IsolatedParania Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Όλοι εσείς που κράζετε την Apple, λαχταράτε ένα τέτοιο στα χέρια σας... Το λιμπίζεσαι; Το λιγουρεύεσαι; Το ζαχαρώνεις; Ε, πάρ' το... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Όλοι εσείς που κράζετε την Apple, λαχταράτε ένα τέτοιο στα χέρια σας...γατάκια... Εγώ είμαι υπέρ των iPhones γιατί έχουν απίστευτη ποιότητα υλικού και λογισμικού, κατά την γνώμη μου 500 ευρώ για ένα IPhone 5 είναι λίγα... δεν μπορεί να έχει 500 ευρώ το iPhone 5 και το Samsung 5 που είναι πολύ κατώτερο να είναι στην ίδια τιμή. (Το Smasung 5 απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα) Ποσο τρολ παιζει να εισαι?Το καλυτερο τρολοποστ της χρονιας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ... δεν μπορεί να έχει 500 ευρώ το iPhone 5 και το Samsung 5 που είναι πολύ κατώτερο να είναι στην ίδια τιμή. (Το Smasung 5 απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα) Και το παραδειγμα σου ακυρο ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ποσο τρολ παιζει να εισαι?Το καλυτερο τρολοποστ της χρονιας. Καλά καλά... εγώ τουλάχιστον δεν ξεγελάω τον εαυτό μου όπως κάνετε μερικοί που κράζετε το μήλο. Αποδέχομαι ότι είναι τα καλύτερα κινητά αλλά διαφωνώ με την τιμή, η τιμή έπρεπε να είναι 500-600ΜΑΧ και όχι 700-900. Προσωπικά δεν σκάω να έχω ένα τέτοιο, έχω χορτάσει με άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλά οποιονδήποτε πάει και δίνει 700 ευρώ για κινητό το χρόνο, κάθε χρόνο, έξυπνο δεν τον λες. Χαζό τον λες. Στην τελική κράτα το ενός-δύο χρόνων κινητό, πάρε κανα τάμπλετ αν θες πολύ μεγάλες οθόνες και κράτα και τα 400 σου ευρώ να τα κάνεις ό,τι άλλο θες. Ωπα ρε φιλε, οτι θελει κανει ο καθενας με τα λεφτα του. Αν καποιος εχει την δυνατοτητα να δινει καθε χρονο 700€ για κινητο, μαγκια του. Δεν υπαρχει θεμα εξυπναδας στο πως θα ξοδεψει καποιος τα χρηματα του (εκτος και αν τα χαλαει σε ναρκωτικα που αυτο ειναι οντως χαζο). Χαζος ειναι αυτος που προσπαθει να πεισει τους αλλους οτι η δικια του συσκευη ειναι η υπεργαμάτη. Ολες εχουν τα πλεονεκτηματα τους και τα μειονεκτηματα τους. Και ετσι οπως εχουν φτιαξει τα λογισμικα τους η Google, η Apple και η Windows το καθε λογισμικο εχει, σχεδον, εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα γιατι και οι εταιριες εχουν, σχεδον, εντελως διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα. Οποτε (κατα την αποψη μου) δεν υπαρχει "ΚΑΛΥΤΕΡΟ". Υπαρχει το "καλυτερο για αυτα που θελω, τα οποια εννοειται πως διαφερουν απο αυτα που θελει καποιος αλλος". 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγώ είμαι υπέρ των iPhones γιατί έχουν απίστευτη ποιότητα υλικού και λογισμικού, κατά την γνώμη μου 500 ευρώ για ένα IPhone 5 είναι λίγα... δεν μπορεί να έχει 500 ευρώ το iPhone 5 και το Samsung 5 που είναι πολύ κατώτερο να είναι στην ίδια τιμή. (Το Smasung 5 απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα) Χαχαχα! Πολύ καλό! Μου θύμισες τον Μαρινάκη που προεκλογικά βγήκε και είπε ότι οι εφοπλιστές φορολογούνται λίγο! (όχι ότι ο λαός φορολογείται πολύ!) Μήπως πρέπει να κοστίζει λιγότερο το S5 (αν είναι κατώτερο) και όχι περισσότερο το iphone??? Πάντως το android θεωρώ πως κάνει ζημιά στα κινητά (ειδικά στα ακριβά) των εταιριών. Μπορεί να είναι ανοιχτό, να έχει πολλές παραμετροποιήσεις, κλπ, αλλά την σταθερότητα του iOS δεν την έχει. Ακόμα και με jb (γιατί χωρίς jb η αλήθεια είναι ότι παρα είναι "κλειδωμένο") το iOS είναι πιο γρήγορο, σταθερό, και πιο απλό στην χρήση. Σίγουρα και τα δύο λειτουργικά θέλουν μια σοβαρή ανανέωση, αλλά ειδικά το android θέλει μπόλικη δουλειά σε πολλά σημεία. Μην κοιτάτε που είναι τσάμπα και μπαίνει σε συσκευές από 40€ και το έχει πολύς κόσμος. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση το "κλειδωμένο" και μόνο σε πολύ ακριβές συσκευές iOS να έχει ακόμα τέτοια απήχηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει Samsung κινητά; Δηλαδή ρε πστη μου, πάει σε ένα κατάστημα, βλέπει το S5, δίπλα το HTC One M8 και παραδίπλα το LG G3.... και γυρίζει πίσω να πάρει το S5; Το Galaxy το S5, να ούμε; Αυτό που έχει lag ακόμα στους ήχους των αριθμών του dialer; Το S5 ρε φίλε; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει Samsung κινητά; Δηλαδή ρε πστη μου, πάει σε ένα κατάστημα, βλέπει το S5, δίπλα το HTC One M8 και παραδίπλα το LG G3.... και γυρίζει πίσω να πάρει το S5; Το Galaxy το S5, να ούμε; Αυτό που έχει lag ακόμα στους ήχους των αριθμών του dialer; Το S5 ρε φίλε; Αν και "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα", πόσο πολύ συμφωνώ ρε kirileman! Πόσο μάλλον όταν τα under the hood χαρακτηριστικά και των τριών είναι σχεδόν πανομοιότυπα (με λίγο προβάδισμα του LG), άρα βασίζεις την επιλογή σου 1)στο UI και 2)στην εμφάνιση. Και στα 2 το S5 είναι το χειρότερο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μα ειναι τοσο χαζος ο κοσμος? πως το αγοραζει? δε διαβαζει τα φορουμ που ολοι βριζουν το συγκεκριμενο κινητο? εεετσι σαμμυ μοιρασε πονο.επιτελους ξυπναει ο κοσμος βλεπει την αληθεια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ρε τσακαλακια γιατι δεν καταλαβαινετε οτι η samsung με τις amoled οθονες ειναι ετη φωτος μπροστα απο τις οθονες κακιας ωρας που βαζει apple/sony/htc/lg?Βρηκατε μια καραμελα με το lag του dialer και την λετε συνεχεια ενω με ενα exdialer σε 10 δευτερα απο το store πεταει. Και δεν μιλαω για roms ετσι που φευγει ολη η σαβουρα της samsung και ειναι σαν να πηρες αλλο κινητο.Η lg παει να κανει κατι με τις ips οθονες που εχουν αλλα καλα αλλα amoled δεν θα γινουν ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 βρε παιδι μου και αυτες οι εταιριες εχουν γινει ΠΑΕ πολλη φανατισμος για το τιποτα ,ολοι εχουμε τα γουστα μας αλλα ως εκει ...ο αλλος κραζει ειναι ακριβο ε να καταργησουμε και τις ferrari porche mazerati κτλ και να κυκλοφορουνε μονο dacia k skoda ,ο αλλος το iphone ειναι θεικο ει βρειιι ποσο μιζερη ζωη πρεπει να εχεις θελεις να διαμορφωσεις κ αποψη (εχω k sammy s4 k iphone 5) εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα νοκια σα ομορφια αλλα θελει δουλεια τα winmo,τα stores τωρα εμενα εχει τοσες εφαρμογες εσενα δε εχει ποσες εχει στο κινητο σου βρε 30 40 αντε 100 οι αλλες ειναι <αχρηστες> ....δε περιγραφω αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurama Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υποκειμενικά πάντα... το καλύτερο smartphone είναι HTC one (M8). - Απίστευτο design - ποιοτίκο υλικό κατασκευείς (οχι πλαστικό) - πολύ καλή οθόνη Γενικά ένα πανέμορφο κινητό... αλλά με ένα μεγάλο μειονέκτημα... ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ MARKETING!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει Samsung κινητά; Δηλαδή ρε πστη μου, πάει σε ένα κατάστημα, βλέπει το S5, δίπλα το HTC One M8 και παραδίπλα το LG G3.... και γυρίζει πίσω να πάρει το S5; Το Galaxy το S5, να ούμε; Αυτό που έχει lag ακόμα στους ήχους των αριθμών του dialer; Το S5 ρε φίλε; Αλλάζεις launcher και είσαι κομπλέ. Δεν καταλαβαίνω γιατι όλοι κατακρίνουμε τη σάμσουνγκ. Ναι έχει λάγκ, αλλα όχι οτι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurama Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αλλάζεις launcher και είσαι κομπλέ. Δεν καταλαβαίνω γιατι όλοι κατακρίνουμε τη σάμσουνγκ. Ναι έχει λάγκ, αλλα όχι οτι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Γιατί είναι πλαστίκο και κάνει 700ευρώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα