Sange Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχω ένα αρχείο συμπιεσμένο υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free για να βρω το password,έχω πιθανότητες να τον βρώ??? ... Δεν με ενδιαφέρει σε τι λογισμικό θα είναι το πρόγραμμα. Αν έχω κάνει της ερώτηση σε λάθος μέρος να μπει στην κατάλληλη κατηγορία .
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 free για μέχρι 4 χαρακτήρες είναι το rar password cracker. Αν ο κωδικός είναι μεγαλύτερος δεν έχει free. Πιθανότητες να τον βρεις έχεις. Ανάλογο χρόνο δεν ξέρω αν έχεις να διαθέσεις. Βασικά θα πας σε brute force, οπότε όσα περισσότερα ξέρεις για τον κωδικό (μέγεθος, αν έχει νούμερα-γράμματα-σύμβολα-κεφαλαία-μικρά, κάποια γνωστά στοιχεία κλπ) τόσο το καλύτερο. Αν δεν ξέρεις τίποτα και για έναν κωδικό πάνω από 12 χαρακτήρες που έχει κεφαλαία και μικρά γράμματα, νούμερα και σύμβολα θα χρειαστείς χαλαρά μερικά χρονάκια να τον σπάσεις. Αν είναι κατεβασμένο από hoster και δεν δίνει ο uploader το password δοκίμασε να ψάξεις στο google με το ακριβές όνομα αρχείου προσθέτοντας στο τέλος τη λέξη password γιατί πολλές φορές κατά το link stealing οι leechers δεν προσέχουν αν θέλει κωδικό για την αποσυμπίεση του αρχείου που κλέβουν. 2
Sange Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστώ για τι παρέμβαση σου,δεν αξίζει ο κόπος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα