ελπίζω ο φίλος μου να το ευχαριστηθεί το νέο του σύστημα! Αν πιστεύετε οτί μπορεί να αλλάξει κάτι στη σύνθεση ή αν έχω ξεχάσει κάτι, διορθώστε με γιατί μπορώ να κάνω τροποποιήσεις το πολύ μέχρι σήμερα. Η παραγγελία έγινε με τα παρακάτω parts(σύνολο 1526.25 μαζί με οθόνη):

post-300762-0-97109600-1404804551_thumb.png

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη πολύτιμη βοήθεια σας! :-D Ελπίζω ο φίλος μου να το ευχαριστηθεί το νέο του σύστημα! Αν πιστεύετε οτί μπορεί να αλλάξει κάτι στη σύνθεση ή αν έχω ξεχάσει κάτι, διορθώστε με γιατί μπορώ να κάνω τροποποιήσεις το πολύ μέχρι σήμερα. Η παραγγελία έγινε με τα παρακάτω parts(σύνολο 1526.25 μαζί με οθόνη):

Μια χαρά είναι,απλα δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολύ overclock γιατί αυτή η ψυκτρα δεν ειναι παρα πολύ καλη όπως πχ η nh-d14

Δημοσ.

Μια χαρά είναι,απλα δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολύ overclock γιατί αυτή η ψυκτρα δεν ειναι παρα πολύ καλη όπως πχ η nh-d14

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου...Όσον αφορά το oc δεν ανησυχώ γιατί το παλικάρι που προορίζεται ο Η/Υ, δεν γνωρίζει άλλα πιο βασικά πράγματα...οπότε μάλλον δεν θα υπάρξει σύντομα κάποιο oc και αν υπάρξει θα είναι ήπιο προς μέτριο. Ένας ακόμα λόγος που δεν διάλεξα nh-d14 είναι το μέγεθος της καθώς δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα άφηνε χώρο για τη RΑM που διάλεξα :wacko: Κάποια άλλη αλλαγή; Η οθόνη πως σας φάνηκε ;

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου...Όσον αφορά το oc δεν ανησυχώ γιατί το παλικάρι που προορίζεται ο Η/Υ, δεν γνωρίζει άλλα πιο βασικά πράγματα...οπότε μάλλον δεν θα υπάρξει σύντομα κάποιο oc και αν υπάρξει θα είναι ήπιο προς μέτριο. Ένας ακόμα λόγος που δεν διάλεξα nh-d14 είναι το μέγεθος της καθώς δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα άφηνε χώρο για τη RΑM που διάλεξα :wacko: Κάποια άλλη αλλαγή; Η οθόνη πως σας φάνηκε ;

Α,οκ.

Για την οθόνη καλύτερα περίμενε την άποψη του millenium,αλλά αφού είναι IPS,24άρα,full hd κι έχει καλή ποιότητα κατασκευής οθόνης/βάσης.

Προσωπικά είναι πολύ καλή,αν και με μόλις 155€ μπορούσες να πάρεις μια ίδιων χαρακτηριστικών αλλά χαμηλώτερης ποιότητας,της LG : http://www.skroutz.gr/s/4448191/LG-24MP55HQ.html

• Like 1
Δημοσ.

Προτίμησα τη Dell και για λόγους ποιότητας αλλά παράλληλα  για τη περίφημη εξυπηρέτηση τους.  :-D  Και εγώ κάτοχος LG είμαι αλλά επειδή είδα πως και ο millenium έχει προτείνει τη συγκεκριμένη σε άλλα threads είπα να εμπιστευτώ τη γνώμη του! 

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται 16gb μνήμες και με 8 gb θα είναι καλυμμένος.

Θα μπορούσες να ανεβείς σε ένα κουτί των 100 ευρώ. (Λεπτομέρεια αυτό)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζονται 16gb μνήμες και με 8 gb θα είναι καλυμμένος.

Θα μπορούσες να ανεβείς σε ένα κουτί των 100 ευρώ. (Λεπτομέρεια αυτό)

ποιό προτείνεις;

Δημοσ.

Προσωπικά είναι πολύ καλή,αν και με μόλις 155€ μπορούσες να πάρεις μια ίδιων χαρακτηριστικών αλλά χαμηλώτερης ποιότητας,της LG : http://www.skroutz.gr/s/4448191/LG-24MP55HQ.html

Πέρα και από άλλα που αναφέρονται συχνά πυκνά,είναι αρκετά κατώτερη και σε απόδοση εικόνας σε σχέση με τη Dell.

Καλύτερα να δώσει παραπάνω για κουτί και 8 ram όπως πρότεινε το παιδί πάνω.

Δημοσ.

Μου προκαλεί έκπληξη πάντως, που έχω δει και σε άλλες 2-3 συνθέσεις με τέτοιο budget, δεν προτιμούν να πάνε σε 1440p.

Δημοσ.

Μου προκαλεί έκπληξη πάντως, που έχω δει και σε άλλες 2-3 συνθέσεις με τέτοιο budget, δεν προτιμούν να πάνε σε 1440p.

Εμένα μου φαίνεται και κάπως λογικό. Το να δώσεις από τα 1500€ τα 500€ + περίπου μόνο για οθόνη (εκτός από κάποια κορεάτικα κ.λπ. 1440p που κανείς παίρνει και το ρίσκο του με 250-300€) ρίχνει αρκετά την υπόλοιπη σύνθεση και μπαίνουν αναγκαστικά πιό μέτρια κομμάτια, ειδικά επεξεργαστής και κάρτα γραφικών.  

Και σίγουρα μια ποιοτική 24άρα για ένα τέτοιο στήσιμο δεν την λές και λίγη.

Δημοσ.

Ε σε πολλές περιπτώσεις δε κάνουν καλά,δε το χουν ψάξει και πολύ.Βέβαια φταίνε και άτομα που κάνουν προτάσεις και δε ξέρουν τι προτείνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...