Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να έχει χαμηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατι δεν τα βλεπω καλά τα πράγματα...με την 8.1 σαλάτα τα έκαναν.το 630 και με cyan σχεδόν τα ίδια προβλήματα εχουν με αυτούς με την μη 'final'(εδω γελάστε).ούτε ένα calendar update δεν είναι ικανοί να κάνουν!τελοσπαντων...σαν χρηστης του 920 θα πω και εγώ καλό κουράγιο αν δεν φτιαχτούν τα πράγματα.πιστευω στις λίγες απαιτήσεις σου να μην περιλαμβάνεται και η μουσική ή δεν θα σε πειράζει που και που να τρως κάνα κολληματακι.

Ρε παιδιά και με το android ένα χρόνο τώρα στα κολλήματα έχω πεθάνει!Για ios θα με στείλετε; :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά και με το android ένα χρόνο τώρα στα κολλήματα έχω πεθάνει!Για ios θα με στείλετε; :P

Ποιο έχεις;

Δημοσ.

Μακάρι να έχει χαμηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατι δεν τα βλεπω καλά τα πράγματα...με την 8.1 σαλάτα τα έκαναν.το 630 και με cyan σχεδόν τα ίδια προβλήματα εχουν με αυτούς με την μη 'final'(εδω γελάστε).ούτε ένα calendar update δεν είναι ικανοί να κάνουν!τελοσπαντων...σαν χρηστης του 920 θα πω και εγώ καλό κουράγιο αν δεν φτιαχτούν τα πράγματα.πιστευω στις λίγες απαιτήσεις σου να μην περιλαμβάνεται και η μουσική ή δεν θα σε πειράζει που και που να τρως κάνα κολληματακι.

Ποτέ κυκλοφορισε η final και δεν πήρε κανείς χαμπάρι?
  • Like 4
Δημοσ.

Λίγο προβοκατόρικο το σχόλιό σου φίλε.

Έχω το ίδιο HW με το 920 (εσύ αυτό έχεις ή το 630), έχω εγκατεστημένες μερικές εκατοντάδες εφαρμογές κ 'κοληματάκια' δε βλέπω. Ειδικά για μουσική χρησιμοποιώ τρία εγγενή apps (music hub, Xbox music κ mixradio) κ προβλήματα δεν καταλαβαίνω.

Επίσης αν έχεις το 920, μόνο επίσημη 8.1 δεν υπάρχει, οπότε ούτε αυτή την αναφορά σου αντιλαμβάνομαι, ούτε για άλλα προβλήματα γενικώς...

• Like 2
Δημοσ.

Ένα xperia sola!Nαι, ξέρω δεν είναι και ότι πιο High end αλλά δεν κάνει ούτε τα βασικά ακόμα και με cyanogenmod!

Ποιο σολα ρε συ, 512 MB RAM; 'nough said...

Τεσταρε σε κάποιο κατάστημα ή απο κανα φίλο Z1 Honami ή ακριβότερα μοντέλα αντροιντ.

Δημοσ.

Ένα xperia sola!Nαι, ξέρω δεν είναι και ότι πιο High end αλλά δεν κάνει ούτε τα βασικά!

Και φαντάζομαι οτι κρίνεις την εμπειρία android απο ένα τηλέφωνο του 2012, που ξεκίνησε με android 2.3 ενώ τώρα βρισκόμαστε στην 4.4...

Και iphone του 12 να είχες, θα σερνόταν... οπότε τι να λέμε τώρα. Υπάρχουν συσκευές android με 140-150€ που πάνε τέρμα smooth και κάνεις και ότι θες.

Δημοσ.

Δεν έχετε άδικο αλλά αν κρίνω και από φίλους με πιο καινούρια android έχουν αρκετά lagαρίσματα!Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να με παίρνουν τηλέφωνο χωρίς να κάνει restart ολόκληρο το κινητό και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι μοντέλο του 12!Και πιο καινούρια μοντέλα από γνωστούς μου τρώνε γερά σκαλώματα!Εδώ ολόκληρο s4 και μου λέει ότι τους "κολλάει"!

Δημοσ.

...!Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να με παίρνουν τηλέφωνο χωρίς να κάνει restart ολόκληρο το κινητό και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι μοντέλο του 12!...

Οποιοδήποτε αντροιντ φον 150+€ το καταφέρνει αυτο, ντο'ντ γουόρι :P

Xperia L κατοχος, ουσιαστικά το Sola του 2014. Προχθες είχα στα χερια μου ένα δικο σου με 2.3.7v πάνω, και μου έβγαλε ειδοποίηση το Companion για αναβάθμιση σε 4. Και να το κάνεις, λίγη σημασία. Το υλικο αδικει το λογισμικο.

Αλλα μιλάμε σε ένα θέμα για διάδοχο του 820 εδώ πέρα. Αν δεν είχες στα χέρια σου αντροιντ φον σε αντίστοιχα χρήματα, ό,τι και να σου πω...

Δημοσ.

Βρε αφηστε το κοσμο να δοκιμασει και κατι διαφορετικο, λεει καποιος θα φυγει απο android και πεφτετε να τον φατε.....απιστευτο.

Μια χαρα ειναι και τα win και ios(ειναι και θεμα budget).......μη φοβασαι τιποτα...

• Like 5
Δημοσ.

Οποιοδήποτε αντροιντ φον 150+€ το καταφέρνει αυτο, ντο'ντ γουόρι :P

Xperia L κατοχος, ουσιαστικά το Sola του 2014. Προχθες είχα στα χερια μου ένα δικο σου με 2.7v πάνω, και μου έβγαλε ειδοποίηση το Companioν για αναβάθμιση σε 4. Και να το κάνεις, λίγη σημασία. Το υλικο αδικει το λογισμικο.

Αλλα μιλάμε σε ένα θέμα για διάδοχο του 820 εδώ πέρα. Αν δεν είχες στα χέρια σου αντροιντ φον σε αντίστοιχα χρήματα, ό,τι και να σου πω...

Σωστός!Θα το σκεφτώ όταν έρθει ο καιρός απλά η αλήθεια είναι ότι με αυτό το ρημάδι το έχω πάρει στραβά το όλο θέμα! ;)

Δημοσ.

WP του 2012 είναι αυτό που έχω.

Μηδέν λαγκς,

φοράω την τελευταία WP αναβάθμιση όταν ξεκίνησα από 8.0 gdr2 και στο ενδιάμεσο πήρα κι άλλη μία αναβάθμιση την gdr3

το κινητό πετάει σε 8.1 χωρίς καν την τελική έκδοση με το firmware

το ίδιο άψογα και WP με 512 ram

restart δε χρειάζονται πο-τέ

η εμπειρία χρήσης παραμένει ανεπηρέαστη και αλαγκάριστη συνέχεια, η ίδια ακριβώς όπως την πρώτη φορά που το αγοράζεις καινούριο

όσες εφαρμογές κ να τρέχουν δε μασάει μία, ούτε γίνεται πιο αργό

hard reset δε χρειάζεται ουδέποτε γιατί λαγκ δεν εμφανίζονται στην πορεία

σταθερότητα στο λειτουργικό κ χωρίς malware

ταχύτατη ακαριαία εναλλαγή σε ανοικτά apps

το σημαντικότερο

μόνο αστείο ακούγεται το φαινόμενο να μη μπορείς να πάρεις ή να δεχτείς τηλέφωνο ή να δεις επαφές ή να στείλεις μήνυμα... λόγω lag ακόμα και σε windows phone των 512 ram με τα υποτίθεται χαμηλά specs.

• Like 4
Δημοσ.

Εφω μέσα φίλε madtheo το 80% χρησιμοποιούν Android μην τους ακούς

Και γω έφυγα από Galaxy S4 και όλα τέλεια, ούτε lag ούτε τίποτα στα WP.

Μην δοκιμάζεις κινητά σε μαγαζί που λένε οι από πάνω, γιατί εκεί είναι αδειανά από εφαρμογές και όλα smooth φαίνονται... Μόλις αρχισουν να τρέχουν τα fb, instagram κλπ από πίσω πάντα θα υπάρχει lag στα Android ειδικά στα low end και mid range.

Παρε το καλύτερο Android που έχει φίλος σου mid η high end και βάλτο διπλα με ένα Nokia Lumia 520 (ναι με 512 ram) και θαδεις από λίγο έως παρα πολύ lag στο πρώτο και κανένα ίχνος καθυστέρησης στο Lumia.

+ότι δεν θα περιμένεις αιώνες για ένα update (αν σου δώσουν οι εταιρίες) και ούτε θα ψάχνεις σαν ανόητος με τις ώρες μέσα σε φόρουμς για να βρεις rom ώστε να είναι λιγότερο χαλια το κινητό σου.

Παρε WP και μην φοβάσαι τίποτα ;)

• Like 8
Δημοσ.

Βρε αφηστε το κοσμο να δοκιμασει και κατι διαφορετικο, λεει καποιος θα φυγει απο android και πεφτετε να τον φατε.....απιστευτο.

Μια χαρα ειναι και τα win και ios(ειναι και θεμα budget).......μη φοβασαι τιποτα...

Καλα δεν τίθεται θέμα, εννοείται ο καθένας μπορει να δοκιμάσει οτιδήποτε, και να δει ποιο του ταιριάζει.

Τα ποστ μου αφορούσαν για το δικο του σμαρτφον, γι'αυτο και τον ρώτησα απ'την αρχή ποιο είναι.

Υστερει (για τα σημερινα δεδομένα) το Sola.

Ποστ τύπου μην ακους όσους έχουν αντροιντ εδω μέσα, είναι fail.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...