Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία τότε. Γιατί είναι και από τα πρώτα παιχνίδια που ήθελα να παίξω.

Το Bioshock Infinite δεν συνδέεται άμεσα με το Bioshock 1, αλλά υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο που αν δεν έχεις παίξει το πρώτο, θα το προσπεράσεις στο έτσι χάνοντας την συγκίνηση που μπορούσε να σου προσφέρει.

Πάνω σε εκείνο το σημείο βασίζονται και τα DLCs, στα οποία χωρίς να έχεις παίξει το Bioshock 1 θα χάσεις όλη τη μαγεία.

Δημοσ.

Ολη η σειρα ειναι καλη,αλλα το πρωτο ειναι και για μενα,το καλυτερο. Η κινηματογραφικη εισαγωγη ηταν υπεροχη.

Αποστολή από το ZTE V889S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Από το δεύτερο το μόνο που μου έμεινε ήταν ότι ήσουν big daddy αλλά δεν ένιωθες έτσι. Δε μου άφησε απολύτως τίποτα σαν παιχνίδι. Και να μην παίξει κανείς το 2 κατά την άποψή μου δεν χάνει τίποτα, το 1 όμως είναι από τα masterpieces που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Ναι το infinite δεν ήταν το τρομερό παιχνίδι που έκαναν τόσο hype ΑΛΛΑ ήταν καλό παιχνίδι και ακριβώς το ότι άλλαξαν το όλο theme και δεν ήταν τα ίδια και τα ίδια ήταν ένα από τα καλύτερά του σημεία κατ' εμέ 

Δημοσ.

Διαφωνω. Το 2 ειναι παρα πολυ ωραιο και καλο θα ειναι να το παιξει καποιος για να σχηματισει αποψη αν του αρεσει ή οχι. Απλα εχει την ατυχια να συγκρινεται με το wow factor του 1 που οπως και να το κανουμε δεν εχεις προτερη εικονα για το παιχνιδι και σε συγκινει οσο παει. Εγω το λατρεψα το δευτερο, οχι βεβαια σαν το πρωτο, αλλα απο το infinite ο κοσμος της Rapture ειναι πολυ πιο συγκινητικος. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι το αγαπημενο μερος του Infinite για εμενα ειναι το DLC..

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο ελληνικό site που να εξηγεί το σενάριο του παιχνιδιού κ γενικά το όλο θέμα με αυτόν τον περίεργο κόσμο ?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και τελειωσε η εξεταστικη και ηθελα να παιξω κατι απτα παλια,ειπα να ξανατιμησω Bioshock και συγκεκριμενα το δευτερο της σειρας καθως το χω παιξει μονο μια φορα

Εξαιρετικη τριλογια ο΄τι και να λεμε.Απτα αγαπημενα μου franchises των προηγουμενων ετων

-το πρωτο πιστευω ειναι και  το καλυτερο της τριλογιας,το χω παιξει τουλαχιστον τρεις-τεσσερις φορες αυτα τα χρονια.Ενα απτα καλυτερα intro σε παιχνιδι,νομιζω εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη ολων μας το feeling οταν αντικριζεις για πρωτη φορα την Rapture

-το δευτερο εξαιρετικο επισης πολυ κοντα στο  πρωτο αλλα δεν το ξεπερνα(πλακα πλακα εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε που το πρωτοεπαιξα)

-το τριτο το χειροτερο της σειρας δυστυχως,κυριως λογω του οτι καναν τρομερο dumb down στο gameplay.Αυτο ηταν το μεγαλυτερο κριμα,γιατι απο setting και ιστορια εσκιζε και αυτο

Overall το franchise εχει μπει στο Hall of Fame του gaming industry...λειπουν παιχνιδια με τοσο innovation αυτη τη στιγμη στο gaming,τοσο απο αποψη story/setting οσο και απο gameplay

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο δημιουργος του Thief και SystemShock2 γνωρισε και την  επιτυχια  με την συγκεκριμενη σειρα...αναρωτιεμαι ποιο θα ειναι το επομενο project του Ken Levine 

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και τελειωσε η εξεταστικη και ηθελα να παιξω κατι απτα παλια,ειπα να ξανατιμησω Bioshock και συγκεκριμενα το δευτερο της σειρας καθως το χω παιξει μονο μια φορα

Εξαιρετικη τριλογια ο΄τι και να λεμε.Απτα αγαπημενα μου franchises των προηγουμενων ετων

-το πρωτο πιστευω ειναι και το καλυτερο της τριλογιας,το χω παιξει τουλαχιστον τρεις-τεσσερις φορες αυτα τα χρονια.Ενα απτα καλυτερα intro σε παιχνιδι,νομιζω εχει μεινει χαραγμενο στη μνημη ολων μας το feeling οταν αντικριζεις για πρωτη φορα την Rapture

-το δευτερο εξαιρετικο επισης πολυ κοντα στο πρωτο αλλα δεν το ξεπερνα(πλακα πλακα εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε που το πρωτοεπαιξα)

-το τριτο το χειροτερο της σειρας δυστυχως,κυριως λογω του οτι καναν τρομερο dumb down στο gameplay.Αυτο ηταν το μεγαλυτερο κριμα,γιατι απο setting και ιστορια εσκιζε και αυτο

Overall το franchise εχει μπει στο Hall of Fame του gaming industry...λειπουν παιχνιδια με τοσο innovation αυτη τη στιγμη στο gaming,τοσο απο αποψη story/setting οσο και απο gameplay

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο δημιουργος του Thief και SystemShock2 γνωρισε και την επιτυχια με την συγκεκριμενη σειρα...αναρωτιεμαι ποιο θα ειναι το επομενο project του Ken Levine

Συμφωνώ απολύτως!!! Πιστεύω ότι έχεις παίξει και το DLC του 2.

Δημοσ.

Τα DLC του Infinite αξίζουν άσχημα! Όσοι δεν τα έχετε παίξει, ή πάρτε το season pass σε προσφορά, ή δείτε τα σε κανένα YT/twitch.

Δημοσ.

Τα DLC του Infinite αξίζουν άσχημα! Όσοι δεν τα έχετε παίξει, ή πάρτε το season pass σε προσφορά, ή δείτε τα σε κανένα YT/twitch.

Το DLC του 2 (Minerva's Den) να δεις πόσο αξίζει.

Δημοσ.

Το έπαιξα, πολύ καλό αλλά δεν με τρέλανε.

Αντιθέτως με τα Burial at Sea του infinite έπαθα πλάκα. Οτι καλύτερο έχω δεί νομίζω στη σειρα, καθώς είναι σαν prequel του 1ου BioShock.

Δημοσ.

Το έπαιξα, πολύ καλό αλλά δεν με τρέλανε.

Αντιθέτως με τα Burial at Sea του infinite έπαθα πλάκα. Οτι καλύτερο έχω δεί νομίζω στη σειρα, καθώς είναι σαν prequel του 1ου BioShock.

Το συμπέρασμα για όποιους σκοπεύουν να ξεκινήσουν, παίξτε τα όλα για όλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Εργα τεχνης τα bioshock απλα, απο τις αγαπημενες μου σειρες απο θεμα storrytelling και art, τωρα για gameplay οκ κανουν τη δουλεια αλλα υπαρχουν και καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω την σειρά από το 1 που το έχω και στο steam και να συνεχίσω αν μου αρέσουν. Αλλά από αυτά που διαβάζω μάλλον θα πορωθώ! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...