Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μετράει μία το χαρτί απτο δημόσιο σχολείο , αυτά είναι για να μπεις σε κανένα σούπερ μάρκετ και να παίρνεις 2,5Ε την ώρα.

και το ότι έκανες το στρατιωτικό σου στις ειδικές δυνάμεις δεν λέει πολλά.Θα πρέπει να ξέρεις πραγματικά να χειρίζεσαι όπλα και να έχεις μια εμπειρία απο ασκήσεις κτλ

δεν είναι είδα φως και μπήκα, πρέπει να έχεις μια σχέση με το άθλημα

• Like 1
Δημοσ.

Τρολαρετε που τρολαρετε κάντε το και με λογικά επιχειρήματα....Που ξέρετε όλους τους μισθούς? Η εθνική,που θεωρείται και ανοιχτοχερα, το 2008 είχε ως βασικό μισθό υπαλλήλου τα 850 ευρώ...και μιλάμε για 2008...

Ορίστε η κλαδική της Ο.Τ.Ο.Ε. για της τράπεζες με τους μισθούς.

Σελίδα 5/8

http://www.otoe.gr/Upl/%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82//ANAK8_ANAK8.pdf

Πιο πρίν ήταν 1000 ευρώ ο κατώτατος.

Δημοσ.

το ερωτημα μου ηταν τι μισθος παιζει....ειμαι 22 χρονων εχω αρκετα χρονια να δικτυωθω και να καταφερω κατι....δεν ειπα οτι αυριο θα παω και θα χωθω απλα ηθελα να δω πανω πανω τι παιζει αμα καποιος ξερει....

Δημοσ.

Δεν μετράει μία το χαρτί απτο δημόσιο σχολείο , αυτά είναι για να μπεις σε κανένα σούπερ μάρκετ και να παίρνεις 2,5Ε την ώρα.

και το ότι έκανες το στρατιωτικό σου στις ειδικές δυνάμεις δεν λέει πολλά.Θα πρέπει να ξέρεις πραγματικά να χειρίζεσαι όπλα και να έχεις μια εμπειρία απο ασκήσεις κτλ

δεν είναι είδα φως και μπήκα, πρέπει να έχεις μια σχέση με το άθλημα

ενω απο πανεπιστημιο παιρνεις 1 ευρω επιπλεον ,αν σκεφτω το κοστος του πρωτου πτυχιου με τον μιθο που υποθετικα θα περνα απο φροντηστηρια θα το χα χρεος για πολλα πολλα χρονια.

αναφορικα με το μισθο προσωπικου ασφαλειας γνωστος μου ειναι στην αγγλια security και περνει 7 αγγλικες λιρες την ωρα για ελλαδα δεν ξερω ,ωστοσο με ιντριγκαρε το ποσο ταπεινωτικο θεωρει κανεις το δημοσιο σχολειο...

Δημοσ.

Ποιες τράπεζες έχουν ακόκη σεκιουριτάδες; Εγώ βλέπω ότι πλέον έχουν εκλείψει. Άλλωστε ποιο το νόημα να υπάρχει ένας άοπλος, αντιμέτωπος με 2-3 οπλισμένους κακοποιούς;

Τα χρηματοκιβώτια έχουν χρονοδιακόπτη και εκεί βάζουν το 99% των χρημάτων, στα ταμεία έχουν ψιλολόγια. Οπότε δεν υπάρχουν και τεράστια ποσά για να κλέψουν.

Δημοσ.

συνήθως σε αυτές τις δουλειές πηγαίνουν άτομα απο ειδικές δυνάμεις αλλά δεν μιλάμε για απλούς φαντάρους, άτομα που έχουν γράψει χρόνια και νατοικές αποστολές, ασκήσεις κτλ

έχει και στην ελλάδα σχολία όπως αυτό για την ασφάλεια στα καράβια του σλόιτερ/σνόιτερ η όπως τον λένε αυτόν στον άλφα ( με την ευκαιρία η αναπαράσταση της άσκησης ήταν τραγική :)  )

μετά έχει και άλλα σχολεία στο εξωτερικό που μετράνε πολύ αλλά πρέπει να έχεις μια βάση, δεν πας απτο πουθενά

υπάρχει και η κατηγορία "δεν έχει σβέρκο":

http://youtu.be/1zEsAaYGx6w?t=44s

αναφορικα με το μισθο προσωπικου ασφαλειας γνωστος μου ειναι στην αγγλια security και περνει 7 αγγλικες λιρες την ωρα για ελλαδα δεν ξερω ,ωστοσο με ιντριγκαρε το ποσο ταπεινωτικο θεωρει κανεις το δημοσιο σχολειο...

Δεν λέω ταπεινωτικό λέω ότι είναι άχρηστο για σοβαρές εταιρίες vip και για εταιρίες που ασχολούνται με πλοία, για σεκιουριτάδες που μαζεύουν τα καλαθάκια και κάνουν τους παρκαδόρους στο σουπερ μαρκετ μια χαρά είναι

Δημοσ.

το ερωτημα μου ηταν τι μισθος παιζει....ειμαι 22 χρονων εχω αρκετα χρονια να δικτυωθω και να καταφερω κατι....δεν ειπα οτι αυριο θα παω και θα χωθω απλα ηθελα να δω πανω πανω τι παιζει αμα καποιος ξερει....

Με λίγα λόγια αν θες τόσο πολύ να παίρνεις πολλά λεφτά σαν προσωπικό ασφαλείας, επέλεξε χρηματαποστολές αλλά εχε υπόψη πως ειναι μεγάλο μανίκι και εχει περίεργα ωράρια...

Δημοσ.

δηλαδη με εκπαιδευση και με εναν αλφα σωματοτυπο για προστασια φυσικων προσωπων δεν πας?

καθως και γνωση πολεμικης τεχνης και πρωτες βοηθειες και λοιπα...πρεπει να εισαι αποστρατος η να εισαι απο αστυνομια?

Δημοσ.

Με λίγα λόγια αν θες τόσο πολύ να παίρνεις πολλά λεφτά σαν προσωπικό ασφαλείας, επέλεξε χρηματαποστολές αλλά εχε υπόψη πως ειναι μεγάλο μανίκι και εχει περίεργα ωράρια...

Χρηματοαποστολές στην Gas Security , καθαρά 520 Ευρώ στο χέρι και άντε με υπερωρίες να φτάνει τα 650 Ευρώ...που τα είδατε τα πολλά λεφτά?? Προ 5 ετών ναι, τώρα δίνουν μισθό πείνας.

δηλαδη με εκπαιδευση και με εναν αλφα σωματοτυπο για προστασια φυσικων προσωπων δεν πας?

καθως και γνωση πολεμικης τεχνης και πρωτες βοηθειες και λοιπα...πρεπει να εισαι αποστρατος η να εισαι απο αστυνομια?

Πρέπει να έχεις άδεια οπλοκατοχής αλλά και το ελεύθερο να κάνεις χρήση εάν την πέσουν στον  VIP, επίσης να είσαι δικτυωμένος με Αστυνομία και Σώματα Ασφαλείας για να σε συστήσουν στον τάδε εφοπλιστή, τραγουδιστή και ότι σκατά έχει φράγκο.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι αυγόφετα από τους κοιλιακούς , ούτε ντούκι δύο μέτρα, πίστεψε με οι τύποι που απειλούν επιχειρηματίες για προστασία κτλπ δεν είναι έτσι αλλά είναι σεσημασμένοι εκτελεστές και αντεροβγάλτες., βοηθάει μεν το μαμάτο και φουσκωτό αλά Τσακ Νόρις παρουσιαστικό αλλά η δική σου round House kick μπροστά στην τουφέκα που θα σου μοστράρει ο άλλος σε πέσιμο, δεν πιάνει μία.

Πιάσε κολλητό κάνα μπάτσο βαλμένο στις καταστάσεις, άρχισε τις χάρες και κάνε τον σταυρό σου να σε προτείνει σε κάνα ματσό τύπο.

ΥΓ Εάν έχεις βύσμα διάβαινε , εάν έχεις πωπό στήσου, δυστυχώς κι εδώ μόνο με βύσμα πας μπροστά

Δημοσ.

Χρηματοαποστολές στην Gas Security , καθαρά 520 Ευρώ στο χέρι και άντε με υπερωρίες να φτάνει τα 650 Ευρώ...που τα είδατε τα πολλά λεφτά?? Προ 5 ετών ναι, τώρα δίνουν μισθό πείνας.

Τις περισσότερες φορές οι χρηματαποστολές κλείνουν και 12ωρο και φτάνεις τα 750 μηνιαίως,.....Η υπερωρια ειναι περίπου 2 ευρώ η ώρα...Δεδομένων των τωρινών καταστάσεων καλά ειναι....

Δημοσ.

γενικά σε σοβαρές εταιρίες pmc ως απόστρατος ή αστυνομικός με υπηρεσία τουλάχιστο 5 χρόνια ειδικά απο Ελλάδα δύσκολα γίνονται δεκτοί. τώρα φίλε είσαι 22 χρονών μια απλή θητεία και ΔΕΝ έχεις εκπαίδευση.. ρίξε μια ματιά στην black eagle, για την Ελλάδα μια χαρά είναι, αλλα κράταγε μικρό καλάθι.. 

Δημοσ.

Ξεκινά εσύ έστω σαν στατικός φύλακας και θα βρεις την άκρη στην πορεία...Αν ήταν τόσο απλό,όλοι θα γίνονταν σωματοφύλακες:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...