rfc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Υποθετοντας οτι εχεις πανω το sp1, γυρνας σε στοκ ρυθμισεις και τρεχεις memtest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μια λίγο oftopic ερωτιση γιατί μου δείχνει 800 MHz ενω έχω 1600 αρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Επειδη ειναι DDR (double data rate) 800χ2 δλδ, σωστο ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδία το PC εδώ και 4 μέρες τρέχει κανωνικά με τις deafult στο bios ρυθμίσεις οπότε προσπαθώ στα 4.2GHz με μεγαλήτερη τάση ή πρέπει να κάνω κάτι ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somniakiasuser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 παιδια εγω εχω τον 3570 χωρις το Καυτος γινεται Overclock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 παιδια εγω εχω τον 3570 χωρις το Κ αυτος γινεται Overclock; οχι μονο οι K γινονται. (google is your friend) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα