Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας τσεκάρει διάφορα reviews κλπ έχω ψιλοκαταλήξει σε 2 συσκευές: 1) Sony Xperia SP, 2) Huawei Ascend P6

To 1o περιπού 180 ευρώ στο skroutz και το 2ο ~230.

Παρόλο τον 2πύρηνο επεξεργαστή και το 1GB RAM του SP, σε σχέση με τον τετραπύρηνο και τα 2 GB RAM του Huawei, έχω ακούσει πολύ ενθαρρυντικά λόγια για το performance του SP.

Σε 1η μοίρα βάζω το performance (όσο πιο lag-free γίνεται σ' αυτά τα λεφτά) και τη διάρκεια της μπαταρίας και με βάση αυτά έρχεται η ερώτηση μου: αξίζει να δώσω τα 50 ευρώ παραπάνω για το Huawei; Θα έπρεπε να ανησυχώ που το Huawei είναι κινέζικο;

Προσωπικές εμπειρίες από κατόχους των συσκευών αυτών θα βοηθούσαν πολύ, όπως επίσης οποιαδήποτε άλλη πρόταση σε αυτό το budget ευπρόσδεκτη....

ΥΓ: Προτείνετε να περιμένω για το Moto G 4G που πλέον θα παίρνει και microSD (1 λόγος που δεν σκέφτομαι το αρχικό Moto G) ;

Δημοσ.

Κοίτα, προσωπικά εφόσον μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα σου προτείνω το Huawei,Επειδή παρότι σαν επεξεργαστή δεν έχουν μεγάλη διαφορά, το Huawei έχει μεγαλύτερη μνήμη ram,μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ποιότητα κατασκευής + θα πάρει update σε kit kat. Το moto g 4g δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, μάλλον θα περιμένω να βγει το καινούριο Moto G και σε άλλα μαγαζιά στο skroutz και θα αποφασίσω τότε......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...