rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Οκ τότε δοκιμάζεις και το 4ο slot. Και ξαναπροσπάθησε και στο 3ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 θα το δοκιμάσω σε λίγο,αλλη μια ερώτηση όμως έχω Αυτήν τη στιγμή είναι ένα 8 πινο καλώδιο πάνω απο το cpu fan (to stock) (δεν ακουμπάει,πηγαίνει στην μητρική) υπάρχει περίπτωση να κοπεί και να τινάξει και έμενα μαζί η έχω πολύ φαντασία ; είναι πολύ καιρό εκεί,επίσης ακουμπάει στο side panel ενα moxel που το έχω συνδεδεμένο με και φανακια για τον σκληρό,υπάρχει θέμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ποιο 8πινο καλώδιο λες; Αυτό που μπαίνει αριστερά από τον cpu και κουμπώνει πάνω στη μητρική (βγαίνει από το τροφοδοτικό)? Καλύτερα να ανεβάσεις καμμιά φωτό για να γίνεις πιο κατανοητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι απο το τροφοδοτικό και παεί στην μητρική δίπλα απο το cpu,τα μοχελ δεν νομίζω να είναι θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ε μα πως θα κοπεί και θα τινάξει και εσένα μαζι? Αυτο το λες σε περίπτωση που χρειαστεί να το βγάλεις για να αφαιρέσεις τη μητρική για παράδειγμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Βασικά αστό έχω πολύ φαντασία μάλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Διαβάζοντας σε άλλα φορυμ είδα ότι μπαίνει έτσι ώστε να φεύγει όλος ο ζεστός αέρας προς τα πάνω,το θέμα είναι ότι σε αυτή την αντίκα που έχω για κουτί (ena multirama παλιό) το psu είναι στο πάνω μέρος,θα είναι θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ίσως να ζοριστεί το psu, καθώς όλος ο ζεστός αέρας θα σκάει πάνω στον ανεμιστήρα του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γίνεται να την βάλω απο την άλλη πλευρά; δηλαδή ο ανεμιστήρας να κοιτάει της μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τί εννοείς? Να φυσάει προς την κάρτα γραφικών δηλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Όχι,εννοώ να φυσάει από της μνήμες προς τα πίσω η το αντίθετο,γίνετε έτσι εάν όχι γίνετε να φυσάει προς την κάρτα γραφικών η θα είναι χειρότερα για το τροφοδοτικό μετά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδια επειδη μου αρεσε και εμενα η ψυκτρα σκεφτομαι να την αγορασω. Εχω 4 modules RAM λετε να χωρεσει? Βεβαια τα 2 δεξια ειναι πολυ χαμηλα. Αν τα αλλαξω θεση και τα βαλω αριστερα σιγουρα θα χωρεσει ετσι δεν ειναι? ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ αντεχετε να δειτε το μπιχλοκουτι μου δειτε την φωτο για να βοηθηθειτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Χωράει μάλλον αλλά δεν σου λέω 100% Όχι,εννοώ να φυσάει από της μνήμες προς τα πίσω η το αντίθετο,γίνετε έτσι εάν όχι γίνετε να φυσάει προς την κάρτα γραφικών η θα είναι χειρότερα για το τροφοδοτικό μετά ; rowain τι λες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Όχι,εννοώ να φυσάει από της μνήμες προς τα πίσω η το αντίθετο,γίνετε έτσι εάν όχι γίνετε να φυσάει προς την κάρτα γραφικών η θα είναι χειρότερα για το τροφοδοτικό μετά ; Αυτό δεν γίνεται, γιατί όπως σου είπα η ψύκτρα δεν μπαίνει κάθετα σε AMD socket. Οπότε αναγκαστικά ή προς την κάρτα γραφικών θα φυσάει ο ανεμιστήρας ή προς το τροφοδοτικό. Εαν φυσάει προς την κάρτα γραφικών δεν θα είναι χειρότερα για το τροφοδοτικό αλλά για την κάρτα. Και αν φυσάει προς το τροφοδοτικό θα είναι χειρότερα για το τροφοδοτικό, εκτός και αν το τροφοδοτικό σου μπαίνει στο κουτί που έχεις με τον ανεμιστήρα του να κοιτάει προς τα πάνω. Έτσι το τροφοδοτικό θα τραβάει αέρα από έξω χωρίς να επιβαρύνεται με το ζεστό αέρα που βγαίνει από την ψύκτρα και χτυπάει πάνω στον ανεμιστήρα του. Έχει υποδοχή για ανεμιστήρα στο πάνω μέρος το κουτί, είναι διάτρητο δηλ ώστε να αναπνέει ή είναι κλειστό τελείως? Αυτό για το κουτί δεν μας το είχες πει νωρίτερα. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο θα ήταν μια coolermaster hyper 212 evo που μπαίνει κάθετα. Το καλύτερο θα ήταν επίσης να πάρεις ένα άλλο κουτάκι σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Θα την ακυρώσω,και θα παραγγείλω αυτή,τους έστειλα mail-μήνυμα στο facebook.Μετά θα πάρω αυτή την coolermaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα