Sog96Ch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε να καταλαβω τι διαφορες εχουν αυτες οι σχολες (κωδικος σχολης) Ονομα Σχολης (Πολη) (432) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) (340) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) (216) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) (371) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) (98) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) (366) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) (99) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) (369) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ(ΛΑΜΙΑ) (712) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) (Εχει 3 κατευθυνσεις) (713) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε.(ΠΕΙΡΑΙΑΣ) Στις 2 πρωτες ειμαι 700 με 900 μορια κατω απο τις περσινες βασεις
jek20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μπές στα sites των σχολών και δές τι μαθήματα κάνουν και τι διαφορές έχουν
Sog96Ch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα σκοπο να μπω στο καθε σαιτ να δω τα μαθηματα του καθε εξαμηνου οπως και εκει που λεει για επαγγελματικη αποκατασταση εκτος απο αυτα τι αλλα να κοιταξω; Επισης λετε να δηλωσω και σχολες που ειχαν περυσι σχεδον 2000 πανω απο οσο εβγαλα;
gon1332 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα σκοπο να μπω στο καθε σαιτ να δω τα μαθηματα του καθε εξαμηνου οπως και εκει που λεει για επαγγελματικη αποκατασταση εκτος απο αυτα τι αλλα να κοιταξω; Επισης λετε να δηλωσω και σχολες που ειχαν περυσι σχεδον 2000 πανω απο οσο εβγαλα; Δήλωσε ό,τι γουστάρεις. Όση διαφορά και να έχεις. Ποτέ δε ξέρεις. Απ'το να τραβάς τα μαλλιά σου μετά, δήλωσε σα να μην ήξερες βαθμούς.
christakos07 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θες καθαρά προγραμματισμό ή προτιμάς γενικότερα μηχανική υπολογιστών?
Ilias95 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θες καθαρά προγραμματισμό ή προτιμάς γενικότερα μηχανική υπολογιστών? Γιατί σε ποια απ' τις παραπάνω κάνουν «καθαρά προγραμματισμό»; @ts Για μένα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάχνεις για γνώμες φοιτητών που σπούδασαν/σπουδάζουν στο κάθε τμήμα και είχαν ενδιαφέρον για τη σχολή τους.
Sog96Ch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γιατί υπάρχει σχολή που να ασχολείται μόνο με τον προγραμματισμό;
gon1332 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γιατί υπάρχει σχολή που να ασχολείται μόνο με τον προγραμματισμό; Τα ΙΕΚ. Μη φανταστεις όμως ότι σε φτάνουν σε κανένα επίπεδο καλό. Τα εισαγωγικά που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις μόνος σου μετά. Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό σε όποια σχολή και να πας.
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Επισης λετε να δηλωσω και σχολες που ειχαν περυσι σχεδον 2000 πανω απο οσο εβγαλα; ναι θα δηλωσεις ολες τις σχολες που σε ενδιαφερουν (οσο απιθανο και να σου φαινεται για να μπεις) επειδη πολυ απλα δεν υπαρχει λογος να μην το κανεις αυτο... 1
geomagas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ναι θα δηλωσεις ολες τις σχολες που σε ενδιαφερουν και μόνο αυτές Fixed! 1
paok4dim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε να καταλαβω τι διαφορες εχουν αυτες οι σχολες (κωδικος σχολης) Ονομα Σχολης (Πολη) (432) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) (340) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) (216) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) (371) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) (98) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) (366) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) (99) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) (369) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ(ΛΑΜΙΑ) (712) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) (Εχει 3 κατευθυνσεις) (713) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε.(ΠΕΙΡΑΙΑΣ) Στις 2 πρωτες ειμαι 700 με 900 μορια κατω απο τις περσινες βασεις Η επιστημη υπολογιστων στο Ηρακλειο θεωρείται απο τις καλύτερες σχολες στην Ελλαδα, ενω στα Γιάννενα πρόσφατα αλλαξε ονομάσια και απο τα 4 χρόνια πήγε στα 5. Απο τα ΤΕΙ καλα λόγια έχω ακούσει για το τμήμα στη Θεσσαλονίκη.
Sog96Ch Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παιδια τι μπορειτε να μου πειτε για τις σχολες της Κοζανης και του Ηρακλειου;
sonyxp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Όπου και να πας, κόβω το κεφάλι μου ότι θα συναντήσεις καθηγητές που κόβουν αβέρτα... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
gon1332 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Όπου και να πας, κόβω το κεφάλι μου ότι θα συναντήσεις καθηγητές που κόβουν αβέρτα... ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Και αυτό γιατί το είπες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα