Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός iFans στη Μεγάλη Βρετανία έχει κουραστεί να περιμένει το νέο iPhone με τη μεγαλύτερη οθόνη και έχει ήδη επιλέξει την επόμενη συσκευή, το Samsung Galaxy S5.Σύμφωνα με το Kantar Worldpanel, το 26% των χρηστών Samsung Galaxy S5 στη Μεγάλη Βρετανία άλλαξαν την iPhone συσκευή τους, ποσοστό αρκετά μεγαλύτερο από το περσινό αντίστοιχο ποσοστό που έφτανε το 12%. Το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρώπη φτάνει το 17% ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Apple, με μόνο το 8% των χρηστών να έχει αλλάξει το iPhone για το Galaxy S5.

Με τη προγραμματισμένη κυκλοφορία της επόμενης ναυαρχίδας της Apple το Σεπτέμβριο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις iPhone χρηστών για την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 6 με τη μεγαλύτερη οθόνη (λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, με οθόνη 4.7 ιντσών και με οθόνη 5.5 ιντσών).

Παρ'όλα αυτά στη Μεγάλη Βρετανία, το Samsung Galaxy S5 έρχεται δεύτερο σε πωλήσεις πίσω από τα iPhone 5c και 5s, με ποσοσό 11,1% των κινητών τηλεφώνων συνολικά να είναι iPhone 5c, άλλο ένα 11% να είναι iPhone 5s και το Galaxy S5 να κατέχει ποσοστό 9%. Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S4, βρίσκεται στα χέρια του 7,4% των χρηστών ενώ το Motorola Moto G κατέχει ποσοστό 6%.

Όσον αφορά το μερίδιο αγοράς από τις συνολικές πωλήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2014, που αντιστοιχεί στις πέντε μεγάλες χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία) της Ευρώπης, αυτό φτάνει το 73,3% για το Android, 16,6% για την Apple και 8,1% για τη πλατφόρμα Windows Phone.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα ειναι τοσο χαζος ο κοσμος? πως το αγοραζει? δε διαβαζει τα φορουμ που ολοι βριζουν το συγκεκριμενο κινητο?

• Like 7
Δημοσ.

Χαζός είναι αυτός που αγοράζει κινητό υπερτιμημένο με λειτουργικό-φυλακή.

Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από samsung, αλλά από το να πας σε iOS και να είσαι υποχρεωμένος να ανέχεσαι την κάθε ανοησία της apple, χίλιες φορές samsung που έχει android.

• Like 19
Δημοσ.

Ελα ντε (καλα κανενα δεν κινητο δεν ειναι τελειο).. και οταν βγει δηλαδη το επομενο i-phone που "περιμενουν" θα το παρουν κ αυτο ..;; τι να πω..

Δημοσ.

μα ειναι τοσο χαζος ο κοσμος? πως το αγοραζει? δε διαβαζει τα φορουμ που ολοι βριζουν το συγκεκριμενο κινητο?

Με την ίδια λογική, δε θα έπρεπε να αγοράζουν τίποτα εφόσον σε κάθε φόρουμ υπάρχει κάποιος που βρίζει την ακριβή apple, την πλαστική samsung, την ότι να'ναι nokia, την αλλού για αλλού BB, τα κινέζικα, γενικότερα τα WP,Android,iOS... κ.ο.κ

Το ότι εγώ, εσύ και αρκετοί διαβάζουν-ψάχνουν-ρωτάν δε σημαίνει ότι ένας που πήγε στο κατάστημα και το κράτησε στα χέρια του δε μπορεί να το ¨"ερωτευτεί". Αν είσαι κάτοχος του X κινητού, και κάνεις search στο Google "omg X phone is the worst"  θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα, δε σημαίνει ότι είσαι χαζός.

• Like 8
Δημοσ.

Kαι καπου εδώ καταρρίπτεται και o μυθος ότι οι i-χρηστες εχουν γουστο!!!:devil:

Τοσα ωραια android κινητα και πηγαν και πηραν το τσοκαρο με οθονη!:P

• Like 8
Δημοσ.

για τα sheeps δεν εχει σημασία αν γραφει apple η samsung η ότι αλλο θέλετε, το σημαντικό είναι να είναι δημοφιλές και να το ξέρουν όλοι, ετσι ώστε αποκτώντας την συσκευη θα μπορουν να «αναδειχθούν»

• Like 2
Δημοσ.

Τελευταία ευκαιρία και από μένα να μεγαλώσει την οθόνη, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ο αντικαταστάτης του 5 που χω τώρα θα ναι το s5..

Δημοσ.

Προσωπικά όταν πήγα να αγοράσω νέο κινητό μόνο λόγω της οθόνης δεν αγόρασα iphone και προτίμησα το LG G2.

4" είναι πολύ λίγες για την εποχή μας και επειδή μάλλον το έχει λάβει το μήνυμα και η apple οι φήμες για το iphone 6 μιλάνε για 4.7" και 5.5".

Δημοσ.

Όλοι εσείς που κράζετε την Apple, λαχταράτε ένα τέτοιο στα χέρια σας...γατάκια...

Εγώ είμαι υπέρ των iPhones γιατί έχουν απίστευτη ποιότητα υλικού και λογισμικού, κατά την γνώμη μου 500 ευρώ για ένα IPhone 5 είναι λίγα... δεν μπορεί να έχει 500 ευρώ το iPhone 5 και το Samsung 5 που είναι πολύ κατώτερο να είναι στην ίδια τιμή.

(Το Smasung 5 απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα)

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι εσείς που κράζετε την Apple, λαχταράτε ένα τέτοιο στα χέρια σας...γατάκια...

Eγω εχω iPhone και κραζω την Apple...πολυ μπροστα :D

Εγώ είμαι υπέρ των iPhones γιατί έχουν απίστευτη ποιότητα υλικού και λογισμικού, 

Απιστευτη ποιοτητα υλικου εννοεις το αλουμινιο? :o

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ των iPhones γιατί έχουν απίστευτη ποιότητα υλικού και λογισμικού, κατά την γνώμη μου 500 ευρώ για ένα IPhone 5 είναι λίγα... δεν μπορεί να έχει 500 ευρώ το iPhone 5 και το Samsung 5 που είναι πολύ κατώτερο να είναι στην ίδια τιμή.

(Το Smasung 5 απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα)

Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε...να φανταστεις την πρωτη φορα που ειδα ενα τετοιο απο κοντα εκσπερματωσα...και οταν πηγα να το αγγιξω τα χερια μου ετρεμαν...σαν να πιανω για πρωτη φορα βυζι ενα πραμα...

Απιστευτη ποιοτητα υλικου!! Απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! Και λογισμικου!!! Και η τιμη...ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!!! 

ps. μονο παραπονα για τρολαρισμα μην κανεις...

• Like 20
Δημοσ.

Καλά οποιονδήποτε πάει και δίνει 700 ευρώ για κινητό το χρόνο, κάθε χρόνο, έξυπνο δεν τον λες. Χαζό τον λες. Στην τελική κράτα το ενός-δύο χρόνων κινητό, πάρε κανα τάμπλετ αν θες πολύ μεγάλες οθόνες και κράτα και τα 400 σου ευρώ να τα κάνεις ό,τι άλλο θες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...