kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Aληθεια ειναι, αλλα εγω συνιθησμενος οπως ειμαι στο lag λογω iPhone 4 δεν μου φαινεται και τπτ τραγικο Κακο πραγμα να εισαι μαθημένος στο lag..... Που να δεις και από κοντα δηλαδή καμια win ταμπλετα.......πολιτισμικο σοκ θα παθεις!
Hellenicsun Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 1. Ως τώρα θα έπρεπε να ξέρουμε ποιες είναι οι κοπέλες - any captains here? 2. Android tablet - όποιο κι αν είναι αυτό - ΑΦΟΥ βγεί η επίσημη έκδοση της L (ή όπως αλλιώς λέγεται).
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Bravo, πανεξυπνος εισαι. Το benchmark ειναι η νο1 εφαρμογη που χρειαζεται επεξεργαστικη ισχυ, οποτε καλα εκανε οτι εκανε (overclock). Mακαρι να το κανει και σε αλλες εφαρμογες, μακαρι να το κανουν και αλλες εταιριες. Επειδη εισαι hater δεν θα κανουμε το ασπρο μαυρο τωρα Σε εφαρμογες που χρειαζονται επεξεργαστικη ισχυ δουλευουν και οι 8 (οπως το benchmark για παραδειγμα). Το θεωρεις εσυ αρνητικο δηλαδη? Mακαρι να το καναν ολοι οι κατασκευαστες σε ολες τις εφαρμογες που χρειαζονται επεξεργαστικη δυναμη Δεν καταλαβες. ΜΟΝΟ στα benchmark δουλευουν και οι 8 πυρηνες. Και επισης τα bm ειναι εφαρμογες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ επεξεργαστικη ισχυ, αλλα σου δειχνουν ποση ισχυ ΕΧΕΙ η συσκευη σου. Η Samsung κανει οτι κανουν ορισμενοι κατασκευαστες οχηματων, «ΕΧΕΙ 180 ΑΛΟΓΑ, στο στροφαλο, ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΙ 180 ΚΙΛΑ, χωρις υγρα, abs και μπαταρια.»και στο τελος αγοραζεις μια μηχανη με 120 αλογα που ζυγιζει 230 κιλα....Δεν ειπα οτι λεει ψεματα. Ολα τα διαφημιστικα κολπα σε μια αληθεια βασιζονται. Οι δυνατοτητες ειναι εκει. Απλα δεν προκειται ΠΟΤΕ να τις αποκτησεις. 1
valandis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το περίμενα να το πάρω και ξενέρωσα που βγαίνει μόνο στα 16gb, δηλαδή τα apps που έχω αγοράσει να μην τα εγκαταστήσω! Τι τους πείραζε να το βγάλουν και στα 32gb. Όπως δεν πήρα το S5 έτσι δεν θα πάρω και αυτό, σε αναμονή του καινούργιου Note 8.0 με amoled στα 32gb.
StigmaX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πάντως από τι στιγμή που έπεσε η τιμή του Tab Pro δεν βρίσκω λόγο γιατί να πάρει κάποιος το s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα