mouro7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Οι 8 βαθμοί είναι η απόσταση που έχεις από το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο...Το margin θες να είναι όσο μεγαλύτερο γίνεται. Στο hardware monitor η θερμοκρασία είναι 62 άρα με το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο των 70 για το συγκεκριμένο επεξεργαστή , έχεις όριο 8 βαθμούς ακόμα. http://prntscr.com/3yxv0a δηλαδη τωρα τι σημενουν αυτοι οι 185 βαθμοι;
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το -185 σημαίνει ότι έχεις ξεπεράσει τους 70 βαθμούς κατά 185, δηλαδή είσαι στους 185+70=255. Το 255 είναι ο μεγαλύτερος 8-bit binary αριθμός οπότε κάτι παίζει με τον sensor και δείχνει ότι να 'ναι.
Dennisbest Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σίγουρα υπάρχει θέμα με τους αισθητήρες... αν όμως οι 62 βαθμοί idle ισχύουν , τότε υπάρχει θέμα ούτως η άλλως με τις θερμοκρασίες.
mouro7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Οο παιδια ευχαριστω...σημερα θα το παω πλαισιο να δω αν κανουν τιποτα ευτυχως εχω ακομα εγγυηση
wazzaa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω κάτι και εγώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.H θερμοκρασία του cpu μου σε idle βρίσκεται γύρω στα 37-40 βαθμούς. Με απλή χρήση πηγαίνει 45 αλλά όταν παίζω το sniper Elite πήγε για πρώτη φορά 65 βαθμούς. Συνήθως δεν πέρναγα τους 60 (αυτό βέβαια πριν κάποιες βδομάδες που δεν είχε ζεστάνει τόσο ο καιρός)Θέλω να ρωτήσω. Η θερμοκρασία αυτή είναι ανησυχητική? Την θερμοκρασία την βλέπω απο Hwmonitor το (TMPIN1).Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 @wazzaa το κουτί το χεις καθαρίσει; Tσέκαρε και με hwinfo,coretemp.
wazzaa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εννοείται. Το κουτί το καθαρίζω κάθε 1 μήνα το πολύ.....Και καθάρισμα special, όχι ότι βλέπει το μάτι......Με hwinfo το βλέπω από Ingame μαζί με το RTSS......Οι θερμοκρασίες τον bios είναι 3-4 βαθμούς κάτω βέβαια.... Είναι πολύ εε??Οι άλλες δύο θερμοκρασίες (TMPIN0) δηλαδή ΝΒ=44 maximum 34 Idle και gpu=74 idle 38.Παρα είναι πολύ εεε??Ευχαριστώ για την βοήθεια.
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 65 βαθμοι για cpu δεν ειναι πολυ αλλα ο 6300 εχει tjmax 70 βαθμους απλα να μην ξεπερνας τους 65
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Κατάλαβα. Εντάξει το κοιτάω, και αυτό τυχαίνει μόνο με αυτό το παιχνίδι και μόνο πολύ ζεστές μέρες....Μπορώ να αλλάξω και πάστα κάποια στιγμή. Anyway. Οι άλλες θερμοκρασίες είναι οκ σωστά???Αυτό το Tjmax που είπες, μάλλον σημαίνει κατασκευαστικά πόσο το επιτρέπουνε???Αν δεν σημαίνει αυτό, τι σημαίνει ακριβώς και που μπορώ να το δώ για τον κάθε επεξεργαστή??Ευχαριστώ και πάλι για τις βοήθειες σας.
Ashmadia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το tmpin λογικα δινει θερμοκρασια socket. (ειχα 970-ud3 πριν και το ξερω οτι ετσι ειναι) Αυτη η θερμοκρασια ειναι ~12C μονιμα πανω απο αυτην που πρεπει να κοιτας (core-temp/package). Βλεπε απο HWiNFO ή απο Overdrive (στο overdrive μην μπερδευτεις, εμφανιζει το περιθωριο που εχεις). 2
wazzaa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δηλάδη η θερμοκρασία που λέει τώρα είναι μεγαλήτερη από την κανονική....Άρα να μην δίνω σημασία????
Ashmadia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δηλάδη η θερμοκρασία που λέει τώρα είναι μεγαλήτερη από την κανονική.... Άρα να μην δίνω σημασία???? Να δωσεις σημασια, στην core-temp/package-temp. Αυτην προσπαθησε να κρατας κατω απο 60-65 (εχεις περιθωριο ως τους 70). 1
wazzaa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Να δωσεις σημασια, στην core-temp/package-temp. Αυτην προσπαθησε να κρατας κατω απο 60-65 (εχεις περιθωριο ως τους 70). Και συγνώμη μου είπες αυτό το βλέπω από ??? HWinfo? Γιατι προσπαθώ να το βρω αλλά τίποτα
Ashmadia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Και συγνώμη μου είπες αυτό το βλέπω από ??? HWinfo? Γιατι προσπαθώ να το βρω αλλά τίποτα Ανεβασε μου ενα screenshot να στο βρω εγω. (στο HWiNFO δεν θα το βρεις ουτε ως package ουτε ως coretemp, στο hwmonitor ειναι η package-temp)
wazzaa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το βρήκα και στα δύο. ΣΤο Hwmonitor είναι στο temperature Με το ονομα Package και στο Hwinfo είναι στο cpu εκεί που λέειCPU 0CPU 0 packageΕν το μεταξύ έχουνε την ίδια θερμοκρασία και τα δύο αυτά.... Σε idle είναι 18 αλλά απότι κατάλαβα αυτά έχουνε σημασία σε full Load ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα