mdr21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εκανα μια αναβαθμιση στο λαπτοπ της κοπελας μου, βάζοντας εναν SSD.Το προβλημα ειναι οτι το αυτοκολλητο των windows 7 της ειναι ελαφρως ξεθωριασμενο , με αποτελεσμα να μην φαινονται καθαρα 2-3 ψηφια. Στην εγκατασταση των win7 χρησιμοποιησα το αρχικο product key που ειχαν τα windows της απο τον κατασκευαστη στην ομαδικη παραγωγη των δισκων στο εργοστασιο. Αυτο ομως το product key μου βγαζει μνμ οτι δεν ειναι valid για activation των windows. Καποια λυση? Αν τηλεφωνησω στην εξυπηρετηση της MS HELLAS θα βγαλω ακρη? Μηπως με φωτογραφια και email στα κεντρικα της MS κατι γινει? ΥΓ: εκανα καποιες πιθανες δοκιμες αλλα με 3 ξεθωριασμενα ψηφια οι συνδιασμοι ειναι χιλιαδες...
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ο παλιος δισκος υπαρχει; αν ναι βαλτον παλι στο συστημα και δοκιμασε τουτο http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.htmlμηπως και βγαλεις ακρη!
mdr21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με τον Belarc Advisor βρηκα το αρχικο product key που εχουν ολα τα laptop απο το μαμα εργοστασιο κατα την μαζικη παραγωγη των δισκων και το χρησιμοποιησα για να προχωρησω την εγκατασταση. Αυτο ομως δεν κανει για activation, χρειαζεται το ξεθωριασμενο στο αυτοκολλητο, που αντιστοιχει στην αδεια του λαπτοπ.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Σαν τελευταια λυση δεν της βαζεις Ubuntu? Εκτος απο καλυτερο και γρηγοροτερο ειναι και πιο ομορφο. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με τον Belarc Advisor βρηκα το αρχικο product key που εχουν ολα τα laptop απο το μαμα εργοστασιο κατα την μαζικη παραγωγη των δισκων και το χρησιμοποιησα για να προχωρησω την εγκατασταση. Αυτο ομως δεν κανει για activation, χρειαζεται το ξεθωριασμενο στο αυτοκολλητο, που αντιστοιχει στην αδεια του λαπτοπ. Δεν έχεις άλλη Official επιλογή, εφόσον το key δεν είναι το ίδιο με των recovery media. Θα πρέπει να παραγγείλεις από την εταιρία τα Recovery Media.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν έχεις άλλη Official επιλογή, εφόσον το key δεν είναι το ίδιο με των recovery media. Θα πρέπει να παραγγείλεις από την εταιρία τα Recovery Media. Μήπως αν ξαναβάλει τον παλιό δίσκο έχει επιλογή να κάψει το recovery σε dvd και να το τρέξει από κει στον καινούργιο σκληρό?
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μήπως αν ξαναβάλει τον παλιό δίσκο έχει επιλογή να κάψει το recovery σε dvd και να το τρέξει από κει στον καινούργιο σκληρό? Αν του επιτρέψει με F key να κάνει recovery και με τη θεωρητική προϋπόθεση αφού μπεί στα Windows να του επιτρέψει utility της εταιρίας να πάρει backup τα recovery media ναι. Διαφορετικά όχι. 1
mdr21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Επικοινωνησα με MS HELLAS (μεσω Live chat, αλλιως απο τηλ ειναι αδυνατο με τα προηχογρφημενα μνμ) , τους εστειλα φωτο το αυτοκολλητο και προσπαθουν να βγαλουν ακρη. Ειναι εξυπηρετικοι παντως. Το κακο ειναι οτι μου ειπαν οτι θα χρειαστω το recovery disc (το εχει χασει η δικια μου) και το win disc (αυθεντικο αγορασμενο) που χρησιμοποιησα για την εγκατασταση, δεν κανει. Βρηκα απο φορουμ με τοπικ για recovery disc ενα iso για windows που γραφουν οτι δουλευει με οποιοδηποτε product key ανεξαρτητως μαρκας και μοντελου λαπτοπ. Φανταζομαι το recovery disc που εχω απο νεωτερο και διαφορετικο λαπτοπ HP παλι, δεν κανει ετσι? Δηλαδη για να καταλαβω αν εγω παω αυριο και αγορασω μια αυθεντικη κοπια windows κανει μονο για desktop?? Σε laptop δεν μπορω να τη περασω?
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Επικοινωνησα με MS HELLAS (μεσω Live chat, αλλιως απο τηλ ειναι αδυνατο με τα προηχογρφημενα μνμ) , τους εστειλα φωτο το αυτοκολλητο και προσπαθουν να βγαλουν ακρη. Ειναι εξυπηρετικοι παντως. Το κακο ειναι οτι μου ειπαν οτι θα χρειαστω το recovery disc (το εχει χασει η δικια μου) και το win disc (αυθεντικο αγορασμενο) που χρησιμοποιησα για την εγκατασταση, δεν κανει. Βρηκα απο φορουμ με τοπικ για recovery disc ενα iso για windows που γραφουν οτι δουλευει με οποιοδηποτε product key ανεξαρτητως μαρκας και μοντελου λαπτοπ. Φανταζομαι το recovery disc που εχω απο νεωτερο και διαφορετικο λαπτοπ HP παλι, δεν κανει ετσι? Δηλαδη για να καταλαβω αν εγω παω αυριο και αγορασω μια αυθεντικη κοπια windows κανει μονο για desktop?? Σε laptop δεν μπορω να τη περασω? Το λαπτοπ είχε recovery disc όταν το αγόρασες και το έχασες? Μήπως μπορούν να σου στείλουν ένα με κάποια νορμάλ χρέωση ή μήπως μπορείς να το κάψεις εσύ από τον παλιό δίσκο?
Andrew Geo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σαν τελευταια λυση δεν της βαζεις Ubuntu? Εκτος απο καλυτερο και γρηγοροτερο ειναι και πιο ομορφο. ο κλασικος λινουξας χαχαχαχαχαχαχαχα συγγνωμη. Αν παντως αγορασεις μονο το product key και κατεβασεις ενα iso απο server της digital river θα σου ερθει φθηνοτερα
mdr21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 1) Το recovery disc το εχει χασει η κοπελα μου. Δεν ρωτησα την HP ποσο στοιχιζει να μου στειλουν καινουριο, αλλα στο νετ ειδα κατι 100αρια...2) Δεν γνωριζω οτι και πως γινεται δημιοργια recovery disc απο τον παλιο δισκο. Παντως τον παλιο τον εχω απειραχτο, μπορω να τον χρησιμοποιησω αν ειναι απλη διαδικασια.3) Απο την digital river κατεβασα χθες iso των windows και θα δοκιμασω το product key, μολις μου το "αποκρυπτογραφησουν" απο την MS 1
mdr21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Aπο την MS HELLAS παρολο που ηταν ακρως εξυπηρετικοι και το προσπαθησανε αρκετες μερες, δεν βγαλανε ακρη.Περιεργως ενω το κλειδι δεν ειναι και τοσο δυσαναγνωστο, δεν εμφανιζεται καποιος συνδυασμος του στη database τους.Με παραπεμψανε στη HP HELLAS μηπως εχουν δικια τους database. Eκει η αγενεστατη υπαλληλος τους , που δεν ειχε καμια διαθεση να ασχοληθει με το προβλημα μου , με παρεπεμψε στο σερβις της Infoquest για να αγορασω recovery disc (50Ε).Στην infoquest παρολο που δεν ηταν δικια τους αρμοδιοτητα προσφερθηκαν να με βοηθησουν , αλλα τελικα και αυτoι βρηκαν ως μονη λυση την αγορα recovery disc. Θα κανω μια προσπαθεια να δημιουργησω recovery disc απο τον παλιο δισκο και αν δεν βρω ακρη θα περασω κατι win7 pro που εχω σε αχρηστεια με αγορασμενο κλειδι. Συμπερασματικα: +1 για την υποστηριξη της MS HELLAS και της INFOQUEST -1 για την υποστηριξη της HP HELLAS 2
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Aπο την MS HELLAS παρολο που ηταν ακρως εξυπηρετικοι και το προσπαθησανε αρκετες μερες, δεν βγαλανε ακρη. Περιεργως ενω το κλειδι δεν ειναι και τοσο δυσαναγνωστο, δεν εμφανιζεται καποιος συνδυασμος του στη database τους. Με παραπεμψανε στη HP HELLAS μηπως εχουν δικια τους database. Eκει η αγενεστατη υπαλληλος τους , που δεν ειχε καμια διαθεση να ασχοληθει με το προβλημα μου , με παρεπεμψε στο σερβις της Infoquest για να αγορασω recovery disc (50Ε). Στην infoquest παρολο που δεν ηταν δικια τους αρμοδιοτητα προσφερθηκαν να με βοηθησουν , αλλα τελικα και αυτoι βρηκαν ως μονη λυση την αγορα recovery disc. Θα κανω μια προσπαθεια να δημιουργησω recovery disc απο τον παλιο δισκο και αν δεν βρω ακρη θα περασω κατι win7 pro που εχω σε αχρηστεια με αγορασμενο κλειδι. Συμπερασματικα: +1 για την υποστηριξη της MS HELLAS και της INFOQUEST -1 για την υποστηριξη της HP HELLAS Νομίζω ότι με τον παλιό δίσκο θα μπορέσεις να δημιουργήσεις recovery discs και να λυθεί το πρόβλημά σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα