Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιδια γεια σας και καλως σας βρηκα γιατι ειμαι καινουργιο μελος.Θα σας κανω μια ερωτηση που μαλλον θα σας φανει λιγο χαζη.... γιατι οταν βαζω full resolution σε ενα παιχνιδι 1920Χ1080 μου μικρανει την οθονη λογικα δεν σηκωνει την αναλυση αυτη η οθονη μου??? η οθονη μου ειναι η asus VN247
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε ποιο παιχνίδι το κάνει αυτό; Το κάνει και σε άλλα παιχνίδια; Ποια είναι η ανάλυση που έχεις στο desktop σου; Και επίσης τι εννοείς "σου μικραίνει την οθόνη" ; Τα specs της οθόνης σου αναφέρουν ότι υποστηρίζει μέχρι και 1920x1080 οποτε δε θα έπρεπε να παρουσιάζει πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 οταν λεω μου μικρανει την οθονη εννοω οτι αφηνει μαυρα καινα δεξια και αριστερα και δεν εκμεταλλεύεται ολη την οθονη....ναι το κανει σε ολα τα παιχνιδια η αναλυση που εχω ειναι 1680Χ1050 στο desktop...
selianx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Στο Desktop γιατί δε βάζεις 1920x1080;Αν έχεις AMD GPU, δες στο Catalyst -> Οι ψηφιακές επίπεδες οθόνες μου-> Ιδιότητες (Ψηφιακή επίπεδη οθόνη) -> Ενεργοποίηση αύξησης κλιμάκωσης GPU (Τίκαρε το) και βάλε Κλιμάκωση εικόνας σε όλο το μέγεθος της οθόνης
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δεν το βαζω γιατι και στο Desktop βγαζει κενα πανω κατω αριστερα και δεξια..το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τιποτα...τι παιζει γ***ω την οθονη μου??
selianx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δες στα Options της οθόνης σου ( από τα κουμπιά της) ψάξε για Aspect Ratio να βάλεις 16:9.Ψάξε στο Catalyst για επιλογή Overscan (αν υπάρχει). Θα έχει ένα slider, το βάζεις τέρμα αν το βρεις.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δεν το βαζω γιατι και στο Desktop βγαζει κενα πανω κατω αριστερα και δεξια..το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τιποτα...τι παιζειΝαι, ρίξε μια ματιά και στο manual της οθόνης σου: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/LCD%20Monitors/ASUS_VN247_Greek.pdf Ίσως χρειάζεται να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις (από τα κουμπιά System Setup -> All Reset) και μετά αν δεν εμφανίζεται σωστά το desktop (σε ανάλυση 1920x1080), να θέσεις manually το aspect ratio από το Image-> Aspect Control σε Full. Επίσης, στα Windows σου, κοίταξε τι έχει αναγνωρίσει ως monitor (αν το έχει αναγνωρίσει σωστά ή έχει κάποιο generic εκεί. Και τέλος ίσως χρειαστεί να επαναφέρεις τα Factory default settings και στην κάρτα γραφικών σου. Γενικά, δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να μπεις σε overscan mode για να φύγουν οι μαύρες μπάρες από το desktop σου.... Βασικά αυτό είναι μάλλον λάθος επιλογή, κάποια άλλη ρύθμιση φταίει για το πρόβλημά σου. edit: το θέμα μεταφέρεται στο section για οθόνες
paxara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ..ή απλά χρησιμοποίησε το "Autoset" που έχουν κάποιες οθόνες, που σου ρυθμίζει την οθόνη ανάλογα με την ανάλυση.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιδια τα δοκιμασα ολα και δυστυχως δεν δουλεψε τιποτα ...επισης το overscan μου το εχει παγωμενο στο foul....
Zigakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Έχεις κατεβάσει λάθος driver !ΠΧ: Σε κάθε driver μιας κάρτας γραφικων υπάρχουν 2 version 1) Windows 7 32bit και 2) Windows 7 64bit Δες τι λογισμικό έχεις το 1ο ή το 2ο κ κατέβασε το ανάλογο αμα όχι τοτε θα εχεις τα μαύρα borders δεξιά και αριστερά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα