aekoriginal21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εμένα που την έκανα πριν κανα 3ωρο την παραγγελία μου γράφει εστάλει στην κατάσταση. Ελπίζω να εννούν πως το έδωσαν στη μεταφορική. 2 μέρες δεν είναι τίποτα αλλά αφού έχει κοντά σου κατάστημα, προτίμησέ το.
ReBeLoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχει lag στην οθονη γιατι με ενα cube u18gts που εχω παρει για μικρο tabletακι εχω βλαστημισει την ωρα που το πηρα.... ωρες ωρες πατας ενα εικονιδιο και το καταλαβαινει μετα απο 2-3 δευτερα. Φρικη. Δεν σου συζητω οταν κανει και καμια αναβαθμιση απο πισω. Τοτε απλα το παρατας σε μια ακρη.
ReBeLoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 τελικα πηγα και το ειδα. Δεν με εντυπωσιασε μιας και με χαλασε η πολυ πλαστικουρα. Εδινε την αισθηση οτι ειναι για παιδακια. Αγορασα το estar mini στα 99 ευρω το οποιο μεχρι τωρα δειχνει να πηγαινει ειναι σφαιρα... Ειδωμεν
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το asus πλέον το δείχνει μη διαθέσιμο απο το online κατάστημα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε μάλλον εκτός κι αν ξαναφέρουν στόκ.
theosk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το είδα από κοντά στο κατάστημα της Συγγρού πριν λίγο, είχαν μείνει δύο κομμάτια λευκά . Αρκετά καλό για τα λεφτά του, αν είχε αυτόματη φωτεινότητα οθόνης θα το έπαιρνα
mpokwsths Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Έπαιξα λίγο μαζί του στο Public. Καλή η τιμή αλλά ... είναι λίγο μάπα ακόμα και για αυτά τα λεφτά. Σέρνονταν στα μενου, frame rate 20 fps. Μου θύμισε κακό κινέζικο. Βλέποντας ότι το 32άρι Nexus 7 έπαιζε στα 170€ ... πραγματικά σε κάνει να αγνοείς τα 70 παραπάνω €.
adi32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 τελικα ειναι καλο ? Η προσφορα τελειωσε υπαρχει κατι αναλογο ?
ReBeLoS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 τελικα ειναι καλο ? Η προσφορα τελειωσε υπαρχει κατι αναλογο ? Φιλε μου δες το estar mini το οποιο αγορασα αντι του asus. Απο την Παρασκευη το βραδυ που το εχω δεν εχει δειξει σημεια αδυναμιας. Ειναι και αυτο στα 99 ευρω και εχει και πολυ δυνατο σημα wifi που εμενα με ενδιεφερε πολυ. Ειναι 8gb και του εβαλα και μια 16αρα πανω χωρις προβλημα. 1
adi32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλο φαινεται σε χαρατκηριστικα Απο οθονη και μπαταρια πως παει ?
ReBeLoS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλο φαινεται σε χαρατκηριστικα Απο οθονη και μπαταρια πως παει ? η οθονη του μια χαρα και χωρις κανενα lag και με ακριβες touch. η μπαταρια καταναλωνει ελαχιστα σε stby και ειναι ικανοποιητικη. Απο παρασκευη που το εχω , το εχω φορτισει 2 φορες και εχει κανει αρκετη χρηση. Αλλο ενα πλεονεκτημα για μενα ειναι οτι φορτιζει μεσω usb και οχι με εξτρα φορτιστη με jack οπως τα περισοτερα κινεζικα. Απο ποιοτητα κατασκευης στα επιπεδα του ipad mini και εχει και το ιδιο design. Αξιζει να του ριξεις μια ματια απο κοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα