YngwieMalmsteen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Bravo, πανεξυπνος εισαι. Το benchmark ειναι η νο1 εφαρμογη που χρειαζεται επεξεργαστικη ισχυ, οποτε καλα εκανε οτι εκανε (overclock). Mακαρι να το κανει και σε αλλες εφαρμογες, μακαρι να το κανουν και αλλες εταιριες. Επειδη εισαι hater δεν θα κανουμε το ασπρο μαυρο τωρα Σε εφαρμογες που χρειαζονται επεξεργαστικη ισχυ δουλευουν και οι 8 (οπως το benchmark για παραδειγμα). Το θεωρεις εσυ αρνητικο δηλαδη? Mακαρι να το καναν ολοι οι κατασκευαστες σε ολες τις εφαρμογες που χρειαζονται επεξεργαστικη δυναμη Δεν ανεβαίνουν τα clocks σε ΚΑΜΙΑ άλλη εφαρμογή, πέραν των benchmarks. Άρα, στάχτη στα μάτια... End of story...
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν ανεβαίνουν τα clocks σε ΚΑΜΙΑ άλλη εφαρμογή, πέραν των benchmarks. Άρα, στάχτη στα μάτια... End of story... Ε απο καπου πρεπει να αρχισουν. Επειδη ειναι ημιτελης η εφαρμογη δεν σημαινει οτι ειναι λαθος η λογικη. Η λογικη μια χαρα σωστοτατη ειναι, αμα δεν ειχατε πεσει ολοι να τη φατε θα προχωρουσε το θεμα. Ουτως η αλλος, οπως εγραψα και προηγουμενως, λογικο ειναι να ξεκινας πρωτα απο τις εφαρμογες που χρειαζονται την πιο πολυ επεξεργαστικη ισχυ, και μετα να πας να φτιαξεις και για τις αλλες.
chrispi775 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 πάμε το μάθημα μας παιδάκια..... το lag του lagos τω lag ω lag όντως.......τούμπανα.....οι κοπελιές.........για τα τάμπλετ αστα 1
Regulus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το μόνο που μπορώ να φανταστώ για τις τιμές στην Ελλάδα (όχι μόνο της Samsung) είναι ότι πρέπει να είμαστε τα μπατήρια βόδια που αγοράζουν τα πάντα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Όσο για την γκρίνια που ρίχνουμε μπορούμε απλά (αν και πιστεύω ότι πολλοί το κάνετε) να ψωνίζουμε από το εξωτερικό μπας και βάλουν μυαλό οι εδώ αντιπρόσωποι. Καλό θα ήταν επίσης όταν πάμε σε κάποιο μαγαζί και μας πλησιάζει ο πωλητής να λέμε απλά "καλό αλλά στο τάδε μαγαζί ή online shop είναι φτηνότερο" μήπως και φτάσει κάποτε στ΄ αυτιά τους.
Thou74 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το Galaxy Tab Pro 8.4 (και το μεγαλύτερο κατ' επέκταση) κυκλοφόρησε το Φλεβάρη, πριν 4 μήνες δηλαδή. Μήπως το έχει παρακάνει λίγο η Samsung με τα άπειρα μοντέλα?
sokinfragoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν κλεβει. Χρησιμοποιει ενα εξυπνο software το οποιο καταλαβαινει ποτε οι εφαρμογες χρειαζονται επεξεργαστικη δυναμη. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα της samsung Kλεψια θα ηταν να βγαλει ψευτικο score, δηλαδη να τρεχει με 150 χλμ και το κοντερ να δειχνει 200. Ε στη συγκεκριμενη περιπτωση, δεν ισχυει αυτο. Με οσα ετρεχε, τοσο εδειχνε το κοντερ Δεν κλεβει. Χρησιμοποιει ενα εξυπνο software το οποιο καταλαβαινει ποτε οι εφαρμογες χρειαζονται επεξεργαστικη δυναμη. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα της samsung Kλεψια θα ηταν να βγαλει ψευτικο score, δηλαδη να τρεχει με 150 χλμ και το κοντερ να δειχνει 200. Ε στη συγκεκριμενη περιπτωση, δεν ισχυει αυτο. Με οσα ετρεχε, τοσο εδειχνε το κοντερ οχι φιλε.νομιζω κανεις λαθος.απο οσο ξερω ταυτοχρονα δουλευουν μονο 4 κανενας παραπανω.θες να μου πεις οτι αν ανοιξεις ενα autocad που απαιτει πολυ επεξεργαστηκη ισχυ θα δουλευουν και οι οκτω;;δεν νομιζω.σε τις εφαρμογες που δεσμευουν κατω απο ενα οριο ram τις διαχειριζονται οι δυο πιο αργοι δηλαδη αυτοι που βρισκονται εκεινη την στιγμη πιο απασχολημενοι και τις μεγαλυτερες αυτοι οι οποιοι δεν εκτελουν καποια διεργασια.στα benchmarks ομως μετραται η ταχυτητα και των 8.διορθωστε με αν λανθανω. Και οχι ας μην ακολουθησουν την samsung εδω οι ιδιοι δεν βαζουν σε ολα τους τα μοντελα τον exynos.. Καλα ειμαστε με την qualcom.ισως δεν υπαρχει κατι πιο σταθερο
kostasfalcon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 πρεπει να κανει δουλεψουν ολοι οι πυρηνες στο UI γιατι εκει είναι πιχτρα στο lag οι (android) ταμπλετες της Sammy.....
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 πρεπει να κανει δουλεψουν ολοι οι πυρηνες στο UI γιατι εκει είναι πιχτρα στο lag οι (android) ταμπλετες της Sammy..... Aληθεια ειναι, αλλα εγω συνιθησμενος οπως ειμαι στο lag λογω iPhone 4 δεν μου φαινεται και τπτ τραγικο
sokinfragoul Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μερικοι εδω μεσα εχουν ανακαλυψει παραπανω απο οσα ανακαλυψε η σαμμυ... Στον exynos δουλευουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΝΟ ΟΙ 4.και 300 εφαρμογες να ανοιξεις κδεν θα διαμοιραστουν ποτε τα tasks σε 8 αλλα σε 4.αυτα εγραψε η σαμμυ αυτα μεταφερω. Καλο βραδυ
darkdragon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Στη πόρτα σου φθηνότερα http://www.simplyelectronics.net/subcat.php?cid=4&sid=139 και χωρίς να σκοτίζεσαι για τελωνείο. Αλλά γιατί να πάρω αυτό και όχι το φθηνότερο χωρίς το S υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά.
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχεις ξανακάνει αγορά από εκεί; Γιατί αν δεν έχεις κάνει, δεν νομίζω πως είναι σοφή επιλογή να κάνεις...
darkdragon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχεις ξανακάνει αγορά από εκεί; Γιατί αν δεν έχεις κάνει, δεν νομίζω πως είναι σοφή επιλογή να κάνεις... Γιατί σου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα; Πριν περίπου δύο βδομάδες τους ρώτησα για το τελωνείο και μου απάντησαν ότι στέλνουν από Αγγλία και δεν θα έχω πρόβλημα. Μόνο αυτό ξέρω για το κατάστημα.
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Όπως γράφει και στους όρους χρήσης του, ΔΕΝ στέλνουν από Αγγλία αλλά από Hong Kong και χρεώνεται τελωνείο. Και με μια απλή αναζήτηση θα δεις 10αδες παράπονα για προϊόντα που δεν φτάνουν ποτέ στους παραλήπτες.
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Για του λόγου το αληθές: By purchasing a product through the Site, customers outside of Hong Kong will normally be subjected to import duties and taxes and any other applicable customs related costs. Customs policies differ from country to country, which may result in indirect customs related costs in addition to the directly related customs costs charged by the courier. Customers typically should contact their local customs office if more information is required about this. Simply Electronics will have no control over applicable customs policies. You agree that you are the sole importer of the product(s) and are responsible for all import duties and taxes, and any related levies for the purchase of your product(s).
kalmik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάντως η επαφική οθόνη αποκρίνεται αισθητά χειρότερα από ipad. To λέω από πρώτο χέρι. Αντιθέτως, σε ισχύ και χρώμα ειναι εντυπωσιακά ιδιαίτερα το 8,4. Το λέω έχοντας δοκιμάσει τις συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα