BL4CK_T1G3R Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 γεια σας.έχω λίγο πολύ διαβάσει τις βασικές διαφορες σε VA/TN/PLS/IPSήμουν μεταξύ asus vg24qe και benq xl2411z, αλλα κατέληξα μετά από διάβασμα στην benq, γιατί "λέγεται" ότι έχει καλυτερη απόδοση χρωμάτων.τα games που παίζω κατ αποκλειστικότητα θα είναι FPS + 2-3 racing simulator (κανενα ντριφτ, asseto corsa πιθανόν) και όταν με το καλο έρθει και σε pc το gta5.ξέχωρα από τα hz που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν θα θελα να δω και μερικές ταινίες 3d, να δω πως είναι και το 3d gaming.ποια είναι η γνώμη σας?έχει κάποιος την συγκεκριμένηώστε να μου πει?επίσης γνωρίζω ότι θα χρειαστεί καλιμπράρισμα. να σημειώσω ότι η gpu μου είναι η Gigabyte gtx 780 ghz.όπως επίσης θα διαθέσω λίγο πολύ έως 320e.
stathisgtr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σαν κάτοχος της οθονης εδω και ένα μήνα να σου παραθέσω την άποψη μου.Η οθόνη είναι απλά τέλεια.Είχα το ίδιο δίλημμα. Asus ή Benq.Την asus την είδα σε φίλο και ξετρελάθηκα. Διάβαζα όμως ότι η benq έχει καλύτερα χρώματα.Κατέληξε στην benq λόγο σχεδιασμού και νεότητας μοντελου.Η asus πάει να κλείσει δύο χρόνια στην αγορά και η benq 6 μήνες.Υπάρχει θέμα με τις benq και τις εκδόσεις των firmware.Αν προχωρήσεις στην αγορά της να προσέξεις να V2 firmware και όχι V1.Έχουν αναφερθεί διάφορα bugs για την V1.Το επιβεβαιώνω και εγώ.Στα 120 hz μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα.Καθαρή εικόνα. Η κίνηση είναι τόσο ομαλή που δεν σε κουράζει. Στα 144 hz απλά όλα τέλεια αλλά δεν έχει διαφορά μεγάλη μετά 120hz.Αλλά από τα 60hzείναι μέρα με την νύχτα.Σου εγγυούμαι ότι δεν θα θες να ξαναπαίξεις σε οθόνη 60hz.Διάφορα μεγάλη είδα και από το input lag.Το ποντίκι και πληκτρολόγιο έχουν πιο άμεση απόκριση. Τα stats μου στο battlefield 4 εκτινάχθηκαν. Καλιμπραρισμα χρειάζετε η οθόνη μιας και από το εργοστάσιο είναι χάλια μαύρα.Θα σου πάρει καιρό να φτιάξεις όλα.Μη σε αγχώνει όμως το αποτέλεσμα θα σε τρελάνει. Μπες στην σελίδα blerbusters.Έχουν τα πάντα για αυτές τις οθόνες.Από reviews,settings και ότι άλλο θα χρειαστείς. Για το 3d θα χρειαστείς extra εξοπλισμό μιας και δεν παρέχουν γυαλιά οι οθόνες αυτές.Nvidia 3d vision ονομάζεται και η τιμή είναι κάπως τσιμπημένη. Κοντά στα 130 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Αυτά τα λίγα φίλε μου. 2
Oroku Saki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πριν μια εβδομαδα πηρα καινουργια οθονη για gaming και ταινιες 150 ευρω. Αυτη πηρα LGLED 21,522MP55HQ Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχει φοβερα γραφικα και αριστη αποδοση χρωματων. Σε συγκριση με αυτην που ειχα του 2006 επαθα πλακα πραγματικα. Μιλαμε η μερα με τη νυχτα η διαφορα. Οχι μονο λογω της υψηλοτερης αναλυσης αλλα και επειδη εχει καλυτερα χρωματα. Οι οθονες των 120 hz θελουν και sli gtx 780 για να αποδωσουν στο μεγιστο γιατι αν τα παιχνιδια τα τρεχεις σε κατω απο 120 fps τοτε θα ειναι σαν να τρεχεις σε λιγοτερο τπο 120 hz. Γι αυτο καλυτερα να περιμενεις να βγουν οι νεες καρτες της nvdia που θα τρεχουν τα παιχνιδια σε 120 fps χωρις κολληματα και τοτε παρε καινουργια οθονη.
stathisgtr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 @Oruku Saki.Θα παιξει μια χαρα με την 780.Εγω με μια 280χ επαιζα τελεια που ειναι κατωτερη απο 780.Αλλοι πεζουν σε 120hz ,με 770 Η οθονης που εχεις δεν συγκρινεται με τις οθονες που λεει το παιδι,Και εγω ειχα μια lg 24'' και η μεταβαση στην benq ηταν η μερα με την νυχτα.Σου συνιστω αν μπορεις να παιξεις σε οθονη 120hz και μετα μιλαμε.Και δεν ειναι μονο τα hz ειναι και το input lag και πολλα ακομη που δινουν αυτες οι οθονες σε εναν gamer.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 για την ώρα κόβω από δω πρόσθέτω από κει. και είμαι σε σκέψεις γιατί "καλή του ώρα" όπως είπε και ένας "παλιός" μια 3d οθόνη θα σε δεσμεύσει με αναβαθμίσεις π.χ σε 2 χρονια, αλλα games άλλες απαιτήσεις περισσότερα έξοδα.αλλα πιστεύω για 3d οθόνη τα λεφτά που πωλείται η συγκεκριμένη είναι "golden". (μιλώντας για καλο TN 3d 120-144hz monitor)ίσως να πάρω λίγο χρόνο παραπάνω να το σκεφτώ, υπόψιν, έως 24" όχι παραπάνω γιατί δεν βολεύει και για παραπάνω ο χορός που θα χω το pc.έχω όλη την καλή διάθεση να ακούσω και άλλες γνώμες πάντως.δυστυχώς δεν έχει κάποιος φίλος/γνωστός κάποια είτε IPS / ΝΑ / ΤΗ 3d ώστε να "βλεπα" και από κοντά το πως είναι.
stathisgtr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Tiger αν εισαι θεσσαλονικη ελα να την δεις.Μονο ετσι θα καταλαβεις.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Tiger αν εισαι θεσσαλονικη ελα να την δεις.Μονο ετσι θα καταλαβεις. Φίλε μου. μακάρι να μπορούσα αλλα ειμαι απο ζάκυνθο.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ήρθε πάλι η ώρα να ξανά ανοίξω το θέμα.τα πράγματα ήρθαν, σύντομα θα στηθεί ο πύργος.αλλα, δυστυχώς "βλέπω" χλομό το να πάρω αυτήν την οθόνη λόγο οικονομικών και το πιθανότερο είναι να αρκεστώ σε κάποια άλλη, όσο και να θέλω την συγκεκριμένη BenQ. σκέφτομαι μια καλή πιο φτηνή εναλλακτική αν δεν μου βγει τελικά να πάρο την benQ. ειμαι ανοικτος και σε αλλες γνωμες, και για dell (αστειευομαι) οποτε εξαρχής είδα διαφορα θέματα εδώ στην κατηγορια οθόνες, αλλα και πάλι έχω απορίες. 1. μου είχε πει κάποιος ότι τα καλύτερα panel μεταξύ των τριών (VΑ/IPS/ΤN) είναι τα VΑ.τι ισχύει?2. εφ όσον έχω gtx 780 υπάρχει κάποια οικονομική VΑ/PLS-IPS που να μπορώ να "πειράξω" το refresh?3. η ποιο φτηνή λύση σε 1440p ποια είναι? αξιζει? να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για οθόνες που ως βασικό κοινό έχουν την χαμηλή απόκριση. οριο του μπατζετ βαζω 180 μαξ. την 1440p την αναφερω οστε να μαθω ενημερωτικα. Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Black θα αδικήσεις όλο το σύστημα σου με οθόνη τέτοιου budget. Θα χεις διαφορά σε εμπειρία (προς τα κάτω). 1
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 μάλιστα. καταλαβαίνω τι εννοείς, "αλλα" αν δεν βγω οικονομικά? τότε τι? θα έχω καινούργιο σύστημα σε αναμονή μέχρι να πάρω κάποια ποιοτική οθόνη? επισης έχω κολλήσει, γιατί λέω σε κάποια φάση καλά κάποιοι ποιο έμπειροι χρηστες έχουν την τάδε ips dell ας πούμε, Μ@λ@κες ειναι? (εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με τις dell, και μονο τα καλύτερα διαβάζω, ίσως το μονο που με "χαλάει" στις dell είναι το response time.)τώρα, θα "ακούσω" ευλαβικά τις γνώμες όσον απαντήσουν στα ερωτήματα μου, και τις εκάστοτε επιλογές που θα βάλουν.από κει και πέρα θα το σκεφτώ στο που θα καταλήξω, γιατί όπως ξεκίνησα το θέμα πρώτη επιλογή είναι η benQ. τώρα που χει πάει και στα 290 με free μεταφορικά. ( Δημοσίευση 14 June 2014 - 03:44 AM Για οθόνη σου προτείνω να το κοιτάξεις και να το σκεφτείς παραπάνω.Εκτός του οτι θα χάσεις σε ποιότητα και σε άλλα με τα TN 144hz χρειάζεσαι έξτρα δύναμη για να τα αξιοποιείς τώρα αλλά και αργότερα.) αυτο ακωμα το σκεφτομαι, και μου εχει κολλησει το αργοτερα. τοτε που λεγαμε για την μπενκ σε πρωτη φαση. για τις ταινιες απ οτι καταλαβα δεν θα χω θεμα "αναβαθμισης" οσο για το 3d στα παιχνηδια για αργοτερα μιλωντας, η που θα κανω υποχωρησεις η θα περασω στην 800 σειρα. :/ και μπερδεμενος, και εχω ταξει στο γυναικακι 3d ταινιες. πφφφφφφφ...
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 και μπερδεμενος, και εχω ταξει στο γυναικακι 3d ταινιες. πφφφφφφφ... Εμ ας πρόσεχες Τη γνώμη μου στην έχω πει.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εμ ας πρόσεχες Τη γνώμη μου στην έχω πει. χαχαχα. ναι έχεις τα δικια σου. θα περιμένω πάντως να πάρω γνώμες για αυτήν την μηδαμινή εναλλακτική έστω να μαι καλυμμένος απ όλες τις απόψεις, και να κατανοήσω τις παραπάνω απορίες μου.
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έτσι.Πάρε γνώμες.Ψάξε το και μόνος σου.Αν δε βγάζεις άκρη ,εδώ είμαστε. 1
chris cs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 παιδια σορρυ για την σφινα,η Dell U2414H δεν εχει DVI θυρα διαβασα καπου κ πως στο καλο θα μπορω να κανω συνδεση αφου η καρτα γραφικων μου εχει μονο dvi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα