Demon Lord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Λοιπόν, αυτό που ζητάω είναι βοήθεια για το παραπάνω... Αυτά που διαθέρω είναι λενα 8άρι usb stick Kingston, το πρόγραμμα rufus (εκτός και αν έχετε να προτείντεαι κάτι άλλο) και ένα dvdάκι με windows 7 ultimate x64bits από τον θείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εχεις ολα οσα χρειαζεσαι βασικα, που δυσκολευεσαι?
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Φτιάχνεις ένα ISO από το DVD που έχεις με το ImgBurn και το γράφεις στο στικάκι με το επίσημο tool της Microsoft (ή και με το rufus αν θες). EDIT: Νομίζω με το rufus μπορείς να το κάνεις και κατευθείαν χωρίς να φτιάξεις ISO. Σε τι έχεις κολλήσει;
Demon Lord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Βασικά το είχα κάνει με Ubuntu αλλά αν και είχα γυρίσει το μητρική να διαβάζει το στικάκι πριν την load screen των windows δεν ξεκινούσε οπότε πίστευα πως είχα κάνει κάποιο λάθος στη διαδικασία εγγραφής. Θεωρητικά την ξέρω τη διαδικασία. Θα; το κάνω και θα δω. Θενξ για την άμεση απάντηση παιδιά
Demon Lord Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ετσι καντο και καθαρισες γρηγορα Έτσι το έβαλα και εγώ, είδωλο iso. Αλλά επειδή έχω χρόνια το στικάκι και έχει «φάει» αρκετά φορμάτ του έβαλα να κάνει και δυο περάσματα για κατεστραμένους τομείς (τώρα γίνεται αυτό). Τελικά χρησιμοποίησα το Imgburn γιατί το κλασσικό poweriso ήταν από το θείο και μου έκανε μόνο μέχρι 300mb.
Demon Lord Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 δε το χρειαζεσαι το imgbrn, στο κανει το rufus Για κάποιο λόγο μου πέταγε error. Πάντως ήταν αρκετά γρήγορο το πρόγραμμα, δε με καθυστέρησε πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα