Προς το περιεχόμενο

384/128 ADSL -> KOSTOS STO LOGARIASMO: 1113,33 EURO (me f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά μας δουλευεις; Και εγω εχω τετοια συνδεση και μου ηρθε μόνο 545 ευρώ.. μαζι με τα τηλέφωνα. Το Adsl ήταν μόνο 276 ευρώ..

80+50+27' date='5+49+28*18%=276

Αντε γειά[/quote']

ti kinitro na exo na sas douleuw? ektos tou oti piga na patho egkefaliko otan eida to logariasmo...

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας που απαντήσατε στο post.

Απο Δευτέρα θα πάρω το 134 να δω αν εχει περασει ο λογαριασμος στο συστημά τους και ΦΥΣΙΚΑ να μου εξηγήσουν τι ακριβως ειναι αυτα τα αναδρομικα.

Πάντως από τον ΟΤΕ στην πατησίων (πεδίο του άρεως) ειπαν οτι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να είναι λάθος και να παω να εξοφλησω τον λογαριασμο ΕΚΕΙ χωρίς τα αναδρομικά (δηλαδή αντι για 1215Ε να πληρώσω 389Ε) πριν λήξει.

Αντε να δούμε, πάντως έχω μείνει άφωνος... δε περιμένα τετοιο πραγμα γιατι τόσα χρόνια δεν είχα κανένα αντίστοιχο περιστατικο.

Η απορία μου είναι μήπως μου βάζουν αναδρομικά dsl από άλλα ετη; (Εδω γελαμε) Φυσικά όπως γνωρίζετε η διαθεσιμότητα στην αγορά ξεκίνησε αρχές Ιουνίου. Εγώ έκανα την αίτηση τέλη Ιουνίου και την είχα τέλη Ιουλίου (συγκεκριμένα 29 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά). Ο λογαριασμός στο http://www.psyxakias.com/ote.jpg είναι ο ΠΡΩΤΟΣ! (φαίνεται και από την ενεργοποίηση/εγκατάσταση)..

Τέλος θέλω να πώ ότι σκεφτόμουνα να μετατρέψω τη γραμμή από 384 σε 512 αφού παρέμειναν 'χαμηλές' (σε εισαγωγικά το χαμηλες για ευνοητους λογους) αλλά το ανέβαλα λόγω ότι θα έπρεπε να πληρώσω 2η ενεργοποίηση (48Ε) απ'όσο μου είπαν απτο 134. Τωρα με το λογαριασμο που ήρθε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτώ.

Τελικά η μόνη που δεν με χρέωσε παραπάνω είναι η FORTHnet που χρέωσε την πιστωτική μου κανονικά. Και πέρα από αυτό, είμαι ευχαριστήμένος το ότι η ταχύτητα της που είναι συνέχεια 47-48 kb/sec (σε γρήγορα sites φυσικά) και κατεβαίνουν 3.7-3.8 gb το 24ωρο. Θα στείλω σύντομα κάποιες παρατηρήσεις που παρατήρησα στην FORTHnet (θετικές και αρνητικές).

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, στο λογαριασμό σου έχει αναδρομικά γιά 3 διαφορετικές κατηγορίες πρόσβασης (Π1, Π2, Π3) που πρέπει να είναι 384, 512, 1024 Kbps.

Καλά ρε συ, έχεις 3 διαφορετικές γραμμές στο σπίτι και δεν το ξέρεις; :lol:

Δημοσ.

εμενα μου ηρθαν γυρω στα 900 € αναδρομικα , πηρα στο 134 και δεν μπορουν να μου πουν τιποτα διοτι δεν τουσ καλω απο το ιδιο το νουμερο , ειναι απατεωνες , κλεφτες και ανευθυνη , απο τον υππλαλυλο μεχρι και τον προεδρο τους , η συνεχεια με το ΙΝΚΑ , και τα καναλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...