Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγω προσωπικα πιστευω πως το πρωτο ειναι το καλυτερο. Βεβαια και τα τρια ειναι αριστουργηματα. Ποια ειναι η γνωμη σας? Bioshock 2 ειναι το δευτερο στον τιτλο, ξεχαστηκα.
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και για μένα το πρώτο ήταν ανεπανάλυπτο και σαν κλίμα κλειστοφοβικού τρόμου αλλά και γενκά σαν gameplay και σενάριο. Τίτλος που έμεινε στην ιστορία του gaming. To δεύτερο ήταν αρκετά αδύναμο αλλά το infinity σεναριακά απογείωσε την ιστορία ενώ είχε κάποιες πολύ καλές ιδές σαν gameplay. Από όλα αυτά θα ψήφιζα πάντως το πρώτο της σειράς. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Προσωπικα Bioshock 1>>> Bioshock 2> Bioshock Infinite Ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχω παιξει παντως ποτε στο PC τα λατρευω. 2
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παιξτε και το singularity. Ειναι παρομοιου ειδους, και παρολο που ψιλοθαφτηκε απο τα reviews εγω το ευχαριστηθηκα 6
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Προσωπικα 1>>>>Ιnfinite>2. Αλλα και το 2 ειναι υπεροχο.
hexenlord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιξτε το system shock 2 μετα τα comments σας θα γινουν system shock 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Bioshock>>>Bioshock 2 και οτιδηποτε αλλο απο το ανυπαρκτο infinite. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιξτε το system shock 2 μετα τα comments σας θα γινουν system shock 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Bioshock>>>Bioshock 2 και οτιδηποτε αλλο απο το ανυπαρκτο infinite. Oh look, αλλος ενας τυπος που προτεινει τo SS2 οταν μιλαμε για bioshock ( j/k ετσι; Ελπιζω να δεχεσαι αστεια.. )
Elven_King Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θα πρότεινα να διαβάσετε οπωσδήποτε και το βιβλίο Site: Bioshock: Rapture , ξεκαθαρίζει αρκετά πράγματα - ειδικά σε ότι έχει σχέση με το τι έγινε ακριβώς και στράβωσε το όλο πράγμα, ουσιαστικά είναι prequel του πρώτου παιχνιδιού. Είναι πολύ ωραίο ανάγνωσμα γενικά. Pro tip: To Bioshock 2 σχεδόν δεν θεωρείται canon από τους δημιουργούς, αν και στο Burial at sea 2 υπάρχει ένα χάρτης όπου απεικονίζεται μια περιοχή του. Έχω κάνει σχεδόν PhD στο σύμπαν του Bioshock, ρωτήστε με ότι θέλετε
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιξτε το system shock 2 μετα τα comments σας θα γινουν system shock 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Bioshock>>>Bioshock 2 και οτιδηποτε αλλο απο το ανυπαρκτο infinite. Εγώ το προσπάθησα, έκανα τίμια προσπάθεια, αλλά το παιχνίδι δεν γέρασε καθόλου καλά. Πέρσι τερμάτισα για 1000-στή φορά το Deus Ex 1. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιξτε το system shock 2 μετα τα comments σας θα γινουν system shock 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Bioshock>>>Bioshock 2 και οτιδηποτε αλλο απο το ανυπαρκτο infinite. Το εχω αρχισει καπως. Ειναι τρομερο. Τα controls ομως ειναι... Καπως. Εγώ το προσπάθησα, έκανα τίμια προσπάθεια, αλλά το παιχνίδι δεν γέρασε καθόλου καλά. Πέρσι τερμάτισα για 1000-στή φορά το Deus Ex 1. Καλο παιχνιδι, το Deus Ex, ε?
hexenlord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγώ το προσπάθησα, έκανα τίμια προσπάθεια, αλλά το παιχνίδι δεν γέρασε καθόλου καλά. Πέρσι τερμάτισα για 1000-στή φορά το Deus Ex 1. Το εχω αρχισει καπως. Ειναι τρομερο. Τα controls ομως ειναι... Καπως. Καλο παιχνιδι, το Deus Ex, ε? Ενταξει , σιγουρα παιδια καταλαβαινω τι λετε, αλλωστε το παιχνιδι ειναι ηδη 15 χρονων. Δηλαδη οκ. Πανθερ αν σου αρεσε το Deus Ex και σου αρεσει γενικως το sci fi, δωσε λιγο χρονο στο SS2. H ατμοσφαιρα ειναι το κατι αλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ενταξει , σιγουρα παιδια καταλαβαινω τι λετε, αλλωστε το παιχνιδι ειναι ηδη 15 χρονων. Δηλαδη οκ. Πανθερ αν σου αρεσε το Deus Ex και σου αρεσει γενικως το sci fi, δωσε λιγο χρονο στο SS2. H ατμοσφαιρα ειναι το κατι αλλο. Koιτα, το προβλημα δεν ειναι το ποτε δημιουργηθηκε το παιχνιδι. Τα controls του ομως θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα. Δε ξερω πως να βρω τα καταλληλα settings για να εχω καλυτερο χειρισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα