adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 πολυ καλο φαινεται υπαρχει ανταγωνιστης στα λεφτα αυτα ?
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ισχύει, υπάρχει κάτι καλύτερο απο Ελλάντα; Με ενδιαφέρει για τον πατέρα μου που δεν έχει απαιτήσεις.
war Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Για οσους ενδιαφέρονται για το Asus κυκλοφορεί και ενα βιντεάκι στα ελληνικά με hands on, δεν παίρνει βραβείο για ποιότητα αλλά μια εικόνα την πήρα προσωπικά. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Να φανταστώ οτι αυτό είναι πιο vfm απο το nexus 7 που έχει την διπλάσια τιμή έτσι;
rizla7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ισχύει, υπάρχει κάτι καλύτερο απο Ελλάντα; Με ενδιαφέρει για τον πατέρα μου που δεν έχει απαιτήσεις. Να φανταστώ οτι αυτό είναι πιο vfm απο το nexus 7 που έχει την διπλάσια τιμή έτσι; μια χαρά είναι το asus για τα λεφτά του για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις... Μην με κακολογεις ετσι!! κάτι μου θυμίζουν όλα τα στοιχεία.. konstantinoslp????? 1
-WISE- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μια χαρά είναι το asus για τα λεφτά του για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις... κάτι μου θυμίζουν όλα τα στοιχεία.. konstantinoslp????? Στις διαταγές σου!! Θέλω τόσο να επιστρέψω στην παρέα.... Έχασα την προσφορά με τον intel λόγω λεφτών...τώρα θα χάσω και αυτήν την προσφορά γιατί σίγουρα θα είναι για ελάχιστα κομμάτια..
rizla7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Στις διαταγές σου!! Θέλω τόσο να επιστρέψω στην παρέα.... Έχασα την προσφορά με τον intel λόγω λεφτών...τώρα θα χάσω και αυτήν την προσφορά γιατί σίγουρα θα είναι για ελάχιστα κομμάτια.. για μένα είναι καλύτερη προσφορά αυτή τώρα παρά το προηγούμενο που είχαν βάλει στα 77...(για κάποιον που μπορεί να διαθέσει τα 99ευρώ) η οθόνη έχει αισθητή διαφορά και τώρα μιλάμε και 16gb έναντι 8 του 170c
-WISE- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 για μένα είναι καλύτερη προσφορά αυτή τώρα παρά το προηγούμενο που είχαν βάλει στα 77...(για κάποιον που μπορεί να διαθέσει τα 99ευρώ) η οθόνη έχει αισθητή διαφορά και τώρα μιλάμε και 16gb έναντι 8 του 170c Ναι ρε συ, εννοείται. Αλλά για τη χρήση που του κάνω δεν νομίζω να είχα ιδιαίτερο πρόβλημα και με το υποδεέστερο μοντέλο. Πάντως, παιδιά, η συσκευή είναι τρελό vfm!!
rizla7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι ρε συ, εννοείται. Αλλά για τη χρήση που του κάνω δεν νομίζω να είχα ιδιαίτερο πρόβλημα και με το υποδεέστερο μοντέλο. Πάντως, παιδιά, η συσκευή είναι τρελό vfm!! μια χαρά ήταν και το άλλο για τα λεφτά του.... το πρότεινα και σε άτομα που έδιναν 60-70 ευρώ για tablet...άντε να δώσουν 7 ευρώ παραπάνω για να πάνε στο asus..δε θα μπορούσα να τους πω δώσε 30 πχ για να πας σε άλλο, όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.. απλά για κάποιον που έχει τη δυνατότητα να τα δώσει...αξίζει..ειδικά τώρα για διπλάσια χωρητικότητα.. νομίζω καλύτερα σου έκατσε που έχασες το προηγούμενο..
-WISE- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μια χαρά ήταν και το άλλο για τα λεφτά του.... το πρότεινα και σε άτομα που έδιναν 60-70 ευρώ για tablet...άντε να δώσουν 7 ευρώ παραπάνω για να πάνε στο asus..δε θα μπορούσα να τους πω δώσε 30 πχ για να πας σε άλλο, όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.. απλά για κάποιον που έχει τη δυνατότητα να τα δώσει...αξίζει..ειδικά τώρα για διπλάσια χωρητικότητα.. νομίζω καλύτερα σου έκατσε που έχασες το προηγούμενο.. Λες;; Συμφωνώ, πάντως, με αυτό που λες για την τιμή. Πιστεύω, όμως, ότι είναι λίγα κομμάτια και σίγουρα θα εξαφανιστούν σε 2-3 μέρες.
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Έφυγε η παραγγελία. Άντε να δούμε. Όπως και να χει ευχαριστώ τον TS.
ReBeLoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ξερουμε αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα σε καποιο καταστημα ?
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ξερουμε αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα σε καποιο καταστημα ? Έχει δωρεάν μεταφορικά πάντως με την αντικαταβολή. Αν σε ενδιαφέρει πιστεύω αξίζει και μέσω internet να το παραγγήλεις εκτός αν θές να το δείς απο κοντά πρώτα.
ReBeLoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Έχει δωρεάν μεταφορικά πάντως με την αντικαταβολή. Αν σε ενδιαφέρει πιστεύω αξίζει και μέσω internet να το παραγγήλεις εκτός αν θές να το δείς απο κοντά πρώτα. Ειναι κοντα μου το mediamarkt στου Ρεντη που αποτι με ενημερωσαν εχει αρκετα κομματια διαθεσιμα. Μεσω του site θελει 2 μερες να το στειλουν αποτι ειδα οποτε καλυτερα να το δω και απο κοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα