kukukali Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχω κανει ενα Dynamic DNS στο http://dyn.com/ και θελω να ρυθμισω το Netfaster 2 της Hol ωστε να βλεπω απομακρυσμενα τις καμερες στο μαγαζι. Προς το παρον μεσω τοπικου δικτυου τις βλεπω στον υπολογιστη. Υπαρχει καποιος οδηγος για τις ρυθμισεις στο insomnia η αν μπορει να βοηθησει καποιος. Ευχαριστω
clickit Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 καλημέρα, δυστυχώς δεν μπορείς να επιλέξεις άλλον provider εκτός από αυτούς που σου δίνει, στο router, με dropdown list (επιλογή ddns) υπάρχει όμως στις επιλογές το no-ip εκεί μπορείς, αφού ανοίξεις ενα λογαριασμό, να δημιουργήσεις ενα δικό σου host (μέχρι 3 για το free) στην συνέχεια θα τον πληκτρολογήσεις στο router σου (επιλογή ddns) επίσης έχω κάνει τα παρακάτω 1. εδωσα static ip στην κάμερα (βασικά εχω καταργήσει στο σύστημα το DHCP) 2. έχω βάλει την ip & port στο ΝΑΤ->virtual server δίνοντας στον browser το link του host, port της κάμερας, σου θα έχεις πρόσβαση στην ip της κάμεράς σου εαν έχεις απορίες τις συζητάμε 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 επισης επειδη πολυς κοσμος την παταει μην προσπαθησεις μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο να χτυπησεις το dyndns ή to noip για να μπεις στην καμερα.μπορει να μην παιξει και να ψαχνεις να βρεις τι φταιει.ειτε θα δοκιμασεις απεξω ειτε θα βαλεις proxy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα