nikos134 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ¨εχω φτιαξει ενα ημερολόγιο και θέλω να αλλάζω τα χρώματα στα κελία αλλα σε μερικά κελία να έχω διαφορετικό χρώμα.(π.χ σειρα 1 κελι 1 (μπλε) και σειρα 1 κελι 2 (κοκκινο). Προσπαθώ με retenders να το κάνω χωρίς μεγάλη επιτηχία. ο ρετενδερ μου: import java.awt.Color; import java.awt.Component; import javax.swing.JTable; import javax.swing.UIManager; import javax.swing.table.DefaultTableCellRenderer; /** * * @author nikos */ public class CellR extends DefaultTableCellRenderer { public Component getTableCellRendererComponent(JTable table, Object value, boolean isSelected, boolean hasFocus, int row, int column) { if(row == TestHotel.v.getRow() && column == TestHotel.v.getCol()){ // Only for specific cell // c.setFont(/* special font*/); setForeground(Color.BLACK); setBackground(Color.RED); } return this; } } και εδώ που είναι το πρόγραμμα μου: TableColumnModel tcm = DaysCalendar.getColumnModel(); TestHotel.v.setCol(day+2); tcm.getColumn(day+2).setCellRenderer(new CellR()); αλλα αντί να μου κανει μονο το ενα κελι που κάνει ολη την στήλη ανεβαζω φωτογραφια για να καταλαβετε τι εννοω Site: iamge edit: nevermind βρηκα τροπο Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από nikos134
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα