Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα blog και θέλω να φτιάξω ένα persistent header (μια μπάρα που ακολουθεί τη σελίδα καθώς σκρολλάρεις) που θα έχει μέσα links με σελίδες για πλοήγηση. Δεν είναι τίποτα fancy ή ουάου header, ένα πολύ απλό. Το έχω μισοκαταφέρει. Το θέμα μου ποιο είναι, ότι όσο μικραίνω το παράθυρο του browser, (mozila, chrome, safari, για τον ie δεν ξέρω γτ δεν έχω) τόσο μικραίνει και το header και καταλήγει από ένα ωραίο header με οριζόντιο μενού, καταλήγει ένα τετράγωνο με κάθετο μενού γιατί όσο μικραίνει το header το ένα link πάει κάτω απ'το άλλο. Πώς να καταφέρω να μένει σταθερό το header; Πρέπει να βάλω κάτι στο css και αν ναι τι; Ευχαριστώ.
el02154 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δώσε κάποιο λινκ να δούμε τι εννοείς και πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δώσε κάποιο λινκ να δούμε τι εννοείς και πως μπορούμε να βοηθήσουμε. τον header το διεγραψα επειδη δεν εβρισκα ακρη, θα το ξαναφτιαξω ομως και θα γραψω το λινκ. Δώσε κάποιο λινκ να δούμε τι εννοείς και πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Λοιπον εδω ειναι το λινκ. Αυτο δεν ειναι το κανονικο μου blog, απλα ενα που εφτιαξα για να δοκιμαζω html και css κωδικες. Προσπαθησε να μικρινεις το browser και θα δεις οτι το header ακολουθει και μικραινει κι αυτο. http://p-wiefj-piwjfoenw.pblogs.gr/2014/04/first-entry.html
alou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχεις βάλει width σε ποσοστό και μικραίνει ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου. Να το κάνεις σε pixel το πλάτος, παράδειγμα στο παράδειγμά σου: #header-fixed { background-color: rgba(255, 255, 255, 0.9); box-shadow: 0 10px 25px 0 rgba(50, 50, 50, 0.75); left: 50%; position: fixed; width: 600px; margin:-40px 0 0 -300px; z-index: 10000; } Αν το χρησιμοποιήσεις έτσι, θα βάλεις αρνητικό margin left το μισό πλάτος του.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχεις βάλει width σε ποσοστό και μικραίνει ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου. Να το κάνεις σε pixel το πλάτος, παράδειγμα στο παράδειγμά σου: #header-fixed { background-color: rgba(255, 255, 255, 0.9); box-shadow: 0 10px 25px 0 rgba(50, 50, 50, 0.75); left: 50%; position: fixed; width: 600px; margin:-40px 0 0 -300px; z-index: 10000; } Αν το χρησιμοποιήσεις έτσι, θα βάλεις αρνητικό margin left το μισό πλάτος του. να σαι καλα ρε αλου! σ'ευχαριστω πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα