Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εαν μπορει καποιος να με βοηθησειι. εχω το iphohe 4 και στα καλα καθουμενα εσβησε η οθονη  και δεν λειτουργει τιποτα αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο  οι αλλοι ακουνε οτι χτυπαει αλλα εγω στο κιν δεν βλεπω τιποτα πισα η οθονη  ενω μου λενε οτι χτυπαει κανονικα

Δημοσ.

Δοκίμασε reset.

Το παρακάτω link θα σε βοηθήσει.

Link.png Site: Reset Iphone

Μια φορά μου έτειχε και μένα με iphone 4 και δούλεψε το reset.

Ελπίζω να δουλέψει και σε σένα.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΟΘ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙΚΕ Η ΟΘΟΝΗ>?

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ :mad:

όχι reset θέλει αλλά δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς το κουμπί κλειδώματος...δεν ξέρω αν το κάνει κάποιο πρόγραμμα. Γίνεται αν ξεσυνδέσεις τη μπαταρία αλλά θέλει άνοιγμα το κινητό. Επίσης, αν αδειάσει εντελώς η μπαταρία του και το βάλεις να φορτίσει πιθανότατα θα ανοίξει

Δημοσ.

PWS TO ANOIGW?

έχει 2 βίδες στο κάτω μέρος αλλά θέλει ένα περίεργο κατσαβίδι...πάρε τηλέφωνα και άστο να χτυπάει μήπως ξεφορτίσει και βάλτο στην πρίζα μετά

Δημοσ.

έχει 2 βίδες στο κάτω μέρος αλλά θέλει ένα περίεργο κατσαβίδι...πάρε τηλέφωνα και άστο να χτυπάει μήπως ξεφορτίσει και βάλτο στην πρί

του εβγαλα την σιμ και εκλεισε δν κανει τπτ και στον υπολογιστη π τ ενωσα δν αναγνωριζει τπτ

Δημοσ.

Πού το ξέρεις ότι έκλεισε;

Έχεις ενεργοποιημένο PIN στη SIM;

Τι εννοείς "έχει κολλήσει το πλήκτρο του κλειδώματος";

Δημοσ.

Πού το ξέρεις ότι έκλεισε;

Έχεις ενεργοποιημένο PIN στη SIM;

Τι εννοείς "έχει κολλήσει το πλήκτρο του κλειδώματος";

Σε πολλά 4άρια (και 4s και 5άρια κλπ) "σπάει" το power button και δεν μπορείς να το πατήσεις, δεν έχει επαναφορά. Μάλλον αυτό εννοεί και δεν μπορεί να κάνει reset

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...