Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/532981-%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-ssd/

Απλά μια φήμη είναι.....
Επίσης με μια βόλτα στο skroutz θα δεις πόσο πέφτουνε συνεχώς οι τιμές τον ssd από μήνα σε μήνα....
Είναι λογικό αυτό.....

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/532981-%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-ssd/

Απλά μια φήμη είναι.....

Επίσης με μια βόλτα στο skroutz θα δεις πόσο πέφτουνε συνεχώς οι τιμές τον ssd από μήνα σε μήνα....

Είναι λογικό αυτό.....

Εκτός αυτού, ένας από τους καλύτερους SSD που υπάρχουν σε καλή τιμή είναι ο 840 EVO, και ανακοινώθηκε ο 850 PRO, οπότε λογικό είναι ότι όταν φτάσει προς Ελλάδα ο νέος, να βγούν "προσφορές" της 840 σειράς, για ξεστοκάρισμα.

Δημοσ.

εγώ είχα το world of tanks στον SSD... παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα, αλλα 90% των παιχνιδιών φόρτωνα πρώτος απο 30 άτομα... (και μετά περίμενα σαν τον βλάκα να ξεκινήσει :P)

οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες με τον μηχανικό... δυστυχώς κάποτε είχε βγει η φήμη οτι δεν εχουν μεγάλες διαφορές με τους μηχανικούς και γιαυτό άργησα και εγώ να πάρω..

Δημοσ.

Στα παιχνιδια μονο στα loading times και σε λιγα παιχνιδια που κανουν load on the go τις νεες περιοχες καθως προχωρας οπως και σε MMO ισως.

• Like 1
Δημοσ.

Τον SSD τον παίρνεις γιατί διαβάζει πιο γρήγορα τα δεδομένα. Άρα τη στιγμή που διαβάζει γίνεται απείρως πιο γρήγορος σε σχέση με έναν hdd.

Εγώ πρόσφατα πήρα έναν 120GB και το loading στο ίδιο παιχνίδι (DA:O) που έπαιζα και πριν έχει φτάσει από 5-10 secs σε 1-2 secs χωρίς υπερβολή.

Δημοσ.

Άσε που όταν λειτουργούνε, δε σκούζουν σαν τρακτέρ.

Αυτο ακριβώς! Το δεύτερο μεγάλο καλό των SSD είναι η απόλυτη ησυχία! Ειδικά αν έχεις αυτί ευαίσθητο, είναι ότι πρέπει. Γιατί οι σκληροί κάνουν φρικτές δονήσεις και ακόυγονται πολύ μερικές φορές.

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς! Το δεύτερο μεγάλο καλό των SSD είναι η απόλυτη ησυχία! Ειδικά αν έχεις αυτί ευαίσθητο, είναι ότι πρέπει. Γιατί οι σκληροί κάνουν φρικτές δονήσεις και ακόυγονται πολύ μερικές φορές.

I.E: Εαν εχεις το carbide 540 την εχεις πουτσισει με μηχανικο δισκο :-D

Δημοσ.

στο δικο μου δεν ακουγονται καθολου  οι μηχανικοι και το εχω πανω στο γραφειο διπλα μου :P

Όταν είχα μόνο HDD ούτε εγώ το καταλάβαινα, γιατί ζουζούνιζε συνέχεια. Ε από τη στιγμή που πήρα SSD και τον βάζω και κοιμάται ο HDD, μόλις ξυπνήσει νιώθω σαν να είμαι δίπλα σε μελίσσι!!!

Έχει σημασία επίσης, και το υπόλοιπο σύστημα. Αν έχεις φανάκια αθόρυβα, GPU σε idle χαμηλές στροφές, τότε ακούγεται ο HDD! 

Βέβαια εκτός από τα παραπάνω, παίζει ρόλο και αυτό που είπε ο rowain για το κάθε "αυτί" και αυτό που είπε ο TRILO, ότι εξαρτάται και από το κάθε κουτί! Και στο Define R4 που είναι "silent optimised", οι δονήσεις του HDD περνάν μέχρι και στο τραπέζι που είναι το κουτί πάνω αισθητά.

Δημοσ.

με το παλιό κουτί τους άκουγα τους δίσκους ενώ με arc midi r2 πολυ λιγο ,πρεπει να βάλεις το αυτί πανω στο κουτί για να τους ακούσεις ,αλλα δονήσεις δεν εχω παρατηρήσει...

Δημοσ.

Σοβαρα ομως εχει καθαρα να κανει και με το κουτι και με τον ιδιο τον σκληρο, καποιοι δεν ειναι τοσο θορυβωδεις, και αλλοι ειναι.. Ο δικος μου σαν τρακτερ κανει, ακομα και πανω στο σφουγγαρι που και που τον ακουω να ρευεται σαν το βοδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...