J-son_500 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδία Εεδώ και 2 μήνες έχω πάει το επεξεργαστεί στα 4.2 GHz με 1.125 Vcore αλλά κάποιες φορές σε άκυρα χρονικά διαστήματα και πχ όταν είναι στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να κάνει κάτι πετάει μπλε οθόνη και αρχιζει κανωνικά μετα, επίσεις έχω την Gigabyte Z77-D3H με F22 bios και άμα ανεβάσω σε 4.2 χωρίς να αυξήσω volt κολάει όλο το bios και μετά πρέπει να το κάνω restart το PC μέχρι να καταφερω να τα αυξήσω είναι φυσιολογικό αυτο;; (ξέρει την επάφη για reset του bios) αλλα το έχω ως τελευταία λύση..... M/B: Gigabyte Z77-D3H CPU: 3570k PSU: Corsair CX600 V2 CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212 Evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τις ram ποιος σου τις πρότεινε; Δεν είναι μέσα στη λίστα με τις υποστηριζόμενες ram σύμφωνα με το site της gigabyte: http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-z77-d3h.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδία Εεδώ και 2 μήνες έχω πάει το επεξεργαστεί στα 4.2 GHz με 1.125 Vcore αλλά κάποιες φορές σε άκυρα χρονικά διαστήματα και πχ όταν είναι στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να κάνει κάτι πετάει μπλε οθόνη και αρχιζει κανωνικά μετα, επίσεις έχω την Gigabyte Z77-D3H με F22 bios και άμα ανεβάσω σε 4.2 χωρίς να αυξήσω volt κολάει όλο το bios και μετά πρέπει να το κάνω restart το PC μέχρι να καταφερω να τα αυξήσω είναι φυσιολογικό αυτο;; (ξέρει την επάφη για reset του bios) αλλα το έχω ως τελευταία λύση..... M/B: Gigabyte Z77-D3H CPU: 3570k PSU: Corsair CX600 V2 CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212 Evo Η μπλε οθονη τι error αναφερει?? Λογικα φταει το overclock που εχεις κανει. Επισης ειναι λογικο να κολλαει ακομα και στο bios αφου η ταση που δινεις μπορει να μη φτανει. Τις ram ποιος σου τις πρότεινε; Δεν είναι μέσα στη λίστα με τις υποστηριζόμενες ram σύμφωνα με το site της gigabyte: http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-z77-d3h.pdf Το οτι δεν τις γραφει στο site ως υποστηριζομενες δε σημαινει οτι δεν κανουν..Δε γινεται ο καθε κατασκευαστης να τεσταρει ολες τις ραμ της αγορας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγώ απλά το αναφέρω από προσωπική εμπειρία στο δικό μου σύστημα. Είχα ram που δεν τις έδινε το site,της corsair και σε OC έπαιρνα συνεχώς μπλε οθόνη με μήνυμα για error σε μνήμη. Αναγκάστηκα να τις αλλάξω και όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγώ απλά το αναφέρω από προσωπική εμπειρία στο δικό μου σύστημα. Είχα ram που δεν τις έδινε το site της corsair και σε OC έπαιρνα συνεχώς μπλε οθόνη με μήνυμα για error σε μνήμη. Αναγκάστηκα να τις αλλάξω και όλα κομπλέ. Ναι αυτο τυχαινει σε αρκετους...Αλλα αν δεν εχει πρωτα εικονα για το πως τρεχει ο cpu σε συνδιασμο με τη mobo, δε μπορει να ριξει φταιξιμο στα αλλα εξαρτηματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για την μπλε οθόνη δεν προλαβένω να δω τίποτε ούτε και να βγάλω φοτωγραφία να την δείτε καθώς δεν ξέρω ποτε θα την βγάλει συν ότι σε 3 δευτερόλεπτα κλείνει η μπλε οθόνη και αρχίζει επανεκήνιση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεξι κλικ στο "ο υπολογιστης μου" --> Ιδιοτητες --> Για προχωρημενους --> Εκινηση και αποκατασταση --> Ξετσεκαρε την "αυτοματη επανεκινηση..Αν θυμαμαι καλα ετσι ειναι. Με αυτο τον τροπο η μπλε οθονη θα μεινει οποτε θα μπορεσεις καπου προς τα κατω να δεις τι μηνυμα σου βγαζει. Ποσταρε το οταν σου τυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ok το έκανα περιμένω για να γίνει.. ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ok το έκανα περιμένω για να γίνει.. ευχαριστώ!!! Ωραιος. Εγω σου λεω παντως οτι φταιει το overclock που εχεις και δεν φτανει η ταση να ταισει τον cpu.. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από Zapee995 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Για να βγει πιο γρήγορα η μπλε οθόνη έβαλα intel burn test χθες το άφησα 7 λεπτά τίποτε όλα οκ (ξερω έιναι λίγα) σήμερα σε 1 λεπτό μου πέταξε μπλε οθόνη η μόνη διαφορα απο χθες και σήμερα είναι ότι χθες έιχα βάλει stress level: very high ενώ σήμερα Maximum δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδία αυτή είναι η τυχαία μπλε οθόνη μόνο 4 tab στο chrome και skype.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδία αυτή είναι η τυχαία μπλε οθόνη μόνο 4 tab στο chrome και skype.... αφου δεν δίνεις αρκετή τάση τι περιμένεις? στο λένε πάνω τα παιδιά αλλα..... δοκίμασε 1.2v ... ασε που παίζουν ρόλο και άλλες 10 ρυθμίσεις εκτώς απο τα volt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πρωτα απ'ολα...Το pc με αυτο το hardware στηθηκε εξαρχης με τα συγκεκριμενα windows ή αλλαξες hardware στη συνεχεια? Καλο θα ηταν να τα γυρισεις ολα στοκ ωστε να βεβαιωθεις οτι δε φταει καποιο εξαρτημα ή το λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J-son_500 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κοίτα το λειτουργικο είναι πειρατικό δεν ξέρω πόσα είναι πολλά και πόσα λίγα volt για να κρίνω και για αυτό ρωτάω το μόνο που άλλαξε χωρίς format είναι η κάρτα γραφικών.... και ναι ξέρω ότι παίζουν πολλές ρυθμίσεις για oc αλλα τα volt είναι τα πιο βασικά συν ότι δεν θέλω να φτάσω και 5GHz γιατί ξέρω ότι αρχίζουν να γίνονται πολυ περίπλοκα τα πράγματα συν ότι ούτε η μητρική η ψήξη και το τροφοδοτικό δεν θα αντέξει.... και άλλωστε για αυτό ρωτάω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ωραία. για να μη μπλεξεις λοιπόν με διαφορα fixακια, γύρνα το bios σε στοκ και δοκίμασε το μηχάνημα λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα