Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια του κουτιού μου k είπα να σας ρωτήσω μήπως είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα. Έχω ένα κουτί full tower in win GRone. από το εργοστάσιο είχε μέσα 3 ανεμιστήρες οι οποιοι ο κάθε ένας ξεχωριστά το καλώδιο τους βγάζει σε 2 παροχές. Μια θηλυκή με 3 εισόδους k μια αρσενική με 2 δοντάκια. Επίσης το κουτί έχει ενσωματωμένο fan controller που είναι 1 αρσενικό βύσμα πάλι με 2 δοντάκια. Το πρόβλημα είναι ότι άμα συνδέσω τους 3 ανεμιστήρες μεταξύ τους  μετά δεν μένει κενή θέση για να τους συνδέσω με το fan controller k αυτό μετά με την motherboard. Θα πρέπει να αγοράσω κάποιο ειδικό καλώδιο για να μπορέσω να τα συνδέσω όλα k να δουλέψουν? Τέλος μπορούν να πάρουν οι ανεμιστήρες τροφοδοσία από το psu απ ευθείας η παίζει να καούνε?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας sumforumites!

Δημοσ.

Το fan controller πόσους ανεμιστήρες παίρνει ξέρεις; Καλό θα ήταν να μας δώσεις ένα link από το κουτί σου για να δούμε ακριβώς τι παίζει.

Δημοσ.

Το fan controller πόσους ανεμιστήρες παίρνει ξέρεις; Καλό θα ήταν να μας δώσεις ένα link από το κουτί σου για να δούμε ακριβώς τι παίζει.

το fan controller δεν ξέρω πόσους ανεμιστήρες μπορεί να πάρει. θεωρητικά πιστεύω παίρνει τους 3 που είναι στο μπροστινό μέρος του koutiou.to κουτί που έχω είναι αυτό:

http://www.inwin-style.com/en/goods.php?act=view&id=GR%20One

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...