Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κατ'αρχάς δεν ήξερα που να βάλω το θέμα και αποφάσισα να το βάλω σε αυτήν την ενότητα.Εδώ και έναν μήνα παρακολουθώ ότι γίνεται κάτι περίεργο όσο αναφορά το σταθερό μου τηλέφωνο.Είμαι σε διαμάχη με έναν ξάδερφό μου ο οποίος λόγω της κατάστασης του πατέρα μου επισκέπτεται συχνά το σπίτι μας.Κάθε φορά που έρχεται παρατηρώ ότι όταν καλούν κάποιοι το σταθερό μας αυτουνού χτυπάει το κινητό όση ώρα χτυπάει μαζί και το σταθερό.Αν έκανε εκτροπή κλήσης στο κινητό του αυτό δεν σήμαινε ότι θα χτυπούσε μόνο εκεί;Να υπενθυμίσω ότι έχω Hol.Παρακαλώ βοηθήστε με!!!

Δημοσ.

Για αρχή μπορείς να αναφέρεις το γεγονός στον παροχέα σου και να αλλάξεις συσκευή.

Το έχω αναφέρει αλλά μου είπαν δεν έχει αλλάξει τίποτα και κανένας δεν έκανε εκτροπή

Αν μπορεί να συνδεθεί στο δικό σου δίκτυο (ενσύρματα ή ασύρματα), υπάρχει δυνατότητα να γίνεται αυτό που λες.

Πως να έχει συνδεθεί ενσύρματα?Ασύρματα δεν νομίζω να γίνεται δεν έχω ιντερνετ καν..

Δημοσ.

Αναφερόμουν σε περίπτωση σύνδεσης DSL. Εφόσον δεν έχεις δεν παίζει.

Όμως αν διαμένετε στην ίδια οικοδομή, μια χαρά μπορεί να σου κλέψει την γραμμή.

• Like 1
Δημοσ.

Όμως αν διαμένετε στην ίδια οικοδομή, μια χαρά μπορεί να σου κλέψει την γραμμή.

Όντως... Νομίζω και από τα καλώδια στο κουτί της πολυκατοικίας μπορεί να γίνει. Φαντάζομαι πως ένας τεχνικός θα μπορούσε

να καταλάβει αν κάποιος έχει παρέμβει ή όχι.

Δημοσ.

Είναι λίγο παρατραβηγμένο..αν έχει κάνει κάτι θα το χει κάνει από τα κουτιά στην πολυκατοικία αλλά πολύ δύσκολα με τις γνώσεις που έχει θα μπορούσε να το κάνει.επίσης πως εξηγείται το γεγονός πως κάθε κλήση περνάει αυτόματα και στο κινητό;

Δημοσ.

Είναι λίγο παρατραβηγμένο..αν έχει κάνει κάτι θα το χει κάνει από τα κουτιά στην πολυκατοικία αλλά πολύ δύσκολα με τις γνώσεις που έχει θα μπορούσε να το κάνει.επίσης πως εξηγείται το γεγονός πως κάθε κλήση περνάει αυτόματα και στο κινητό;

Ναι, είναι παρατραβηγμένο σενάριο, αλλά πιθανό.

Στη δικιά μου γραμμή χρησιμοποιώ ένα Fritz 7270 router στο οποίο συνδέω ασύρματα οποιοδήποτε smartphone ή και DECT τηλεφωνική συσκευή.

Το Fritz έχει δυνατότητες ενός μικρού τηλεφωνικού κέντρου και επίσης είναι και sip (voip) server.

Έτσι με αντίστοιχη εφαρμογή (FRITZ!App Fon) στο κινητό, όταν συνδέομαι στο router, μπορώ να έχω εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Υπόψη ότι δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να επιτευχθούν τα παραπάνω.

Δημοσ.

απο την όλη ιστορία πήρες και το nickname σου.

σε έχει επηρεάσει μου φαίνεται.

αν νομίζεις ότι σε παρακολουθεί στήσε μια συνομιλία όπου θα συζητάς τη δολοφονία του την επόμενη φορά που θα σε επισκεφτεί.

να δεις αντιδράσεις.

περισσότερο για trolling μου κάνει εμένα πάντως

Δημοσ.

Εκτίμηση δικιά μου είναι ότι πρόκειται για τυχαίο γεγονός.

Μπορείς όμως να το διαπιστώσεις με το να κάνεις από το δικό σου κινητό κλήση στη γραμμή του σπιτιού, 2-3 φορές και να τη διακόψεις, ώστε να διαπιστώσεις αν όλες τις φορές επαναλαμβάνεται το γεγονός.

Επίσης κάνεις έλεγχο και στον κατανεμητή της οικοδομής, όπου στη γραμμή σου πρέπει να είναι συνδεδεμένο μόνο ένα ζεύγος (εκτός αυτού που έρχεται από τον πάροχο).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν ειχε κανει εκτροπη τοτε θα χτυπουσε το κινητο του μονο και οχι και το σταθερο.δεν υπαρχει εκτροπη που να χτυπανε και τα 2 μαζι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...