SKRUTZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Mediamarkt ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB White Πολύ καλή τιμή και τίμιο tablet. χαμηλότερη τιμη στο skroutz 129,90€. ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB White ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.2 GHz Αριθμός πυρήνων επεξεργαστή: 4 Τύπος: Android Tablet Επεξεργαστής: Quad-Core 1.2 GHz Μνήμη RAM: 1 GB RAM ΟΘΟΝΗ Διαγώνιος οθόνης (inch): 7 inch Ανάλυση: 1280 x 800 pixels Τύπος οθόνης: IPS LED Backlight WXGA ΜΝΗΜΗ Εσωτερική μνήμη: 16 GB Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης Flash: MicroSD έως 32 GB ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ WLAN (standards): 802.11 b/g/n Bluetooth: 4.0 Υποστήριξη 3G: Όχι Συνδέσεις: 1 x microUSB, 1 x Audio jack: Head phone/Mic ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι Ηλ. κατάστημα μελλοντικών αγορών: Google Play Store περιλαμβάνεται λογισμικό: Asus Launcher, MyLibrary, File Manager, Kindle, Zinio, SuperNote Lite, App Backup, AppLocker Κάμερα: Ναι Ανάλυση κάμερας: 5 megapixel Μπροστινή κάμερα: Ναι Ανάλυση μπροστινής κάμερας: 1.2 megapixel ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 10 h Τύπος μπαταρίας: Li-polymer ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean Πλάτος: 120.6 mm Ύψος: 196.8 mm Βάθος: 10.8 mm Χρώμα: Λευκό Βάρος: 302 gr Εγγύηση κατασκευαστή: 1 Έτος
SKRUTZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 για επώνυμο tablet με καλά χαρακτηριστικά πιστεύω ότι η τιμή είναι αρκετά καλή και τίμια.
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πολυ καλο ταμπλετακι..... το εχω εδω και κανα μηνα περιπου.... για τα χρηματα του ειναι αψογο....
manosfp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Για δες καμμιά φορά πως τα φέρνει η τύχη... Σκότωσα το Asus t100 και πήρα 2 καινούργια tablet, ένα με windows και ένα με android ελαφρώς υποδεέστερα και μου έμειναν και ρέστα! 3
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς για υποστήριξη cyanogenmod κτλ για να είμαστε up to date ;
janisxt Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν βλέπω να εχει GPS. Ξερει κανεις γιατι θελω το GPS να το προλαβω.
SKRUTZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 εδώ λέει ότι έχει http://www.gsmarena.com/asus_memo_pad_hd7_16_gb-5492.php
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς για υποστήριξη cyanogenmod κτλ για να είμαστε up to date ; Προς το παρων μονο αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689789
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Προς το παρων μονο αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689789 Ναι, και εγώ μόνο αυτή βρήκα με ένα πρόχειρο ψάξιμο
stonecityboys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν βλέπω να εχει GPS. Ξερει κανεις γιατι θελω το GPS να το προλαβω. Το εχω (δεν μπορουσαν να βαλουν πιο νωρις την προσφορα ΓΜΤ!!!! ) Ναι εχει GPS. Πολυ ωραιες καμερες. Δεν μου εχει κανει κοληματα(παιζουν παιχνιδια οι μικρες) ΔΕΝ ΕΧΕΙ FLASH ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ !!! 2
navarino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ρε παίδες ανάμεσα σε αυτό και το Lenovo IdeaTab A3500 που είναι και αυτό στα 99 Ε, ποιο λέτε συμφέρει καλύτερα???
rizla7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ρε παίδες ανάμεσα σε αυτό και το Lenovo IdeaTab A3500 που είναι και αυτό στα 99 Ε, ποιο λέτε συμφέρει καλύτερα??? πιστεύω με τα 8gb του lenovo θα χρειαστείς σίγουρα αργά ή γρήγορα sd... επίσης νομίζω το asus έχει λίγο καλύτερη μπαταρία...
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Απο μπαταρια καλα τα παει το Asus.... 2.5 μερες με 8.5 ωρες οθονη ανοιχτη.
pcbill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση-εξυπηρέτηση σε όσους έχουν την συγκεκριμένη συσκευή.... Μήπως κάποιος μπορεί να τσεκάρει εαν παίζει την εφαρμογή "Navionics Boating HD" (είναι δωρεάν) και τι upgrades του δίνει για την πλοήγηση μέσα από την εφαρμογή? Δεν αναφέρομαι στους ναυτικούς χάρτες αλλά στις επιλογές όπως το Nav Module & Autorouting που θέλω να δω εαν τις έχει διαθέσιμες. Δυστηχώς δεν έχω android ταμπλέτα για να δοκιμάσω την HD έκδοση ενώ διαβάζω ότι η αντίστοιχη εφαρμογή σε android έχει διαφορές στα Upgrades που σου δίνει σε σχέση με το ios και είναι ευκαιρία να το τσεκάρω για να μην το αγοράσουμε άδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα