gadg3takias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχοντας τσεκάρει διάφορα reviews κλπ έχω ψιλοκαταλήξει σε 2 συσκευές: 1) Sony Xperia SP, 2) Huawei Ascend P6 To 1o περιπού 180 ευρώ στο skroutz και το 2ο ~230. Παρόλο τον 2πύρηνο επεξεργαστή και το 1GB RAM του SP, σε σχέση με τον τετραπύρηνο και τα 2 GB RAM του Huawei, έχω ακούσει πολύ ενθαρρυντικά λόγια για το performance του SP. Σε 1η μοίρα βάζω το performance (όσο πιο lag-free γίνεται σ' αυτά τα λεφτά) και τη διάρκεια της μπαταρίας και με βάση αυτά έρχεται η ερώτηση μου: αξίζει να δώσω τα 50 ευρώ παραπάνω για το Huawei; Θα έπρεπε να ανησυχώ που το Huawei είναι κινέζικο; Προσωπικές εμπειρίες από κατόχους των συσκευών αυτών θα βοηθούσαν πολύ, όπως επίσης οποιαδήποτε άλλη πρόταση σε αυτό το budget ευπρόσδεκτη.... ΥΓ: Προτείνετε να περιμένω για το Moto G 4G που πλέον θα παίρνει και microSD (1 λόγος που δεν σκέφτομαι το αρχικό Moto G) ;
michalisv Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Κοίτα, προσωπικά εφόσον μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα σου προτείνω το Huawei,Επειδή παρότι σαν επεξεργαστή δεν έχουν μεγάλη διαφορά, το Huawei έχει μεγαλύτερη μνήμη ram,μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ποιότητα κατασκευής + θα πάρει update σε kit kat. Το moto g 4g δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν εχεις δυνατοτητα αγορας απο το εξωτερικο ριξε μια ματια στο amazon για το Moto 4G
kongeo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 κυκλοφορησε αλλα θα προτεινα να περιμενεις να βγει και σε αλλα μαγαζια για να πεσει η τιμη http://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αν εισαι αποκλειστικα αναμεσα στα δυο παρε to huawei χωρις δευτερη σκεψη δεν υπαρχει συγκριση
gadg3takias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, μάλλον θα περιμένω να βγει το καινούριο Moto G και σε άλλα μαγαζιά στο skroutz και θα αποφασίσω τότε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα