Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα η ερώτησή μου είναι η εξής.

Θέλω να πάρω έναν ssd και σε αυτόν να βάλω τα windows επίσης θα έχω συνδεδεμένο επάνω και τόν παλιό σκληρό ο οποίος θα έχει μέσα όλα τα οιπόλοιπα,Προγραμματα-αρχεία-παιχνίδια

Θα κερδίσω κάποια ταχύτητα στήν χρήση του υπολογιστή?

Στα προγράμματα-αρχεια παιχνίδια?Η όχι επιδή θα είναι μέσα στον hdd?

Με λίγα λόγια θα βλέπω ταχύτητες μόνο σε ότι είναι περασμένο στον ssd?

Αξίζει να πάρω ssd μόνο για τα windows?καμιά 30αριά gb?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοίταξε σε games μεγάλη διάφορα δεν θα δεις πάρα μόνο σε όσα έχουν αργό φόρτωμα φυσικά με την προϋπόθεση ότι είναι στον ssd πάντα. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να πάρεις ssd μόνο και μόνο για να κερδίσεις λίγα δευτερόλεπτα στο start up

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ με katarameno

Once you go ssd, you never go back.

Ειδικα τωρα που θα πεσουν και οι τιμες, πανηγυρακι :P

Γιατί θα πέσουν οι τιμές?

Δημοσ.

Ο ssd αξίζει σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα της motherboard που εχεις , laptop ή ποσο παλιο ειναι το pc , θα δεις βελτίωση και ταχύτητα οχι μονο ποσο γρήγορα θα κανει boot το λειτουργικό αλλα και γενικότερα στην απόκριση των προγραμμάτων

• Like 3
Δημοσ.

Όχι βέβαια... Θα πάς σε ένα 120άρι για εμένα το λιγότερο.
Το καλύτερο είναι 240άρης αλλά ακόμα είναι λίγο ακριβοί.

Μόνο ότι περνάς στον ssd γίνεται πιο γρήγορο. Αν κάτι είναι στο hdd είναι λογικό ότι θα πηγαίνει με την ταχύτητα του hdd.
Για αυτό και για να έχεις γρήγορο start up θα πρέπει να περάσεις τα windows στον ssd.

Γνώμη μου είναι ότι δεν γίνεται υπολογιστής ΧΩΡΙΣ SSD!!!!

Από την στιγμή που τον βάλεις καταλαβαίνεις τι έχανες τόσο καιρό.
Άμα τον βάλεις μετά θα το ζητάς.

Θα σου πω ένα γρήγορο παράδειγμα με εμένα.
Είχα hdd έβαλα ssd και ήμουνα μόνο με αυτόν. Τον hdd τον είχα αφήσει εκτός του υπολογιστή.
Προχθές επειδή γέμισε και ήθελα να περάσω και το sniper Elite, δεν είχα χώρο και έτσι αναγκάστικα να βάλω και τον Hdd. Το αποτέλεσμα??? Να κάνεις υπερβολικά αργή εγκατάσταση, και αποσυμπίεση. Σε σημείο να εκνευρίζει. Αυτό θα εκνεύριζε μόνο ένα άτομο που έχει βάλει ssd.... Άτομο που έχει βάλει ssd και λέει ότι δεν είναι η μέρα με την νύχτα, εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί του. :P

• Like 2
Δημοσ.

Στον ssd θα βάλεις τα windows και ολα τα βασικά προγράμματα , παιχνίδια φωτογραφίες κτλπ σε καποιο 2ο δίσκο αν εχει ο υπολογιστής ή σε εξωτερικό, ναι δεν εχει σημασία την χωρητικότητα ακομα και αν ειναι 30gb τα οποια ειναι αρκετά για windows και βασικα προγράμματα

Δημοσ.

240gb ~ 120 ευρω...Πανε οι εποχες που ειχε 1ευρω το gb. :P

Τώρα έχει μισό ευρώ :P

Εγώ αγόρασα σε προσφορά όταν τον πήρα με 0,91 ευρώ το gb.

Άστα να πάνε.....

Δημοσ.

Για 'μένα περίμενε λίγο να δεις τι θα γίνει με τις τιμές. Υπήρχαν νέα για "πόλεμο" ανταγωνισμού μεταξύ εταιριών σ'αυτό το χώρο, και ανέφεραν αρκετά μειωμένες τιμές. Επίσης βγαίνουν νέα κομμάτια, και μπορείς να πάρεις παλιότερα σε πολύ καλές τιμές κατά τη διάρκεια ξεστοκαρίσματος. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τα παιδιά, είναι νύχτα με τη μέρα HDD/SSD. Στα παιχνίδια δε βλέπεις, σχεδόν σε όλα τα άλλα όμως είναι σα να παίρνεις νέο σύστημα. Άσε που όταν λειτουργούνε, δε σκούζουν σαν τρακτέρ.

Και δεν άντεξα....

Γνώμη μου είναι ότι δεν γίνεται υπολογιστής ΧΩΡΙΣ SSD!!!!

Από την στιγμή που τον βάλεις καταλαβαίνεις τι έχανες τόσο καιρό.
Άμα τον βάλεις μετά θα το ζητάς.

Ρε φίλε, επίπεδο  :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...