Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O γνωστός νοτιοκορεατικός κολοσσός, Samsung, ανακοίνωσε σήμερα την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας σειράς SSD, με την ονομασία 850 PRO, στην οποία έχει ενσωματώσει την νέα τεχνολογία τρισδιάστατης κάθετης NAND (V-NAND) flash μνήμης.Οι SSDs της σειράς 850 PRO είναι σύμφωνα με την εταιρεία ιδανικοί για χρήση σε υπολογιστές υψηλών προδιαγραφών ή workstations, καθώς έχουν μεγάλες αντοχές, και προσφέρουν υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με καλή ενεργειακή κατανάλωση.

 

Η εταιρεία θα διαθέσει, αρχικά τουλάχιστον, στην αγορά μοντέλα χωρητικότητας 128 GΒ, 256GB, 512GB και 1 TB τα οποία προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως 550 MB/s και 520MB/s αντίστοιχα καθώς και έως 90,000 IOPS.

 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές τους και έτσι για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 

Link.png Site: TechPowerUp

  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators
Δημοσ.

Και κλασικά στην Ελλάδα ξεστοκαρισμα της πλάκας στους 840...

  • Like 10
Δημοσ.

Ε χωρίς πλάκα, το λιώνω όλη μέρα το Tomshardware.
Βάλτε με να γράφω και εγώ άρθρα.
Τουλάχιστον θα τα βγάζω την ίδια μέρα. Εκτός αν θέλετε να κάνετε promo το TechPowerUp... Εκεί πάω πάσο.
 

http://www.tomshardware.com/reviews/samsung-850-pro-ssd-performance,3861.html

Περιμένω πμ ε... Ξέρετε...

  • Like 5
Δημοσ.

Και κλασικά στην Ελλάδα ξεστοκαρισμα της πλάκας στους 840...

μια χαρά!!Ευκαιρία για νέες τιμές,χαμηλές!!Να πάρουμε επιτέλους τον 840 προ 256!

Δημοσ.

Μόλις χθες πήρα τον 840 EVO, γύρω στα 115 από Amazon (μαζί με μεταφορικά). Φαντάζομαι τώρα θα πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή του.

 

Κυρίως εκτός Ελλάδας...

  • Like 1
Δημοσ.

Και ο evo μια χαρά είναι...Σιγά μην πληρώσουμε εν καιρώ κρίσης διπλάσια τιμή για samsung pro ssd..

  • Like 2
Δημοσ.

Μακάρι να γίνει καλό ξεστοκάρισμα, και σκεφτόμουν να πάρω έναν SSD μεγάλο για win+παιχνίδια+όλα και να αφήσω το "μικρό" για mac os/linux που δοκιμάζω.. θα περιμένω!

Δημοσ.

Και ο evo μια χαρά είναι...Σιγά μην πληρώσουμε εν καιρώ κρίσης διπλάσια τιμή για samsung pro ssd..

+1 EVO FTW. Σε σχέση με τον απλό 840 μπορούσες να πεις ότι ο Pro είχε διαφορά, με τον EVO πρακτικά εξανεμίσθηκε. Περιμένουμε 850 EVO.

 

Και μην ακούω χαζά για το lifespan, από τους κορυφαίους και σε αυτό τον τομέα χάρη στον εξαιρετικό controller. Για χάλια κοιτάξτε προς Sandforce μεριά...

  • Like 1
Δημοσ.

Και ο evo μια χαρά είναι...Σιγά μην πληρώσουμε εν καιρώ κρίσης διπλάσια τιμή για samsung pro ssd..

Eμ αυτη η Samsung, δεν σκεφτηκε πριν τους βγαλει οτι η Ελλαδα εχει κριση και εχουμε πολλους ανεργους / χαμηλομισθους. Καλα, το τμημα Marketing της Samsung τζαμπα πληρωνεται? Δεν τα σκεφτηκε ολα αυτα?

  • Like 2
Δημοσ.

Μόλις χθες πήρα τον 840 EVO, γύρω στα 115 από Amazon (μαζί με μεταφορικά). Φαντάζομαι τώρα θα πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή του.

 

Κυρίως εκτός Ελλάδας...

 

Και γιατί δεν τον πήρες από εδώ βρε φίλε και πήγες και τον πλήρωσες πιο ακριβά; Είσαι εκτός Ελλάδας;

Γιατί και δολλάρια να ήταν τα 115 που λες, πάλι πιο φθηνά έβγαινε από εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...