panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Έχω τον phenom ii x4 965 (stock,no oc) και έχω την μαμά ψήκτρα πάνω και κάνει πολυυυυυ θόρυβο τώρα το καλοκαίρι και δεν πάει άλλο :/ Θέλω μια αερόψυξη όχι πολύ ακριβή σχετικά,oc δεν πρόκειται να κάνω λόγο του τροφοδοτικού. Έχετε να προτείνετε κάποια ; (AM3 socket) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Έχω τον phenom ii x4 965 (stock,no oc) και έχω την μαμά ψήκτρα πάνω και κάνει πολυυυυυ θόρυβο τώρα το καλοκαίρι και δεν πάει άλλο :/ Θέλω μια αερόψυξη όχι πολύ ακριβή σχετικά,oc δεν πρόκειται να κάνω λόγο του τροφοδοτικού. Έχετε να προτείνετε κάποια ; (AM3 socket) το οχι πολυ ακριβη ειναι πολυ σχετικο φιλε, προσδιορισε το ευρος του budget σου αλλιως δεν γινεται δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 χμμμ 20-30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 RAIJINTEK THEMIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πολύ καλή φαίνεται και ώρεα!,δυο ερωτήσεις μόνο,είναι καλή μάρκα;και αξίζει να βάλω και 2ο fan ? ααα επίσης θα έχω κάποιο πρόβλημα με της μνήμες ; γιατί έχω της τεράστιες corsair vengeance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πολύ καλή φαίνεται και ώρεα!,δυο ερωτήσεις μόνο,είναι καλή μάρκα;και αξίζει να βάλω και 2ο fan ? ααα επίσης θα έχω κάποιο πρόβλημα με της μνήμες ; γιατί έχω της τεράστιες corsair vengeance εχεις 4 modules ή 2? αν εχεις 2 σιγουρα δεν θα χεις θεμα ποια μητρικη εχεις βασικα? δεν χρειαζεται 2ο φαν πιστευω. ειναι αρκετα καλα και με το ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχω την asrock 970 pro 3 μητρική και ραμ έχω μια τέτοια : http://www.pctreviews.com/2012/03/corsair-vengeance-1600-8gb-review.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχω την asrock 970 pro 3 μητρική και ραμ έχω μια τέτοια : http://www.pctreviews.com/2012/03/corsair-vengeance-1600-8gb-review.html αν εχεις 1χ8 ή 2χ4 δεν εχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 1χ4 έχω ποιο φαν έχει γιατί λέω να βάλω και ένα 2ο να σου πω την αλήθειαΕπίσης την έχεις γιατί δεν πιστεύω να κάνει πολυυυ θόρυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 1χ4 έχω ποιο φαν έχει γιατί λέω να βάλω και ένα 2ο να σου πω την αλήθεια Επίσης την έχεις γιατί δεν πιστεύω να κάνει πολυυυ θόρυβο Εχω αλλο μοντελο της ιδιας εταιριας, μικροτερο, και δεν κανει θορυβο ειναι μια χαρα. Πως θα ειχες προβλημα βρε με 1χ4? Με μπερδεψες με το "γιατί έχω της τεράστιες corsair vengeance" Αν τυχων εμποδιζει η ψηκτρα, βαλε την μνημη πιο δεξια σε αλλο σλοτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Χμμμ οκ ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν ειπες ομως ποιο ειναι το κουτι σου,για να ειναι σιγουρο οτι χωραει η συγκεκριμενη ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 οχχ δεν το σκέφτηκα αυτό,έχω ένα παλιό multirama χωράει πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε AMD μητρικές-επεξεργαστές η raijintek themis μπαίνει οριζόντια με κάθετη ροή αέρα, οπότε θα έχεις πρόβλημα είτε έχεις 2 modules (λανβάνοντας υπόψην τη σωστή τοποθέτηση και όχι δίπλα δίπλα) είτε έχεις 4 modules από ram, αφού έχεις τις vengeance. Με 2 modules, το ένα το σπρώχνει λίγο και είναι λίγο λοξό, οπότε δεν γίνεται να μπουν 2 σε σωστή τοποθέτηση για dual channel μητρική. Εσύ είπες όμως ότι έχεις 1x4gb, οπότε είσαι τυχερός γιατί με ένα module ram χωράει: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μπραβο για τις φωτος........... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα