Προς το περιεχόμενο

Cpu Fan

panomelene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία την παρήγγειλα,την ραμ σε πια θέσει να την βάλω ; (σε ποια απο της 4ρεσεις που έχει η μητρική μου) 

Επίσης μια ερώτηση,πάστα να βάλω μια τελεία στο κέντρο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν παρατηρήσεις την τελευταία φωτό που σου ανέβασα που δείχνει ότι εμποδίζει τη ram, θα καταλάβεις που να βάλεις την μνήμη. Στη μαύρη ή στην κόκκινη υποδοχή (slot) που βρίσκονται στα δεξιά δεξιά. Στην κόκκινη σίγουρα χωράει (σε περίπτωση που δεν μπαίνει στην μαύρη).

Πάστα ναι, θα βάλεις μια κηλίδα στο κέντρο. Απλά πρόσεξε να μην είναι ούτε μεγάλη αλλά ούτε και πολύ μικρή.

Την παλιά με τη να την καθαρίσω;δεν έχω οινόπνευμα 100% καθαρό :/ κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει ; 

Να φανταστώ δεν πρέπει να βγάλω την μητρική από το κουτή για να την βάλω;

Την παλιά με τη να την καθαρίσω;δεν έχω οινόπνευμα 100% καθαρό :/ κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει ; 

Να φανταστώ δεν πρέπει να βγάλω την μητρική από το κουτή για να την βάλω;

Wait

Το αν θα βγάλεις την μητρική ή όχι, εξαρτάται από το αν έχει το κουτί σου απο πίσω τρύπα για να βάζεις-βγάζεις ψύκτρες χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις-βάλεις την μητρική. Διαφορετικά θα πρέπει να βγάλεις τη μητρική και να βάλεις την ψύκτρα και μετά να την ξανακουμπώσεις τη μητρική έχοντας πλέον εγκαταστήσει την ψύκτρα.

Δεν χρειάζεται 100% καθαρό οινόπνευμα. Εγώ την καθαρίζω με μια αλκοολούχο λοσιόν που είναι αλκοόλη 93 βαθμών. Δηλ οινόπνευμα-λοσιόν. Μπορείς να πάρεις ένα από το super. Δεν ξέρω αν κάνει και το απλό οινόπμνευμα, δεν το έχω δοκιμάσει. Διαφορετικά υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για τέτοια πράγματα που τα έχει και το e-shop και θεωριτικά κάνουν καλύτερη-γρηγορότερη δουλειά, απλά είναι ακριβότερα από τα οινοπνεύματα: http://www.e-shop.gr/arctic-silver-articlean-p-PER.650261

Ναι είναι σχεδόν ίδια, αλλά αυτό δεν σε απασχολεί. Η ψύκτρα μπαίνει και στα 2 και θα δεις και τις οδηγίες που θα έχει το manual στη συσκευασία για την τοποθέτηση.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια :)  

Εγώ τελικά δεν κατάλαβα ένα πράγμα σε ποια θέση να βάλω την ραμ ; 

Link.png Site: Η μητρική μου

στην 3η; 

Δοκίμασα να βάλω την ραμ στην 3η αλλά μετά όταν πήγα να τον ανοίξω έκανε τα γνωστά μπιμπ,το θέμα είναι ότι παίζει να μην την έβαλα σωστά,δεν ξέρω :/  γιατί δεν έβαλα πολύ δύναμη,μετά την έβαλα πάλη στην 1η και ήταν οκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...