filip123go Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα ήχου. Έχω περάσει τους driver κανονικά, αλλά από πίσω δουλεύει μόνο το ροζ(???) βύσμα για έξοδο ήχου και το γαλάζιο (???) για είσοδο.Σε οποιαδήποτε άλλη θύρα και αν συνδέσω κάτι, δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Μόνο αν βάλω τέρμα τα ηχεία ακούω από πίσω πού αμυδρά τον ήχο.Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει..?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!Υ.Γ. Τα ηχεία μου είναι creative 5.1 και λειτουργούν όλα κανονικά.
niktsik17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Η μουσική νομίζω παίζει σε stereo. Για να ακούσεις surround θες πχ. ταινία ή game ή ήχο που το υποστηρίζει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα (απορία) κάποτε. Τέσταρε με μια ταινία (εμένα πάντα με ενθουσίαζε να ακουω 5.1 τα Transformers) Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. 1
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Η μουσική νομίζω παίζει σε stereo. Για να ακούσεις surround θες πχ. ταινία ή game ή ήχο που το υποστηρίζει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα (απορία) κάποτε. Τέσταρε με μια ταινία (εμένα πάντα με ενθουσίαζε να ακουω 5.1 τα Transformers) Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Οχι απαραιτητα.Σε μενα η μουσικη παιζει σε ολα και απο youtube μαλιστα
CheOnWeb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εξαρτάται απ´ την κωδικοποίηση του αρχείου και τις ρυθμίσεις της κάρτας. Σε κάθε περίπτωση για να το τσεκάρεις παίξε από πηγή (αρχείο ΚΑΙ media player) που να είναι σίγουρα 5.1. Θα πρέπει λογικά στις ρυθμίσεις της κάρτα να έχει και τεστ.
filip123go Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν έχει πρόγραμμα για τεστ η κάρτα...Αλλά μέσα από τα win που κάνω το τεστ (playback devices -> configure) δεν μου δουλεύουν ούτε εκεί τα ηχεία. Μόνο ότι έχω συνδεδεμένο στο ροζ βύσμα...
CheOnWeb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βάλε μια ταινία 5.1 στο VLC και τσέκαρε όλες τις σχετικές ρυθμίσεις.
filip123go Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παιδιά το έφτιαξα με το trust 5.1 soundcard. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα