Maverickj13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Η ερώτηση μου είναι κατά πόσο μπορώ να έχω μια audio output που να πηγαίνει σε μια tv και να παίζει ήχο από κάποιον player και παράλληλα να έχω μια άλλη audio output η οποία να μου δίνει διαφορετικό ήχο. Με αυτόν τον τρόπο θέλω να πετύχω να παίζει μία ταινία με ήχο μέσω hdmi και να μπορώ από τον υπολογιστή να χρησιμοποιώ skype κτλπ χωρίς να με επηρεάζει ότι στο extended desktop παίζει ταινία.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Θέλεις ακριβώς αυτό που γράφεις. Μία κάρτα ήχου που να έχει 2 Outputs. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να πειράξεις το routing των software καναλιών που έχεις (δηλαδή, το audio output από skype και το audio output από vlc) για να τα στείλεις στα διαφορετικά audio outputs της κάρτας σου. Μερικές κάρτες (εάν όχι όλες) δίνουν τέτοιες δυνατότητες. Εάν είσαι σε linux σίγουρα μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με διάφορα open εργαλεία εάν δεν στο δίνει η κάρτα.
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εγώ κατάλαβα οτι θέλει το hdmi και το Skype. Απλό πας στις ρυθμίσεις τους και τσουπ έγινε, ούτε κάρτα ούτε εργαλεία ούτε Linux
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εάν είναι για κάτι τέτοιο... ναι. Υπάρχει πολύ απλή μέθοδος. Αλλά κατάλαβα ότι γενικά θέλει δύο διαφορετικά outputs. Επίσης, δεν πρότεινε κανείς ντε και καλά εργαλεία και συγκεκριμένο Λ.Σ. Η φράση που γράφτηκε είναι: Μερικές κάρτες (εάν όχι όλες) δίνουν τέτοιες δυνατότητες. Εάν είσαι σε linux σίγουρα μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με διάφορα open εργαλεία εάν δεν στο δίνει η κάρτα. Το οποίο σημαίνει πως ΕΑΝ η κάρτα δεν σου δίνει κάτι τέτοιο ΤΟΤΕ μπορείς να το κάνεις μόνος σου και ΣΙΓΟΥΡΑ γίνεται σε linux. Οπότε, γιατί να μπαίνει κανείς στον κόπο να ξεκινάει flame; Τόσο κόμπλεξ πια;
fallen4ngel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Flame που; Ξεχωριστά output θέλει και γίνεται πολύ απλά απο της ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής.. Πχ XBMC στην Tv με HDMI βλέπει ταινία και Skype ακουστικά μιλάει. Σορρυ αν σου φάνηκε σαν επίθεση πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα