Cernic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιδια πηγα σε ενα κεκ πηρα την βεβαιωση και τωρα περιμενω της εξετασεις... με ενδιαφερει η ασφαλεια φυσικων προσωπων. θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις τι μισθος παιζει σε τετοια θεση....] επισης καποιες εταιριες που να δινουν πανω απο 500? εννοω να πληρωνουν νυχτερινα και τετοια φαση...
manousos82003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλύτερα ρωτά ξανά σε 3 μήνες Για ασφάλεια φυσικών προσώπων θέλει εκπαίδευση και προαπαιτεί να ξέρεις τουλάχιστον μια πολεμική τέχνη και πόσο μάλλον να είσαι γυμνασμένος...Πάνω από 500 θα πάρεις ΜΟΝΟ με υπερωρίες και ΑΝ προκύψουν ανάλογα με το πόστο...
HadesGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλύτερα ρωτά ξανά σε 3 μήνες Για ασφάλεια φυσικών προσώπων θέλει εκπαίδευση και προαπαιτεί να ξέρεις τουλάχιστον μια πολεμική τέχνη και πόσο μάλλον να είσαι γυμνασμένος...Πάνω από 500 θα πάρεις ΜΟΝΟ με υπερωρίες και ΑΝ προκύψουν ανάλογα με το πόστο... Για την φύλαξη φυσικών και VIP Προσώπων , προτιμούν άτομα από ειδικές δυνάμεις, μπάτσους (πρώην και νυν) καθώς και άτομα τα οποία έχουν και άδεια οπλοκατοχής. Οι μισθοί είναι υψηλοί αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς ακόμη και σφαίρα να φας αντί για τον ViP 1
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 απο ιεκ. αμα τελειωσει την ειδικοτητα χωρις να παρει πιστοποιηση μπορει να βρει δουλεια;
Karkabilios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάνε σε καμιά τράπεζα. 3000€ μέσος όρος καθαρά το μήνα.
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάνε σε καμιά τράπεζα. 3000€ μέσος όρος καθαρά το μήνα. και αυτός είναι ο αρχικός μισθός στην τριετία πας στα 5000€ και στην πενταετία παίρνεις παραπάνω από τον διευθυντή του υποκαταστήματος και τους ταμίες αθροιστικά 11
Cernic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ημουν στης ειδικες δυναμης ειμαι αρκετα γυμνασμενος θα αρχισω πολεμικη τεχνη απο σεπτεμβρη και για τα σχολεια που πρεπει να περασω τα γνωριζω...το θεμα ειναι να εχει καλα χρηματα και να μην πανε αδικες οι προσπαθειες μου...
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάνε σε καμιά τράπεζα. 3000€ μέσος όρος καθαρά το μήνα. και αυτός είναι ο αρχικός μισθός στην τριετία πας στα 5000€ και στην πενταετία παίρνεις παραπάνω από τον διευθυντή του υποκαταστήματος και τους ταμίες αθροιστικά 1
Karkabilios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξέρεις πόσα επιδόματα παίρνουν αυτοί της ασφαλείας; Εγώ έχω γνωστό και ξέρω. Και έτσι για να ξέρετε τί βρώμα παίζει στις τράπεζες: Μισθός απλού υπαλλήλου: 940 (!!!) Προϊσταμένου: 1600-1800 Διευθυντή καταστήματος: ~2100 Υποδιευθυντή Διοίκησης: ~3000 Διευθυντή Διοίκησης: ~6500 Να που πάνε τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης που πληρώνουμε. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάνε σε καμιά τράπεζα. 3000€ μέσος όρος καθαρά το μήνα. Ξέρεις πόσα επιδόματα παίρνουν αυτοί της ασφαλείας; Εγώ έχω γνωστό και ξέρω. Και έτσι για να ξέρετε τί βρώμα παίζει στις τράπεζες: Μισθός απλού υπαλλήλου: 940 (!!!) Προϊσταμένου: 1600-1800 Διευθυντή καταστήματος: ~2100 Υποδιευθυντή Διοίκησης: ~3000 Διευθυντή Διοίκησης: ~6500 Να που πάνε τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης που πληρώνουμε. Εννοείς οι security των τραπεζών που κάθονται στην πόρτα παίρνουν 3000€ το μήνα?!
HadesGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εννοείς οι security των τραπεζών που κάθονται στην πόρτα παίρνουν 3000€ το μήνα?! Τρολάρουν , ούτε 600 καθαρά δεν παίρνουν 1
Karkabilios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν μιλάω για σεκιουριτάδες. Οι τράπεζες έχουν και δικό τους προσωπικό ασφαλείας.
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν μιλάω για σεκιουριτάδες. Οι τράπεζες έχουν και δικό τους προσωπικό ασφαλείας. Και τι αρμοδιότητες έχουν αυτοί?
manousos82003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ημουν στης ειδικες δυναμης ειμαι αρκετα γυμνασμενος θα αρχισω πολεμικη τεχνη απο σεπτεμβρη και για τα σχολεια που πρεπει να περασω τα γνωριζω...το θεμα ειναι να εχει καλα χρηματα και να μην πανε αδικες οι προσπαθειες μου...Μόνο επιχειρηματιες ζητάνε και πάλι θα πάρουν κάποιον που εχει και προσόντα και άκρη....Δεν τα βρίσκεις σε αγγελίες ξερεις... Εχει καλά χρήματα αλλά θέλει άκρη και προσόντα...Σχολή στην Ελλάδα υπάρχει αν ψάξεις αλλά να ξέρεις και το χαρτί που θα πάρεις δεν ειναι πιστοποιημένο....Αν θες κάτι πιο σκληροπυρηνικό κοίταξε για σχολές στο εξωτερικό.... Αν θες λεφτά,πήγαινε σε χρηματαποστολές,σίγουρο 8ωρο με 580 και αν προκύψουν (που προκύπτουν) υπερωρίες πας περίπου στα 750... Η άδεια θα ειναι έτοιμη σε 3 μήνες,έχεις χρόνο για να δεις τι παίζει.... και αυτός είναι ο αρχικός μισθός στην τριετία πας στα 5000€ και στην πενταετία παίρνεις παραπάνω από τον διευθυντή του υποκαταστήματος και τους ταμίες αθροιστικά Ξέρεις πόσα επιδόματα παίρνουν αυτοί της ασφαλείας; Εγώ έχω γνωστό και ξέρω. Και έτσι για να ξέρετε τί βρώμα παίζει στις τράπεζες: Μισθός απλού υπαλλήλου: 940 (!!!) Προϊσταμένου: 1600-1800 Διευθυντή καταστήματος: ~2100 Υποδιευθυντή Διοίκησης: ~3000 Διευθυντή Διοίκησης: ~6500 Να που πάνε τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης που πληρώνουμε. Τρολαρετε που τρολαρετε κάντε το και με λογικά επιχειρήματα....Που ξέρετε όλους τους μισθούς? Η εθνική,που θεωρείται και ανοιχτοχερα, το 2008 είχε ως βασικό μισθό υπαλλήλου τα 850 ευρώ...και μιλάμε για 2008... 1) Οι μισθοί ειναι απολύτως φυσιολογικοί γιατί δεν γίνεται η σαρα και η μαρα διευθυντης, όλοι έχουν και πτυχία Πανεπιστημίου,ξένων γλωσσών και μεταπτυχιακά τα οποία επιδοτούνται... 2) Οι τράπεζες δεν κάνουν πλέον διαγωνισμούς αλλά εσωτερικές μετακινήσεις...Καμία τράπεζα δεν προσλαμβάνει χωρίς διαγωνισμό,εκτός αν θέλετε να γίνετε καθαρίστριες το οποίο εξαρτάται από τη σύμβαση που εχει η τράπεζα με τα συνεργεία καθαρισμού. 3) το προσωπικό ασφαλείας των τραπεζών δεν πληρώνεται τόσο πλουσιοπάροχα όσο πιστεύετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα