dkoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας εχω παρει ενα καινουργιο υπολογιστη με το chipset z87 1150 socket (asus maximus vi formula) και εχω την καρτα γραφικων gtx 295 αλλα οταν την συνδεω στον υπολογιστη δεν δειχνει καθολου εικονα εχω τροφοδοτικο 1000watt η καρτα στο παλιο μηχανημα με 790fx chipset παιζει κανονικα (crosshair iii formula) δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για πεταμα ειναι αυτη η καρτα, καλυτερα δωστην 50 ευρω και παρε μια αλλη επιπεδου 260χ. Τζαμπα ρευμα καιει. Ποιο τροφοδοτικο εχεις εκει μεσα (μαρκα, μοντελο). Εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει τα παντα σωστα?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για πεταμα ειναι αυτη η καρτα, καλυτερα δωστην 50 ευρω και παρε μια αλλη επιπεδου 260χ. Τζαμπα ρευμα καιει. Ποιο τροφοδοτικο εχεις εκει μεσα (μαρκα, μοντελο). Εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει τα παντα σωστα? Αν δεν εχει πολλες απαιτησεις μια χαρα ειναι η καρτα.Εγω με μια 250GTS επαιζα skyrim στο high
dkoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 coolermaster 1000w τροφοδοτικο εχω αναβει το πρασινο λαμπακι της καρτας κανονικα
mclein7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αν άλλαξες κ cpu πιθανό να βλέπεις με την onboard. σύνδεσε εκεί την οθόνη, πήγαινε στο bios κ απενεργοποίησέ για να βλέπει την κάρτα γραφικών σου.
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν δεν εχει πολλες απαιτησεις μια χαρα ειναι η καρτα.Εγω με μια 250GTS επαιζα skyrim στο high 300 watt καει η συγκκριμενη καρτα και ειναι παρα πολυ ζεστη, και ειναι επιπεδου 260χ.. οποτε..
dkoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 συνδεσα την onboard και πηγα στο bios kai sto primary adapter link βλεπει ταχυτητα χ0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα