Grey Warden Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εφω μέσα φίλε madtheo το 80% χρησιμοποιούν Android μην τους ακούς Και γω έφυγα από Galaxy S4 και όλα τέλεια, ούτε lag ούτε τίποτα στα WP. Μην δοκιμάζεις κινητά σε μαγαζί που λένε οι από πάνω, γιατί εκεί είναι αδειανά από εφαρμογές και όλα smooth φαίνονται... Μόλις αρχισουν να τρέχουν τα fb, instagram κλπ από πίσω πάντα θα υπάρχει lag στα Android ειδικά στα low end και mid range. Παρε το καλύτερο Android που έχει φίλος σου mid η high end και βάλτο διπλα με ένα Nokia Lumia 520 (ναι με 512 ram) και θαδεις από λίγο έως παρα πολύ lag στο πρώτο και κανένα ίχνος καθυστέρησης στο Lumia. +ότι δεν θα περιμένεις αιώνες για ένα update (αν σου δώσουν οι εταιρίες) και ούτε θα ψάχνεις σαν ανόητος με τις ώρες μέσα σε φόρουμς για να βρεις rom ώστε να είναι λιγότερο χαλια το κινητό σου. Παρε WP και μην φοβάσαι τίποτα /clap clap
obi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 όσες απόψεις από αντροιντ φανς εκφράζουν άγνοια κ φανατισμό έναντι άλλων λειτουργικών κ ειδικότερα ενάντια των WP, εκτίθενται από μόνες τους, δε χρειάζεται κάτι παραπάνω από το να μιλούν καλύτερα οι ίδιοι οι χρήστες των WP για την εμπειρία τους κ δυστυχώς για άλλη μια φορά εκφράστηκε φανατισμός κ ασχετοσύνη έναντι των wp ναι αποπ σντροιντ φανς, τί να κάνουμε... Μόνοι τους αυτοακυρώνονται κι αυτοί, έτσι δεν είναι; υγ: Το δικό μου HW του 2012 θερίζει με WP κι ας υστερεί σε specs... 2
Nemesis1288 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εδώ ολόκληρο s4 και μου λέει ότι τους "κολλάει"! Γιατί σου κάνει έκπληξη?? Το περίεργο θα ήταν να σου λένε "πάει σφαίρα"... Πότε ήταν τα Samsung μέτρο σύγκρισης σε θέματα ταχύτητας?? Πιο κακογραμμενo skin απ το TouchWiz δεν παίζει να υπάρχει στο Android... Και προτού αρχίσει το flame να πω πως είχα το s4 και ευτυχώς το ξεφορτωθηκα νωρίς και τώρα απολαμβανω το πόσο smooth είναι το Android από ένα Nexus 5...
ilektrolo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω στα ποστς.ektor7 φυσικά και υπάρχει final έκδοση εκτός και αν θεωρείς ότι το 630 πωλείται με beta 8.1. Obi το 920 έχω.για την ακαριαία αλλαγή στα apps αυτο έγινε κατά κάποιο τρόπο με το τελευταίο update στην 8.1.πιο πριν έβλεπες την οθόνη loading.που και που γίνεται όμως ακόμα και τώρα.
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 @Grey Warden και εδώ και στο άλλο θέμα επειδή δεν γουστάρω πλέον την Google και το Android άρχισες τα ειρωνικά clap clap. Κανένα πρόβλημα. Απλά πρέπει να κοιτάξεις στον καθρεπτη και να πείσεις τον εαυτό σου πως ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Sent from my RM-846_eu_euro1_273 @Nemesis Τα nexus είναι απλά suckless android συσκευές. Δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο το smoothness των WP κ IOS Sent from my RM-846_eu_euro1_273 1
Grey Warden Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 @Grey Warden και εδώ και στο άλλο θέμα επειδή δεν γουστάρω πλέον την Google και το Android άρχισες τα ειρωνικά clap clap. Κανένα πρόβλημα. Απλά πρέπει να κοιτάξεις στον καθρεπτη και να πείσεις τον εαυτό σου πως ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Sent from my RM-846_eu_euro1_273 @Nemesis Τα nexus είναι απλά suckless android συσκευές. Δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο το smoothness των WP κ IOS Sent from my RM-846_eu_euro1_273 Να βάλω πάλι κλαπ κλαπ σε αυτά που έγραψες στον Nemesis ή θα φανεί ειρωνικό; /clap clap λοιπόν γιατί έχω ως χόμπι να χειροκροτώ βλακείες.
kargo130 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλα δεν τίθεται θέμα, εννοείται ο καθένας μπορει να δοκιμάσει οτιδήποτε, και να δει ποιο του ταιριάζει. Τα ποστ μου αφορούσαν για το δικο του σμαρτφον, γι'αυτο και τον ρώτησα απ'την αρχή ποιο είναι. Υστερει (για τα σημερινα δεδομένα) το Sola. Ποστ τύπου μην ακους όσους έχουν αντροιντ εδω μέσα, είναι fail. Εγω απευθυνομαι σε αυτους και μονο που μονιμως βαλλουν οτιδηποτε δεν ειναι android. Και εγω απο android προερχομαι (πολλα απο αυτα ειναι καταπληκτικες συσκευες αλλα εγω στη google δεν γυριζω, προσωπικη αποψη) πηγαινα για ios και απο σποντα κατεληξα σε win και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κανεις δεν λεει οτι ειναι ολα τελεια αλλα ουτε στα ανδροιδ ειναι ολα τελεια. Το καθενα απο τα λογισμικα εχει τα συν και τα πλην του και εναποκειται στο καθενα να διαλεξει βασει αναγκων μπατζετ κτλ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω στα ποστς.ektor7 φυσικά και υπάρχει final έκδοση εκτός και αν θεωρείς ότι το 630 πωλείται με beta 8.1. Obi το 920 έχω.για την ακαριαία αλλαγή στα apps αυτο έγινε κατά κάποιο τρόπο με το τελευταίο update στην 8.1.πιο πριν έβλεπες την οθόνη loading.που και που γίνεται όμως ακόμα και τώρα. σωστά η final έκδοση υπάρχει μόνο στα Lumia 630 και 930, αυτοί που έκαναν update τα WP8 σε 8.1 σε προηγούμενα μοντέλα ήταν με Developer Preview... για τις "παλιές" συσκευές έρχεται σε λίγο καιρό http://www.insomnia.gr/topic/533690-μέσα-στο-πρώτο-δεκαπενθήμερο-του-ιούλη-η-διάθεσ/ 1
ektor7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω στα ποστς.ektor7 φυσικά και υπάρχει final έκδοση εκτός και αν θεωρείς ότι το 630 πωλείται με beta 8.1. Obi το 920 έχω.για την ακαριαία αλλαγή στα apps αυτο έγινε κατά κάποιο τρόπο με το τελευταίο update στην 8.1.πιο πριν έβλεπες την οθόνη loading.που και που γίνεται όμως ακόμα και τώρα. Οκ.Απλά δεν ηξερα ότι τα νεα μοντελα βγήκαν με 8.1,πριν να βγει η final για τα υπόλοιπα κινητά!
privateer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μακάρι να έχει χαμηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατι δεν τα βλεπω καλά τα πράγματα...με την 8.1 σαλάτα τα έκαναν.το 630 και με cyan σχεδόν τα ίδια προβλήματα εχουν με αυτούς με την μη 'final'(εδω γελάστε).ούτε ένα calendar update δεν είναι ικανοί να κάνουν!τελοσπαντων...σαν χρηστης του 920 θα πω και εγώ καλό κουράγιο αν δεν φτιαχτούν τα πράγματα.πιστευω στις λίγες απαιτήσεις σου να μην περιλαμβάνεται και η μουσική ή δεν θα σε πειράζει που και που να τρως κάνα κολληματακι. Και εγώ 920 έχω και τα 8.1 τρέχουν μια χαρά (κανένα κόλλημα) χωρίς καν το cyan. Τι ακριβώς έκαναν σαλάτα? Για το calendar βγήκε update την επόμενη ημέρα. Λες και δεν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο θέμα σε άλλα λειτουργικά... 1
tolis1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μακαρι να ειναι λιγο ποιο ελαφρυ απο το 820 που εχω ηδη και να εχει καλητερη αυτονομια..
sokinfragoul Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ολα καλα ειναι παιδια μην μαλωνετε λεφτα να χουμε να αγοραζουμε 1
sakis206 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σωστός!Θα το σκεφτώ όταν έρθει ο καιρός απλά η αλήθεια είναι ότι με αυτό το ρημάδι το έχω πάρει στραβά το όλο θέμα! Πήγαινε τώρα και πάρε ένα 630 και αραξες.Δεν θέλει φιλοσοφία.
alex_rpblc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Βλέποντας την τρίτη φωτογραφία, θεωρώ οτι θα μπορούσε να λέγεται και surface phone! Nice!
mpratisn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πριν 2 μήνες έφυγα από το android και πήγα στο wp, δε το έχω μετανιώσει καθόλου και ούτε υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πίσω με το ρυθμό που εξελίσσετε το wp. Οσο για το θέμα lag σε wp... ούτε καν, με παρα πολλές εφαρμογές να τρέχουν από πίσω και εφαρμογές που στο android αναγκαζόμουν να απεγκατασησω μπας κ δω προκοπή. Και μονο που θες να διαθέσεις λιγότερα από 200€ για smartphone εννοείτε ότι πας σε lumia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα