panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ωραία την παρήγγειλα,την ραμ σε πια θέσει να την βάλω ; (σε ποια απο της 4ρεσεις που έχει η μητρική μου) Επίσης μια ερώτηση,πάστα να βάλω μια τελεία στο κέντρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν παρατηρήσεις την τελευταία φωτό που σου ανέβασα που δείχνει ότι εμποδίζει τη ram, θα καταλάβεις που να βάλεις την μνήμη. Στη μαύρη ή στην κόκκινη υποδοχή (slot) που βρίσκονται στα δεξιά δεξιά. Στην κόκκινη σίγουρα χωράει (σε περίπτωση που δεν μπαίνει στην μαύρη). Πάστα ναι, θα βάλεις μια κηλίδα στο κέντρο. Απλά πρόσεξε να μην είναι ούτε μεγάλη αλλά ούτε και πολύ μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την παλιά με τη να την καθαρίσω;δεν έχω οινόπνευμα 100% καθαρό :/ κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει ; Να φανταστώ δεν πρέπει να βγάλω την μητρική από το κουτή για να την βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την παλιά με τη να την καθαρίσω;δεν έχω οινόπνευμα 100% καθαρό :/ κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει ; Να φανταστώ δεν πρέπει να βγάλω την μητρική από το κουτή για να την βάλω; Wait Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το αν θα βγάλεις την μητρική ή όχι, εξαρτάται από το αν έχει το κουτί σου απο πίσω τρύπα για να βάζεις-βγάζεις ψύκτρες χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις-βάλεις την μητρική. Διαφορετικά θα πρέπει να βγάλεις τη μητρική και να βάλεις την ψύκτρα και μετά να την ξανακουμπώσεις τη μητρική έχοντας πλέον εγκαταστήσει την ψύκτρα. Δεν χρειάζεται 100% καθαρό οινόπνευμα. Εγώ την καθαρίζω με μια αλκοολούχο λοσιόν που είναι αλκοόλη 93 βαθμών. Δηλ οινόπνευμα-λοσιόν. Μπορείς να πάρεις ένα από το super. Δεν ξέρω αν κάνει και το απλό οινόπμνευμα, δεν το έχω δοκιμάσει. Διαφορετικά υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για τέτοια πράγματα που τα έχει και το e-shop και θεωριτικά κάνουν καλύτερη-γρηγορότερη δουλειά, απλά είναι ακριβότερα από τα οινοπνεύματα: http://www.e-shop.gr/arctic-silver-articlean-p-PER.650261 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 there u go http://www.raijintek.com/en/InstallationGuide-Version1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 To am3 socket με το am3+ ίδιο είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι είναι σχεδόν ίδια, αλλά αυτό δεν σε απασχολεί. Η ψύκτρα μπαίνει και στα 2 και θα δεις και τις οδηγίες που θα έχει το manual στη συσκευασία για την τοποθέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια Εγώ τελικά δεν κατάλαβα ένα πράγμα σε ποια θέση να βάλω την ραμ ; Site: Η μητρική μου στην 3η; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 3η ή 4η προς τα δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δοκίμασα να βάλω την ραμ στην 3η αλλά μετά όταν πήγα να τον ανοίξω έκανε τα γνωστά μπιμπ,το θέμα είναι ότι παίζει να μην την έβαλα σωστά,δεν ξέρω :/ γιατί δεν έβαλα πολύ δύναμη,μετά την έβαλα πάλη στην 1η και ήταν οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξαναδοκίμασε στην ίδια θέση και μετά στην 4η και πες τι γίνεται. Ελπίζω να μην έχεις πειράξει τίποτα timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 πες μου μια την είναι τα timings να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θα στο πω αλλιώς. Έχεις πειράξει τίποτα στα BIOS που έχει σχέση με τη ram? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα