Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έφυγα από andoid για να πάω να "σωθώ" σε WP ok σωθικά αλλά το κινητό ήταν μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα από εφαρμογές ούτε τις μισές του android δεν έβρισκα δεν το συζητάω.
το ότι έπρεπε να χώσω φράγκα για να κατεβάσω αξιόλογη εφαρμογή - παιχνίδι με ξενέρωνε απίστευτα.
οπότε κατέληξα στο ότι ok για 200-250 euro δεν αξίζει να έχεις WP παίρνεις και ένα με 50 euro και κάνεις την δουλειά σου.
αν θες σώνει και καλά smartphone τότε χίλιες φορές WP παρά android (με 200 euro android ούτε η κάμερα καλά καλά δεν λειτουργεί σωστά)

μιας και για να ευχαριστηθείς εμπειρία από android θες τουλάχιστον 350-400 euro.
τώρα βέβαια πήρα ένα tablet και έχω και ένα απλό κινητό για κλήσης κύριος και ok μια χαρά.
και επειδή σίγουρα θα γραφτούν μηνύματα του τύπου τι λες από το store του Windows δεν λίπη τίποτα,
ok τι να πω εμένα πάντως μου έλειψαν πάνω από 10 εφαρμογές και τώρα που έριξα μια ματιά στο store μου λείπουν 9 αν είχα WP.

Δημοσ.

Έφυγα από wp μετά από 3 χρόνια και γύρισα σε Android για 2-3 apps που μου ήταν αναγκαία (easyjet, image line remote, Firefox κλπ) άπαξ και βγουν ξανά μετακομίζω. Στο θέμα lag με το xiaomi redmi note δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και στοίχισε μόνο 145€ όσο ακριβώς πούλησα το Ativ s. Τα wp είναι λίγο βαρετά αλλά τη δουλειά την κάνουν άψογα και χωρίς δυσάρεστα παρατράγουδα.

Δημοσ.

έφυγα από andoid για να πάω να "σωθώ" σε WP ok σωθικά αλλά το κινητό ήταν μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα από εφαρμογές ούτε τις μισές του android δεν έβρισκα δεν το συζητάω.

το ότι έπρεπε να χώσω φράγκα για να κατεβάσω αξιόλογη εφαρμογή - παιχνίδι με ξενέρωνε απίστευτα.

οπότε κατέληξα στο ότι ok για 200-250 euro δεν αξίζει να έχεις WP παίρνεις και ένα με 50 euro και κάνεις την δουλειά σου.

αν θες σώνει και καλά smartphone τότε χίλιες φορές WP παρά android (με 200 euro android ούτε η κάμερα καλά καλά δεν λειτουργεί σωστά)

μιας και για να ευχαριστηθείς εμπειρία από android θες τουλάχιστον 350-400 euro.

τώρα βέβαια πήρα ένα tablet και έχω και ένα απλό κινητό για κλήσης κύριος και ok μια χαρά.

και επειδή σίγουρα θα γραφτούν μηνύματα του τύπου τι λες από το store του Windows δεν λίπη τίποτα,

ok τι να πω εμένα πάντως μου έλειψαν πάνω από 10 εφαρμογές και τώρα που έριξα μια ματιά στο store μου λείπουν 9 αν είχα WP.

@Nikos101. Αν είχες βάλει για χώρα την Αμερική θα είχες πιο ποιοτικό store. Αν θες σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις ποιες ήταν αυτές οι εφαρμογές που δεν είχαν τα WP?

(Σχετικά με τα games έχουν βελτιωθεί πααααρα πολύ, μια βόλτα στα ποστ της τελευταίας εβδομάδας στο wpcentral και θα δεις καμια 20αρια games και μερικά από αυτά βγαίνουν πρώτα σε WP και αργότερα πανε στα αλλα δυο λογισμικά)

Δημοσ.

Βασικά το store app των WP δε βγάζει ποτέ το σύνολο των αποτελεσμάτων αναζήτησης ανά χώρα, παρά μόνο κάποια ενδεικτικά αποτελέσματα.

Μπείτε μέσω browser στο WP store και κάντε αναζήτηση, σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά πολύ περισσότερα και θα συναντήσετε εφαρμογές που θα εκπλαγείτε για ποιο λόγο όλες τους να μην εμφανίζονται στο store app.

Πρέπει να το διορθώσει η Microsoft γιατί δίνεται εσφαλμένη εντύπωση.

Δημοσ.

@Nikos101  Αν θες σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις ποιες ήταν αυτές οι εφαρμογές που δεν είχαν τα WP?

Ναι και θα ειμαστε ολοι stand by,μολις βγουν να τον ενημερωσουμε! :P

Πεστε το και στην κοινοτητα του wpcentral και θα ενημερωσω και εγω την  κοινοτητα του XDA,για περισσοτερη αποτελεσματικοτητα και  ταχυτητα! :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται οτι πρέπει να κοιτάξεις σε άλλες χώρες για το wp store. Στο ελληνικό οι περισσότερες εφαρμογές δεν έχουν καν βαθμολογία ενώ για να βρεις σχόλια πρέπει να τα κυνηγάς με το τουφέκι. Γενικώς η εικόνα του store είναι απογοητευτική και μοιάζει χειρότερη από παρακμιακό store ΄΄πειρατείας΄΄ που μπορείς να βρεις σε ιστοσελίδες για android. 

Δημοσ.

Ναι πολύ σωστά... , πού να βρεθούν στο WP store οι μυριάδες χιλιάδες κινεζοτριτοκοσμικών developer εφαρμογές web mappers τύπου Android.

• Like 1
Δημοσ.

@Nikos101. Αν είχες βάλει για χώρα την Αμερική θα είχες πιο ποιοτικό store. Αν θες σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις ποιες ήταν αυτές οι εφαρμογές που δεν είχαν τα WP?

και σε έμενα έλειπαν κάποιες εφαρμογές αλλά αυτό με Αμερική που λες δεν το ήξερα

Δημοσ.

Black list υπάρχει στα NOKIA

file manager υπήρχε εδώ και χρόνια. Δεν σημαίνει επειδή έβγαλε τώρα η MS ότι δεν υπήρχαν στο store 

MX player δεν υπάρχει αλλά έχεις επιλογές όπως ο Moliplayer

Για wifi finder χρησιμοποιώ το foursquare.

Με τους ήχους μπορείς να κάνεις τα πάντα στα 8.1

Viber είναι σε Beta η νέα έκδοση και φαίνεται πολύ καλή

zedge υπάρχει

Δημοσ.

Ναι και θα ειμαστε ολοι stand by,μολις βγουν να τον ενημερωσουμε! :P

Πεστε το και στην κοινοτητα του wpcentral και θα ενημερωσω και εγω την κοινοτητα του XDA,για περισσοτερη αποτελεσματικοτητα και ταχυτητα! :devil:

Δεν θα ενημερώσουμε κανέναν απλά πιστεύω πως στις 9 από τις 10 θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη.

(Απλά όσοι έρχονται από αλλα λογισμικα επειδή δεν βρίσκουν την εφαρμογή με την ίδια ονομασία που είχαν στο android/ios πιστεύουν πως δεν υπάρχει)

και σε έμενα έλειπαν κάποιες εφαρμογές αλλά αυτό με Αμερική που λες δεν το ήξερα

Τώρα το ξέρεις my friend :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...