Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να σκεφτώ την τσέπη του άλλου και μετά την δική μου!

Επίσης αδυνατώ να καταλάβω,μετά από τόσα σκάνδαλα σε όλες τις βαθμίδες του κράτους,υπαρχει ώστε και ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τα λεφτά που δίνει στο κράτος επιστρέφουν σ'αυτον!

Και επειδή τα εργα φαίνονται,δέστε γυρο σας και πέστε μου αν υπαρχρει ώστε και ένα έργο,υπηρεσία που φτιάχτηκε και λειτουργεί απο τα λεφτά μας και να μην το πλερωνουμε ξανά και ξανά,οπότε θελήσουμε/χρειαστούμε να το χρησιμοποιησουμε???

πως δεν υπαρχουν έργα? καλά δεν βλέπεις? πχ δες τσέπες μερικών έχουν φουσκώσει και των περισσότερων έχουν τρυπήσει....... αν αυτό δεν είναι έργο τι είναι τοτε..........

όσο για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν πως δίνουμε αλλού λεφτά και όχι στην Ελλάδα θα κάνω ένα παραδειγμα

πες ότι έχεις 100 ευρώ και πρεπει να τα δοσεις σε καποιον οποςδιποτε και εχεις μπροστα σου

1, των ξάδελφο σου που των ξέρεις καλά αλλα σε έχει κατακλέψει, έχει πάει με την γυναίκα σου κλπ (κοινός είναι εχθρός σου αλλα των ξέρεις καλά είναι της οικογενείας βλέπεις )

2. έναν τελείως άγνωστο ο οποίος δεν σου έχει κάνει ποτέ τπτ κακό το πολύ πολύ  είχατε κάνει καμία συναλλαγη μεταξύ σας.....

για πείτε σε ποιον θα δίνατε λεφτά.........

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...