CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Headphones είναι τα ηχεία που φοριούνται στο κεφάλι. Τα headsets είναι headphones με μικρόφωνο. Χρησιμοποιούνται για επικοινωνία και όχι μόνο παιχνίδια. Τα χαρακτηριστικά τους εξαρτώνται από τον κατασκευαστή και τον σχεδιασμό που έχει κάνει. Το "χρώμα" τους, η ωμική αντίσταση και το φάσμα συχνοτήτων δεν έχουν σχέση με το αν έχουν μικρόφωνο ή όχι. Σε καμμία περίπτωση η μεγάλη αντίσταση δεν θολώνει τον ήχο όπως ειπώθηκε, απλώς θέλει "γκάζια". 1
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) θα χασεις κανα 2dB με 64Ω αντισταση , αλλα και τι εγινε??δεν το καταλαβαινεις καν! εγω εχω ακουστικα με 70Ω και 600Ω.ακομα και χωρις προενισχυση παιζουν αριστα. η διαφορα ποιοτητας σε headset(razer κλπ) vs headphone(akg - senn - shure - beyerd) ?ειναι απλα χαοδη (αν μπορεις να την ξεχωρισει καποιος βεβαια..) θα απεδιδαν καλυτερα βεβαια με ενισχυτη , αλλα κ ετσι πανε τελεια μην αγχωνεσαι με 60 ευρο στο χερι , απλα θα πηγαινα σε κατι πιο ΄pro'. 3 μεροκαματα σκοπευεις να δωσεις γι αυτα Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από discoboyminimal
Haris San Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Headphones είναι τα ηχεία που φοριούνται στο κεφάλι. Τα headsets είναι headphones με μικρόφωνο. Χρησιμοποιούνται για επικοινωνία και όχι μόνο παιχνίδια. Τα χαρακτηριστικά τους εξαρτώνται από τον κατασκευαστή και τον σχεδιασμό που έχει κάνει. Το "χρώμα" τους, η ωμική αντίσταση και το φάσμα συχνοτήτων δεν έχουν σχέση με το αν έχουν μικρόφωνο ή όχι. Σε καμμία περίπτωση η μεγάλη αντίσταση δεν θολώνει τον ήχο όπως ειπώθηκε, απλώς θέλει "γκάζια". Συνηθως οταν λεμε headset εννοουμε gaming headphones που εχουν πανω και mic. Aλλα τα headsets δεν ειναι headphones με απλα μικροφωνο πανω. Αν βαλεις ενα headset και ενα headphone να ακουσεις μουσικη ειναι η μερα με τη νυχτα. Δεν ξερω αν εχεις headset παντως εγω που εχω και ενας φιλος μου εχει headphones shure, στην μουσικη εχουν διαφορα. Για να ακουστει εμενα καλα πρεπει να ανοιξω το EQ και να το φτιαξω και παλι δεν θα ακουστει το ιδιο με τα headphones για μουσικη. Για αλλο σκοπο ειναι φτιαγμενο το καθενα...
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Συνηθως οταν λεμε headset εννοουμε gaming headphones που εχουν πανω και mic. Κάποιοι ίσως να το εννοούν έτσι αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που δεν έχουν παίξει ποτέ κανένα παιχνίδι. Εξ άλλου τα headset υπήρχαν και πριν τα games. Οι διαφορές δε που υπάρχουν μεταξύ των headphones ή των headset οφείλονται στην ποιότητα κατασκευής κυρίως και λιγότερο στο είδος τους. Ένα headset των 300€ θα παίζει καλύτερα τη μουσική από ένα headphone των 30€. Από κει και πέρα είναι και θέμα γούστου. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα ακούσεις πριν αποφασίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα